Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Laupītāji privātmājā sasien auklīti un bērnu, nolaupa naudu un auto

Pirmdien kādā privātmājā Pārdaugavā ielauzās trīs vīrieši maskās, sasēja auklīti un bērnu un saimniekam nolaupīja aptuveni 1500 latu un automašīnu Mitsubishi Pajero.

Pēc tam uzbrucēji bēga Jelgavas virzienā. Jelgavas un Rīgas ceļu policijas darbiniekiem pēc ilgstošas pakaļdzīšanās divus no laupītājiem izdevās notvert, bet viens aizbēga, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas priekšnieks Andrejs Grišins.

Laupītāji iekļuva mājā un tad sasēja auklīti un bērnu. Kad sagaidījuši mājas saimnieku, viņam nolaupīta nauda dažādās valūtās - kopumā aptuveni 1500 latu vērtībā. Zagļi nolaupīja arī 2001.gadā ražotās Mitsubishi Pajero atslēgas. Pēc tam laupītāji mājas īpašnieku sasējuši un devušies prom ar savu automašīnu Audi A6 un nolaupīto transportlīdzekli.

Cietušie par notikušo ziņoja policijai, kas nekavējoties rīkojās. Bēgošie laupītāji nepakļāvās, tādēļ automašīnai Audi A6 policijas darbinieki sašāva riepas. Viens laupītājs laupītājs iebēga mežā, un viņu notvert neizdevās.

Divi laupītāji, kuri atradās nolaupītajā apvidus automašīnā, turpināja bēgt, tomēr pēc vairākiem kilometriem policistiem izdevās aizturēt laupītājus – 34 un 32 gadus vecus vīriešus. Policija laupītājiem izņēma maskas, pistoli un aptveri ar patronām, kā arī rācijas un citi priekšmetus.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess. Izmeklētāji lūgs tiesu abas aizturētās personas apcietināt, norādīja A.Grišins.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas