Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Laukos par elektrību maksā vairāk nekā pilsētās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ēriks
Ē
Pēc šiem datiem, patēriņs UZ VIENU IEDZĪVOTĀJU ir bijis tuvu Latvenerogo 1000 kwh, ko viņi stāstya patērējot vairums mājokļu, kur protams parasti dzīvo vairāki.
rēķinātājs
r
nesaprotu šos panikas cēlājus - pēc CSP datiem sanāk, ka viens mājsaimniecības loceklis mēnesī vidēji ir tērējis ~69 kWh. tas nav tik daudz, lai Te celtu tādu paniku. cik sapratu, pie šāda patēriņa nekāds lielais cenas pieaugums tur nav. kāpēc jātaisa tāda panika? mani vairāk uztrauc piena produktu cenu pieaugums - pēdējā mēneša laikā cenas tiem ir pieaugušas ļoti dramatiski: 30-50%? gribētu zināt - kāds tam ir pamats???
skaa
s
Un ko tu iesaki likt vieta? Es piemēram no Saeimā esošajām partijām neredzu nevienu alternatīvu.
skaa
s
Es jau arī nebiju domājusi, ka tas ir komentāru mērķis. Es tikai saku, ka dažādas grupas savā starpā jau ecējas tā vietā, lai domātu, ko beidzot iesākt un kā mainīt kaut kmo uz labu. Skaidrs, ka tas ir augstākstāvošo mērķis. Žēl, ka daudzi to joprojām nesaprot.
Džonijs
D
Jūs no Electrolux vai Bosch? Jā vāciešiem un zviedriem šie tarifi ir ļoti izdevīgi.
Ledusskapis?
L
... atpelnīsies < 3 gadu laikā. Tā šajās dienās ir vislabākā un visdrošākā investīcija. Ekospuldzes arī jau pirms gada atpelnās!
Ledusskapis?
L
Ja ir ledusskapis, tad tie mēdz būt lielie rijēji. Pārbaudiet to! Ja jaunie ekonomiskie ledusskapji maksā pat 180 Ls un patērē 250 kw gada (!), tad varat parēķināt, ka nomainot veco (kas patērē līdz pat 100 kw st mēnesī), jaunais atpelnīsies
laukos pat par sūdu izvešanu
l
ikai sūdudakšas var līdzē 09:29 Lai varētu dzīvot laukos ,JĀNOMAINA VIENOTĪBAS VALDĪBAS DUMIĶIS pret tādu , kurš nav tāds kā mūsu baltrocis gramatvedis ,kurš laukus ir redzējis tikai filmās , bet par premjeru ir jāliek tāds lauku cilvēks, kurš ir pats aris un sejis un PATS IZGAJIS CAURI VISāM BIROKRATIJAS SHĒMĀM UN MUĻĶĪBĀ M no valdības puses. Jūs varat iebilst ,bet Kalvīša laikos lauku cilvēkiem bija liela cerība,bija pacilātība, bija darbība , bija cenšanās sakopt savu māju, savu zemi ,attistit zemkopību,lopkopību ,radot darbavietas savām ģimenem, radiem, draugiem .....BET TAD NĀCA POSĪTĀJS LACIS un...visu atņēma, padzina,nogrieza, apturēja ,likvidēja /skolas,slimnīcas/ ,BET ATSTĀJA un pat savairoja BIROKRāTIJAS APARĀTUS visur, kur vien bija iespējams salikt savus sofera dēlus, jaunpupa klasesbiedrus un pārējos vienotības biedrus
replika
r
Tas nav komentāru mērķis - tas ir Kamparsa mērķis. Murgainai idejai nevar būt gudrs rezultāts
skaa
s
Lasot šos komentārus redzu, ka galvenais mērķis ir panākts - dažādas grupas savā starpā plēšas uz nebēdu, bet galveno palaiž garām. Ar to arī apsveicu.
Tre
T
Njā, nu tie, kam siltumsūkņi, ir tagad smagi ielidojuši. Pilnīga neloģika....
Paldies Kamparam
P
Un mēs taču sākam saprast, kurus atbalsta Kampars, vai ne?
Paldies Kamparam
P
mēs taču visi zinām, cik procentu no lauku iedzīvotājiem ir latvieši...
Oskars
O
Atkal vainīga VALDĪBA,jo skaitītāji tur no Šlesera KRIEVZEMES un elektriķi tur ir no TP un SC......
Tituls
T
Bet loģiski, ka vairāk - tikai pilsētās ir centrālā ūdensapgāde, apkure un gāze, savukārt laukos katrs to nodrošina pats! Laukos ir elektr. ūdens sildītājs. ūdens sūknis, elektriskā plīts - lietas, ka nepieciešamas, bet bez elektr. nav nodrošināmas, Faktiski tarifu diferenciācija ir tikai par labu pilsētniekiem pensionāriem bez bērniem. Ģimenes un tie, kas dzīvo privātmājās ārpus pilsētas maksās ragā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas