Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Lembergs: oligarhu sarunas nav nekas sensacionāls

Apsūdzētais Ventspils mērs Aivars Lembergs uzskata, ka viņa un Andra Šķēles tikšanās nebūtu nekas sensacionāls, bet vēl neesot domājis, par kādiem jautājumiem varētu runāt ar Tautas partijas vadītāju. Laikraksts _Neatkarīgā _vēstī, ka sarunā ar Rīgas vicemēru Aināru Šleseru Ventspils mērs pārrunājis ekonomikas jautājumus, bet ne valdības gāšanu.

Ventspils mērs uz jautājumu par iespējamo tikšanos ar A. Šķēli atbildēja: "Man par to nekas nav zināms." Taču, viņaprāt, "nebūtu nekas sensacionāls, ja tiktos divu politisko partiju – TP un Latvijai un Ventspilij – līderi". A. Lembergs neesot domājis, par kādiem jautājumiem varētu runāt ar A. Šķēli. Ar Rīgas vicemēru abi pārrunājuši "kopējas lietas, kas skar Rīgas un Ventspils ostu attīstību un Eiropas naudas izmantošanu, kas saistīta ar transporta jomu".

Savukārt A. Šlesers, neielaižoties dziļākos komentāros, par ar A. Lembergu un A. Šķēli runāto laikrakstam teica: "Protams, mēs runājām par politiku."

Diena jau rakstīja, ka neoficiāli valdības un Saeimas kuluāros tiek runāts, ka šonedēļ tiek gatavota TP līdera un A.Lemberga tikšanās. Mērķis, kā liecina vairāku avotu laikrakstam Diena atzītais, ir saprast, kā «tālāk dzīvosim», kas notiek ar Zaļo un zemnieku savienību un vai TP «vispār ir vērts runāt ar ZZS».  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas