Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Latvijas praktiskās iespējas iesaistīties Lībijas konfliktā ir mazas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Komandoss
K
Nometīsim ģirtu ar izpletni Tripolē, lai cīnās!
no taalienes
n
Dienas redakcijai: lūdzu aizvāciet komentārus kaut kādā svešā valodā!
no taalienes
n
Dienas redakcijai: jūs labāk pastāstiet par to kā cilvēki Lībijā tagad veido dzīvo "aizsagru" pie dažādiem objektiem - pret iebrucēju uzlidojumiem! kāpēc tiek noklusēta ši ziņa?
nu ja
n
Protams, protams, īsta neatkarība ir iespējama tikai Putlera paspārnē.
burbuls
b
Kam tad mūsu specvienība Alfa, pensionāru grūstīšanai un spēļu zālem vien derīga?
Zane
Z
izskatas ka visa Latvija ceturtdien bus pie Saeimas.
Юрий
Ю
Не мешало бы знать, что это лиела даля уже 20 лет де факто независима. Не кажется что Саакашка малехо опоздал, он бы еще через 100 лет суверинитет востонавливал.
Lelle
L
Speciālistu nebūs, šoreiz būs atombumbas.
Lelle
L
OPĀ! Sākušies nemieri Sīrijā....Es tikko pirms brītiņa par to ieminējos!Nu ir skaidra bilde: ir sācies 3. pasaules karš un Vangai būs bijusi taisnība, ka 2011.gada pirmajā pusgadā viņa virs Eiropas redzot izaugam sēnes... Vai Lībijai, Sīrijai ir atoms? Irāna ir tuvu tam, bet ja nav, tad krievi klusiņām iedos...un tad tik ies vaļā boiņa...
nu ja
n
Ooo, vēl viens atbrīvotājs no autoritāriem līderiem - gluži kā tāds Baraks Huseins Obama. :) Jums laikam grūti lasīt latviešu valodā, ja nesaprotat, ka te lielākā daļa neatbalsta uzbrukumu Lībijai. Toties būtu interesanti uzzināt jūsu viedokli par to, ka Krievija joprojām okupē lielu daļu Gruzijas teritorijas.
Revolt
R
Lelle 12:04 Vai Lībijai ir atoms? Kāds zina? =================== Oficiāli nekas tāds nav dzirdēts.Vienkarši Kadafi ir pārak uzticējies norunām ar rietumu imperiālistiem un nedaudz izlaidis vadības grožus bet domāju ka ātri vien kādā Eiropas malā sāks darboties Kadafi speciālisti.Ir jau vēsture bijuši gadījumi gan Lokerbijas lidmašīna gan Berlīnē diskotēka ASV karavīriem.
Revolt
R
Latvija jau ir iesaistījusies un atliek tik gaidīt atbildi.
Юрий
Ю
Что то когда мы латышей от их авторитарного лидера освободили, вы неочень довольны были))) Люди будте последовательны, не нравиться быть оккупироваными, так почему же вы поддерживаете оккупацию других суверенных государств. Ради интереса посмотрите какие в Либии зарплаты, пособия, льготы, сравните с нашими и подумайте может не туда войска вводят. Кстате тоже самое было бы и с Белоруссией, будь у нее нефть, и не будь по соседству с Россией, и латыши так же бы радовались.
Econ
E
Ja - un vel jau ir pati Biblele, kas ari par so lietu runa.
Econ
E
Vai Jums tiesam nepietiek ar tam vangam? Liktenis jebkura gadijuma ir lieta, ko var mainit ar vienu soli, bet mums jau vel Finks un samanis un vel visadi, kura paregojumiem japiepildas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas