Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Lems, vai sodīt advokātu Gobzemu par reklamēšanās ierobežojumu ignorēšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ZaP
Z
Jā, bet par Lošmani, kas apčakarēja savu jau esošo klientu (NRA) - tiesā piedāvāja ļoti apšaubāmu mierizlīgumu pretējai pusei it kā klienta vārdā, bet klients apgalvo, ka neko tādu nav pilnvarojis darīt, tur ZAP tik sajēdza izskaidrot Lošmanim, ka tā darīt nav labi... Tas ZAP tāds labs Lemburgijas kantoris.
es...:)
e
Domāju, ka šai personai, laikam ir smags uzmanības trūkums!!! Iesaku vairāk prātā pieņemties un tad pieaugušo pasaulē savu kāju spert....
Zeltene
Z
Labi pateikts "Diemžēl, esmu tāds, kāds esmu, un izpatikt nav manā garā" :)
Ilze
I
Paldies Aldim par komentaru! Sakarigi, un galvenais, nav anonimi!
Marts
M
Beidziet grauzt Aldi! Tas normāls dzeks, kā mak tā pelna maizīti un labi A ar ko guļ par to jau nu hlīgi nav tautai jauztraucās!
Aldis Gobzems
A
Sveiki! Ja godīgi, nekad neko nav nozīmējuši anonīmi komentāri, jo anonīmi, manuprāt, raksta tikai vājākais. Taču šī ir viena no daudzajām iespējām gan atbildēt uz komentāriem, gan paust savu viedokli, neskatoties uz to, vai kādam tas patīk vai nē. Par būtību. Rīt publiskošu gan manu vēstuli, gan rakstveida paskaidrojumus, gan pieņemto lēmumu. Domāju, ka tur skaidri pateikts, kas un kā. Neesmu no tiem, kurš taisnojas, un arī šī būs tā reize, kad netaisnošos. Zinu, ka konkrētā mārketinga aktivitāte man ir devusi labus profesionālus rezultātus, un tas arī bija tas, kas bija jāpanāk. Saprotu, ka maniem profesionālajiem sāncenšiem tas var nepatikt, bet tur neko nevaru palīdzēt. Diemžēl, esmu tāds, kāds esmu, un izpatikt nav manā garā. Mans galvenais profesionālais vērtējums ir tas, ko sniedz klienti. Par vēsturi. Vienmēr komentāros kāds viens konkrēts rakstītājs piemin Maksātnespējas administrāciju. Nu lai jau piemin. Galvenais, ka šis komentārs nav pilnīgs. Man izteikto rājienu atsauca. Bet tas tā, neliela liriska atkāpe. Visi komentāri par manu seksuālo orientāciju, to, cik esmu labs vai slikts cilvēks, ir otršķirīgi. Man būtiski, ko par mani domā mana ģimene, draugi, un kā jau teicu - klienti. Ja sāktu klausīties visos, neko dzīvē neizdarītu. Lai Jums veicas! Aldis Gobzems
Treknais runcis
T
Ak, Aldi! Mēs visi tik ilgi un pacietīgi skatījāmies uz tavām lētām un bezgaumīgām izrādēm, uz taviem jautājumiem studentiem ''kā jūs domājat, vai esmu gejs?'', uz tavu kašķi ar Tihonovu, kur tu viņu saucu par ''strūtaino augoni''. A kas tu pats esi? Viens aprobežots egocentriķis, kurš domā, ka tagad aizpļāpās acīmredzamo. Tava vieta ir vienalga kur, bet tikai ne advokatūrā.
Marts
M
uhh nabadzīte Gobzememīte :( atkal tu man ielidoji! Skaistā galvu augšā viss būs labi, nāks nakamie mēsli un šitie aizmirsīsies!
P
P
Nu nedomāju, ka šeit var saskatīt diskrimināciju pēc šāda principa, lai gan kas to zin - varbūt arī vērsīsies ECT sakarā ar atšķirīgu attieksmi
sabiedrība citai
s
Vai tad kāds neatceras, ko Gob-zemis darīja būdams Maksātnespējas administrācijas vadītājs? Domāju, ka šeit ir tikai viena izeja - sodīt Gobzemi ar izslēgšanu no advokatūras.
!!!
!
Aldi, Aldi, butu labak uzmacies kadam dzekam un panemis prieksa, a te vienas vienigas nepatiksanas...
aplaks cukurgalva
a
redz pie ka tas shvitisms vienreiz noved.
bonza
b
tas puisis ir viennozimigi jasledz ara no advokatiem. sitadiem uzbazigiem kadriem ir jadod maciba. domaju, ka zolids cilveks ta neies nekad lielities.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas