Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Latvijas Zaļās partijas Rīgas mēra amata kandidāts būs Guntis Belēvičs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jume
J
ha, ha, ha kurs par sos kretinu veles, ja veletajam ir saprats un ciena pret savu valsti, latviesu tautu, Rigas pilsetu?
kad miroņiem nav ko zagt
k
tad lien visur. Ar voldi hana, vajag citu.................
cereetaajs
c
Vējonis baidās sasmērēt uzvalciņu, iznākums ir paredzams.
Arta
A
Laikam biznesiņš sāk klibot, jo kā viens normāls biznesmenis var iet politikā?
JS
J
Man jau liekas ka viņu tā PLL kārtīgi uzmeta, jo spriežot pēc intervijām, viņš ir ideju cilvēks un bez pieredzes politikā iespējams bija grūti izprast lietu patieso būtību. Bet nu uzkāpt uz tā paša grābekļa atkal? Bet šādus cilvēkus politikā vajadzētu vairāk, jo viņi nepārdodas par dažiem simtiņiem un tomēr grib realizēt savas idejas, sapņus, utt. Jautājums tikai, vai šīs idejas saskan ar tautas interesēm.
Gundars
G
Ja zaļie grib dabūt manu balsi , tad jāiet kopā ar zemniekiem. Belevičs ir sakarīga kandidatūra, bet balsi vējā nemetīšu.
ai, nu ko
a
par ēlerti jau labāks ir.....................
zina
z
Ka tik nāk ar visu savu naudu! Ko tad zaļie lai citu dara, ja grib tikt Rīgā iekšā.
2
2
Viealga no kurienes , tikpat netīrs un riebīgs Par Labu Latviju darbonis un LŠŠ kantora pārstāvis. Jātiel Rīgas domē , večiem finanses sāk klibot.
Ozo
O
Lūdzu. Zināju, ka zaļie pārsteigs! Zaļie ir vienīgie par kovar balsot gan latviski, gan krieviski runājošie! MALAČI!
tam - ozo
t
Oho, SC velētājs jau ar provokāciju nodarbojas. Nerausties, letiņi nebalsos par pseido zaļajiem. Kur nu vēl par šo cilvēku, kas Ausaini uzskata apr ko izcilu.
  • 1
  • 1
ozo-loham
o
kāds sakars?
  • 1
  • 0
viesis
v
Nav nekāds čangalis - no Kokneses.
arī čangals
a
Kārtīgs Kokneses čangalis. Vai tad vairs robežas nezini?
  • 3
  • 0
viesis
v
Guntis - Pharma Service Riga zāļu lieltirgotavas dibinātājs, grieza miljonus, pārdeva igauņiem, tagad Magnum Medical, Saules aptieku un Mēness aptieku tīkla izveidotājs, pārdeva visas, izņemot vienu Recipe plus grupas ebreju izcelsmes īpašniekiem. Tagad visas sauc par Mēness aptiekām. Briežu dārza izveidotājs un tagadējais īpašnieks. Briežus slaktē un tirgo desās. Paralēli visam cītīgi nodarbojas ar mecenātismu, ne jau bez pašlabuma. Šobrīd arī lielākais Latvijas mākslas darbu īpašnieks. Visu laiku grib draudzēties ar mūsu zemes lielajiem. Iespējams traucē šizofrēnijai līdzīgi simptomi, tomēr savulaik savā īpašumā uzņēma un kopā Jāņus svinēja ar mūsu Vairiņu. Kopsavilums - gudrs, godkārīgs, kopā izlūkos neietu. Necieš savā tuvumā gudrus cilvēkus. Šausmīgi patīk paspīdēt ar erudīciju.
antimāksla mākslai
a
palkau, nevajag cirst. kāds trešais desmits kolekcionāru? kādo kolekcionāru simti?cik vajag izdzert, lai kolekcionāru skaits pavairotos tādā daudzumā? mazajā latvijā kolekcionārus uz vienas rokas pirkstiem var saskaitīt, nu labi, nenopietnākus klāt paņemot uz abu roku pirkstiem, bet vairāk arī nav. protams, ka zuzānam ir labāka kolekcija kā belēvičam, bet nu un? ko tas maina?
  • 0
  • 0
Māksla
M
Nez kur to mecenātismu var saskatīt? Belēviča pašslavinošajās runās? Arī par lielāko mākslas kolekciju ir pilnīgas muļķības. Starp Latvijā lielākajām un labākajām privātajām kolekcijām viņš ir kaut kur trešajā desmitā. Ja vien, visu aktīvi pārdodams, nav palicis jau otrajā simtā.
  • 1
  • 1
Vārds
V
interesanti, viņam ko, dzīvus briežus desās laist vajadzēja? un citus lopus, kā cūkas un govis neviens neslaktē, tām gaida kamēr nomirs dabīgā nāvē? var jau cilvēkam pārmest visu ko, un vajag arī, bet tak ne jau līdz smieklīgumam.
  • 3
  • 0
viesim
v
vēl aizmirsi izstāstīt par rebēm ar vācijas pilsoni - Valther Lothat Meyer (nezinu vai precīzi uzrakstīju)- lieltirgotavas, tiesas un nams Vācieša iela 13.
  • 1
  • 0
izskatās
i
kaut kas no jaunā Bojārēnā feisa un apņēmības
hi-hi
h
Guntis Belevics ? Kas tas tāds un kurš viņu zina ?
lita
l
Vajadzēja skatīties ideālās vakariņas. Tik smalks kungs, smalka sabiedrība,smalki darbi, smalka mākslas izpratne,smalki ēdieni un smalki dzērieni. Jaunizceptais mūsdienu aristokrāts.( Viss pēdiņās)
  • 6
  • 2
hi-him
h
tie kam vajag - zin, un labi
  • 2
  • 0
bs
b
Ja reāli gribētu ielikt Ušakovam tad būtu izvirzījuši Lembergu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas