Laika ziņas
Šodien
Apmācies

Latvija vēlas stiprināt civilo misiju Afganistānā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ministry of Truth
M
Kas tur ko lasīt manipulējošus tekstus? Kāda pabrika pēc? Nāks citi.
Ikijs
I
Afganistāna ir "tūte" ikvienam rietumniekam. Tur nav nākotnes. Tur dzīvo musulmaņi, kas nekad nepārkartos savu dzīvi uz rietumniecisku. Jāvāc mājās zaldātus un civilajiem tur nav ko darīt. Mūsu misiju Afganistānā var salīdzinat, kā būtu, ja talibi mācītu Latvijā šariāta likumus, cerot uz izpratni un to plašu ieviešanu. Neticu, ka Latvija vēlas to, ko piedāva Pabriks.
gy
g
"Nav vienalga", kas dzīvo blakus valstij, kas to 3 x okupējusi ar absolūti traģiskām sekām un kura paša dzīves laikā krievu tanki šaudījās Rīgā, nebaidās. Jo viņam smadzenes nav tā iekārtotas, lai mācītos no pieredzes.
Latvieši
L
Loti iespējams paši latvieši izddrraaziis Latviju, nevis lācis
Velnu dancis
V
Pabriks ir pārdevis savu dvēseli (un valsti) velnam Vins rīkojās galigi uz savu roku
pilnvarotais pabriks
p
Ko Latvija vēlās??? Ja būt aptauja, rezultāts būt ka LATVIJA NEVĒLAS .mAN NAV PIEŅEMAMI pABRIKS RUNĀ PAR VISU VALSTI, VIŅŠ MŪS NEPĀRSTĀV
nja
n
aizmirsa paskaidrot - kam , ko mēs palīdzam?pret ko tur īsti karojam - vietējiem iedzīvotājiem, krieviem??? aizsargājam narkotiku biznesu ?
nja
n
pabriks pats tur negrib kopā ar karavīriem u.c. -patusēt -savādāk tā gudri spriedelē sēžot mājās pie kamīna ;DDD
NAV VIENALGA
N
"Visa intervija ir par to, ka varam gan atteikties no līdzdalības Afganistānā, bet tas prasīs vairāk līdzekļu Latvijas aizsardzībai šeit" beidz muldeet... un no krievijas baidaas tikai CNN un jenkju propogandas izskalotu smadzenju iipashnieki! laikam esi par opija un naudas karu? fikcija, ne realitaate...
ai ai
a
Pašnāvnieciskums pabrikam saistās ar 1% izmaiņām, jeb gaisa telpas drošību kura diezvai mainītos, ja mūsējie no afganistānas aizietu ? Un sen jau visām NATO valstīm bija tur jāsūta civilie inženieri. ūdens piegādes, lauksaimniecības pārstrukturizācija, infrastruktūras sakārtošana veidotu cilvēku dzīvi priec īgāku, jēgpilnāku. A ko tagad drupu kaudzēs nekādus lielus mērķus neredzi, kā vien aizkapa valsts kā īstās dzīves vilinājums. un tādā nekādībā dzīvojot, viņi ir neuzvarami. iztrieks viņi to NATO. Un labāk mums tādās kauna lietās nepiedalīties.
bezdarbnieks
b
pilnīgi vienalga kā paspārnē es nokļūstu, lai tik var dzīvot, nevis mēģināt izdzīvot uz bada un nabadzības robežas. Padomju laikā visiem bija darbs un neviens nejutās apdraudēts, ka var palikt bez maizes vai jumta virs galvas. Tagad arvien vairāk cilvēku tiek izmesti pat no privātdzīvokļiem uz ielas kā suņi nosalšanai un nomiršanai badā. Arī tie, kas vēl spirinās, ir spiesti baidīties saslimt, jo medicīna vairs nav pieejama, vairākumu aizved uz slimnicu ar ātrajiem, kad nekas vairs nav līdzams. Man tādu valsti un valdību nudien nevajaga.
Vāks visam
V
Pilnīgi plānprātiņi. Pašu bērni dzīvo pusbadā, bet te gāž tik naudu ārā karām.
nasca
n
Būtu vēlams izlasīt tekstu nevis spiegt par faktu. Visa intervija ir par to, ka varam gan atteikties no līdzdalības Afganistānā, bet tas prasīs vairāk līdzekļu Latvijas aizsardzībai šeit. Vai valsts aizsardzība nav kārtība? Nē, nu protams, ir jau vēl trešais variants - ielūgties Krievijas paspārnē.
vārc
v
pareizi,kamēr mājās bardaks,vismaz ieviesīsim kārtību pasaulē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

EP vēlēšanās Latvijā līderos JV un NA

Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās Latvijā līderos ir partiju apvienība "Jaunā vienotība" (JV) un Nacionālā apvienība (NA), liecina aģentūras LETA rīcībā esošā neoficiālā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas