Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Latvijas valdība noveco, un ministriem mazāk bērnu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
stingri runājot
s
sieviete jāsāk cienīt tikai sākot ar 3 bērniem. Tas attiecas arī uz vīriešiem
ha
h
ko tad likt par ministriem? daudzbērnu saražotājus, kas paaudzēs dzīvo no socpabalstiem? tie gan vadīs valsti, vai ne?
bet
b
kāda velna pēc vajadzīga valsts bez bērniem un tauta bez nākotnes?
  • 0
  • 1
!
!
Kas par stulbu eifēmismu - vārda "vecākais" vietā teikt "pieredzes bagātākais", pie tam divās vietās, it kā tā būtu norma!
krams
k
Kāda starpība cik latvijas politiķiem bērnu, te nav monarhija, šeit amatus nepārmanto.
Ir starpība
I
bezbērnnieku attieksme pret demogrāfijas problēmām ir vienaldzīga
  • 2
  • 3
bērni dzimst Āfrikā un citās vietā
b
kur bads un posts...
vieta tukša nepaliek
v
un dodas uz Eiropu, kur labklājība, bet bērnu nav
  • 0
  • 0
Guļāns
G
Neaizmirstiet, ka apmēram 10% pāru pie bērniem nespēj tikt dabiskā veidā. Viena mākslīgās apaugļošanas procedūra, kurai ir apmēram 25% izdošanās garantija maksā apmēram 2000 LVL. Šie pāri neauglībā pārsvarā nav iedzīvojušies "izlaidīgas" dzīves dēļ, piemēram, sieviete neauglīga var palikt arī pēc smagas apendicīta operācijas ar sekojošiem saaugumiem. Šobrīd pāri šīs procedūras taisa atkārtoti par savu naudu, tā kā tiem, kuri šeit visu zina vislabāk, ieteiktu paklusēt, jo jums bērns noteikti ir novēlies no debesīm pēc pirmā mēneša mēģinājuma. Esiet iecietīgi, jo iespējams jūs nezināt vairāk nekā domājat!
Vārds
V
Pirms tam kasa bērnus ārā, pēc tam brīnās, ka nedzimst. Pēc tam nav ko vaimanāt par neauglību, daudzos gadījumos tās ir tiešas izvirtušās dzīves sekas. Ar galvu jādomā, nevis ar ko citu. Tad arī bērni dzims.
  • 0
  • 1
Ministry of Truth
M
Ja nācija ir tik slima, tad, pie solītajām medicīniskās aprūpes perspektīvām, tā izmirs. Un tad nav, ko berzēt acis. Predestinēts. Vairāki Dieva vietnieki Zemes virsū - Tanku Valdis un Prezidenta Anesteziologs - arī ir nodevušies ar pilnu krūti politikānismam. Nevar to veselo skaits vairoties arī lumpensabiedrības paradumu dēļ. Jaunas lelles kūp kā padumjās manufaktūras skursteņi. Padumjos skursteņus nomaina padumjas lelles. Bet, ja tomēr dažiem tās indivīdiem galvā ir sapotēts, ka dzīve ir domāta tam, lai pa to tikai ītos un inātos savam priekam, tad tas jau ir kas cits. Es uztraucos par šo pēdējo variantu. Izlasot valdības vai Valžības deklarāciju, smadzenes pārkarst, domājot, ko tad tas īsti viss nozīmē - ko tie tautas servanti īsti darīs.
  • 3
  • 2
XXX
X
Raksta vērtība ir tāda pat kā izdarīt globālus secinājumus no tā, ka tiek salīdzināts dažādu valdību vidējais garums vai vidējais svars. Jauka info izklaidei un tikai. Kāpēc? Pirmkārt, šiem rādītājiem pašiem nav nekādas nozīmes (atceramies katram statistikas pamatus apguvušajam zināmo piemēru par vidējo slimnieku temperatūru slimnīcā); otrkārt, aplūkotā grupa ir tik maza, ka viens daudzbērnu tēvs vai māte var būtiski ietekmēt rezultātu; treškārt, amatpersonas jaunība pati par sevi nav nekāda vērtība - Latvija regulāri citu valstu strapā izceļas ar kādu gados sevišķi jaunu ministru. Vai tāpēc mēs esam labākā situācijā kā citas valstis? Žēl, bet nē.
puaro
p
Pirms komentejiet, varbut noderīgi pajautat pašiem sev-kāpec Latvijā ir tik daudz bērnu namu kas pilni ar ēerniem kurus neviens ta īsti vis nesteidzas adoptēt. Tā ka, pirms rādi ar pirkstu uz otru, paskaties uz sevi.P.S mans komentars neattiecas uz tiem komentetajiem, kuriem ir 3.un vairak bernu...
arī fakts
a
Lai turpmāk tādi nerastos...
Es
E
Vecākiem, kuriem ir bērni ir jādod papildu balss vēlēšanās par katru bērnu, ja valsts nevar maksāt cienīgos babalstus bērniem! Tas ir bezmaksas priekš budžeta....
to krams
t
Kaut-kā neliekas, ka bezbērnnieki un vienbērnnieki spēj pieņemt saprātīgus lēmumus, kas attiecas uz tautas pastāvēšanu.
  • 0
  • 1
krams
k
Kaut-kā neliekas, ka vecāki, kas saražojuši kaudzi bērnu, bet nevar atļauties tos kārtīgi izskolot, spēj pieņemt saprātīgākus lēmumus.
  • 2
  • 0
es
e
Bērni - ir mūsu galvenā bagātība! Neaizmirsiet to ! Cilvēki, kuri neprot radīt mūsu bagātību (t.i. bērnus) - nav vajadzīgi Latvijai ! Ja medicinisko iemēslu dēļ bērniņš nesanāk - tad bērnu nami ir pilni ar bērniem, kuri gaida kādu, kurš var samiļot.....
Teodora
T
Neviens nav tiesīgs nosodīt tos, kam bērnu nav. Vienkārši un elementāri. Ko grib panākt tie, kas izplata šo rakstiņu, nezinu.
to Patriots
t
Tikai pie čakarēšanas nepiedalāties Jūs - dzims dauņi, bet patrioti....
  • 4
  • 0
fakts
f
Dažs grib , lai krievi izvācas no Latvijas, bet pareizāk būtu izraidīt tādas Teodoras
  • 2
  • 3
Patriots
P
Nosodīt bezbērnniekus un vienbērnniekus ir katra latvieša, kurš domā par nākotni, SVĒTS pienākums! Un tādas Teodoras jāčakarē bez žēlastības vienmēr un visur
  • 3
  • 6
mūžigajie vaimanātāji!
m
Beidziet nepārtraukti liet žulti! Priecāsimies, ka mums ir valdība un vēlēsim tai visu to labāko! Negatīvisms nonāvē pašu tā radītāju, par to padomājiet!
Ministry of Truth
M
Ja valsts vadītājam nav bērnu, nav arī izpratnes par visām ar to saistītām lietām, kā kājāmgājējs nesaprot neko no lietām, kas iznirst saistībā ar personīgo automašīnu. Liberastu propaganda arī dara savu. Dzīvot sev un savam aizkostajam ābolam.
Ulmanim
U
K.Ulmani te nevar vainot, tam bērnu nevarēja būt fizioloģisku iemeslu dēļ
  • 2
  • 0
Bille
B
Kārlim Ulmanim arī nebija bērnu. Tas mums netraucēja visus padomju gadus ar nostaļģiju atcerēties Ulmaņlaikus. Laikam bija par ko.
  • 5
  • 2
ddt
d
Precīzi teikts! Pirms vēlēšanām brīnījos, kādēļ bērni nav jāuzrāda deputātu kandidātu informācijā CVK. Tas tomēr ir būtisks faktors, lai izdarītu izvēli par labu tam vai citam kandidātam. Bezbērnu politiķiem uzticības faktiski nekādas, jo daudzu lietu saprašanu no viņiem vienkārši nevar prasīt.
  • 7
  • 3
Jūs
J
piemirsāt vēl vienu lietu - ja nav bērnu, tad tas var bēdīgi beigties, piemēram, pie vajadzības nebūs no kā aizņemties miljonus - lai kaut kā savilktu galus kopā un nenomirtu badā...Un te, kā valsts vadītājs, biedrs Lembergs būtu īstais - ir gan bērni, gan iespēja aizņemties...
  • 5
  • 4
man man man man man ......
m
7mazbērnu vecmāmi 26.10.2011 09:33 Ziņot! Mūsu ministri ir vai nu geji,lesbes,impotenti vai ..dzīvo savam priekamNEUZņEMOTIES RūPES UN RAIZES PAR /ministruprāt / TRAUCēKLIEM-BēRNIEM Un šie ministri ,kuri ir visu dzīvi pakārtojusi tikai savam egoismam:manmanman , jūs domajat ,ka vini šie memesdēlinu un sieviņu apčubinātie domās un darīs kaut ko labu citu labā ,ha.. tapat kā aāavaslāči un vilki ,kuri apgraizīja tieši mazturīgos, t.i. kuriem ir bērni.jo streipveidīgajiem lāčiem, vilkiem nav jādalas ar vilcēniem,lācēniem, un viss paliek savam vēderam, saviem priekiem Šie ,kas pieraduši pie labas dzīves ,prot darīt tikai to, ko liek mammas, toties ļoti labi pieprot visus APGAIZīT, ATŅEMT,NOŅEMT, ABIŽOT neaizsargātos/ tas ir dzīvē pierādījies, ka mewmmes aprūpetie vienmēr domā tikai par sevi, Neņemiet ļaunā ,ja kļūdos , bet dzīvē tā notiek 99% ar tiem kuriem nav bērnu ,jo pārsvara tie ir ego,kuri dzīvo tikai priekš sevis/
ha
h
protams, tavi & mazbērni, kas grauj sociālo budžet, jo dzīvo no pabalstiem, ir liels atspaids valstij! un ja tik stulba vecmā'miņa šos audzina. tad skaidrs, ka iznāks tikai cietumnieki, kas atkal dzīvos uz valsts rēķina! Turi muti vecene!
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas