Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Latvijas pelnošākais ierēdnis māmiņu algā saņēmis 45 000 latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
skaisti
s
un zemiski
hehehe
h
Viens no bagātakajiem pasaules cilvēkiem IKEA dibinātājs arī Zviedrijā saņem pensiju un pensionāra pabalstu, kas vinam likumiskā kārtā pienākas, un kapēc lai nesaņemtu.. problēma ir 1) likumdošana - vai tā ir piemērota un adekvāta 2) vai valsts 'ierēdnim' šajā amatā ir jāsaņem šāds atalgojums. Ja nodokļi tiek maksāti un likums pieļauj redzu ka šim personas kodam šāda summa būtu jāmaskā
ha, ha....
h
anna, anna panna! Laikam esi vinjam vanna.
HA!
H
Taapeec jau truuciigajiem nepietiek naudas, ka alkatiigie & mantkaariigie mantraushi visu sagraabj sev!
OMA
O
Zhadnostj gubit fraiera.....
Trakais āzis
T
Sasmējos gan. Ko gan šitas nabadziņš lai iesāk ar tik lielu naudu? Atliek vien ziedot labdarībai vai nodzerties. Būtu pelnījis tikpat cik lielākā daļa LV iedzīvotāju, būtu mazāk problēmu ( viņam un valstij)
Anna
A
Pats neesi gluzi normal, pirmais paskaties ar ko sis cilveks nodarbojas, pateicoties vinam LB ienesa viss lielako ieguldijumu LR budzetam, tu tak pat 10 gados tik daudz neespetu nopelnit, ko vinam pabalsta samaksat, ta ka apklusti un strada!
klāvam un glupajai Annai
k
Klāv, ja būtu valsts, tad tāds absurds netiktu pieļauts. Nevienam pat prātā neienāktu tā izlaupīt. Nav jau tās valsts. Tur jau tā lieta. PSRS tāds idiotisms pat sapņos nevarētu parādīties. Anna, glupā! Vai viņš savā dārzā ir izaudzējis kartupeļus, ko pārdevis par miljonu un nu ziedo māmiņām, papiņiem, kuriem nav neērti saņemt dekrēta naudu, plikadīdām un citiem ņergām, kuriem nekā nav un nekad nav bijis, tikmēr kamēr kādam nav atņemts un iedots ņergam-diedelniekam ? Viņš algā saņem mūsu naudu, nodokļu maksātāju naudu, ja viņš ir ierēdnis. Pat ES nauda arī ir visu mūsu nauda. Vienīgi, ja viņam algu maksā citplanētieši, tad nu gan mums par viņa algu nav teikšanas.
viedoklis
v
Nu ko Letini - vienu rezimu (PSRS) nomainijat pret citu (savejo kaklakungu)! Nav Latvija demokratijas - ja partijas pieder vienam vai pat vairakiem oligarhiem - ta nav uzskatama par demokratiski parvalditu valsti. Nav ari tirgus ekonomikas - pastav 'blatniku', klanu sistema ka Vidusazija. Gaidiet vien to izdaudzinato ekonomikas atkopsanos, naivuli!
Lai
L
Nopelnītu tādu naudu man ,būtu jāstrādā 7,5 gadi !
klāvs
k
Kāpēc valsts šādu absurdu pieļauj?
klāvs
k
Latvijas Bankas darbinieku principi te uz delnas - apčakarēt mūsu valsti pēc iespējas vairāk.
Anna
A
Viņš no savas algas uztur veselu baru ar tā saucamajam "maminam", kas tikai ražo bernus. Un ja cilveks no algas maksa nodokļus viņam ir tiesibas saņemt " māminu algu". Nav ko skaist, vajag labu darbu, tad arī tev maksas tadus pabalstus!
t
Nevis no saviem nodokļiem, bet no VALSTS naudas! Mums visiem palielina nodokļu nastu, jo šādiem te redz "pienākās". Parēķini - lai šis saņemtu 45 tūkst, mums, katram no 500 tūkstošiem Latvijā strādajošo, gadā bija jāsametās pa 9 santīmiem. Un mammai ar 2 bērniem un minimālo algu, arī 9 santimi ir nauda.
ihaha
i
Vispaar buutu interesana algu analiize visiem tiem, kas nabadziigas valsts uznheemumos un iestaadees straadaajot speej sanhemt astronomiskas summas meenesii, nu, teiksim, vairaak nekaa premjers. Labi buutu, ja tiktu atshifreets vinhu milziigais ieguldiijums valsts ekonomikas celshanaa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas