Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Līdaka optimistisks par ZZS iespējām atkal nokļūt pie varas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
POLIS PĀĶIS
P
Juri, ko Tu cepies ! Līdaks taču darba profilu nav mainījis. Zoodārzā viņš rūpējās par pērtiķiem. Saeimā jāuzņemas rūpes par """"""veidīgiem kā viņu galvenajam runasvīram..Darbs šmucīgs, bet alga atsver visu.
poļaks
p
Z Z S partijai būtu daudz lielāks prestižs, ja tā atbrīvotos no sava ''parteigenose'' biedra Brigmaņa. Tās partijai pietuvinātās grupas un grupeles veido daudzskaitlīgu partiju, bet tā pelējuma smaka un viņu idejas atbaida. Līdaka nav izvēlējies pareizo tīklu.
GULBIS
G
Līdaku var laist tikai pie raidījumu par dzīvniekiem veidošanas,jo līdzko iedod varu zaudē realitātes sajūtu.Grib ieviest samaksu par ogošanu,sēņošanu drīz par sauļošanos un gaisu.
Labrīt
L
Tiešām, kas tas vakar bija par balsojumu - pret imunitātes noņemšanu par administratīviem pārkāpumiem! TAS IR PAZEMOJOŠI!
fe
f
Attopies vientiesīt!
pamela
p
Tas politauns laikam nelasīja Kažociņa no SAB teikto,ka Krievija ar saviem spiegiem un UZPIRKTIEM politikāņiem kaitē valstij aģitejot PRET Visagīnu,bet ir PAR Kaļiņingradas AES kas tepat degungalā un nedroša,bet VIsagīnu būvēs japāņi.Fukusima NAV Černobiļa,jo tur bija ZEMESTRĪCE !! Šorīt radio Līdaks ar putām uz ūsām kā vārna ķērca pret leišiem un Visaginu!Varēja domāt,ka ķērc kāds no viņu domubiedriem no SC .
Svins
S
Man liekas, ka arī Tautas partija savulaik tā runāja par Jauno laiku, ka TP atgūs varu tad, kad Jaunie laiki būs kļuvuši veci. Vēlāk gan pierādījās tas, ka Šķēlem nav īpaši daudz ko piedāvāt. Ka tik šoreiz neatkārtojas tas pats. Kaut gan ZZS Latvijas politikā ir jau ļoti ilgstošs fenomens un šķiet, ka ZZSam nekad nav bijis īpaši daudz ko piedāvāt.
Kazrags
K
Lai Līdaka,Brigmanis & Co varētu atkal balsot par pensiju zem iztikas minimuma un desmit latu ģimenes valsts pabalsta samazināšanu un algu palielināšanu valdības padomniekiem?
Fakts
F
Lemberga izsūtāmajiem vagariem - nekādu varu!
cits
c
Kampējus nedrīkst laist pie varas,lai izlaupa valsti.Viņu mērķis vienmēr ir bijis iedzīvoties uz tautas rēķina,un viņu vadoņi,miljonāri bez sirdsapziņas pārmetumiem gatavi tautai novilkt ādu.
Ivars Graudums
I
Peec Tocha raksta "8 km" lasiishanas arii es esmu stingri pret Visaginas AES, jo taa apdraud muusu Latgali: Lai leishi savu speekstaciju buuvee blakus Vilnjai vai Kaunjai! Prieksh Visaginas buuves es vinjiem nedotu nevienu santiimu !
Janis
J
Ka balsoji par deputatu neizdoshanu, Zaļais Lemberga tārpiņ?
as
a
zagli ,cekisti un oligarhi,atkal raujas pie varas.kas te notiek sinii latvijaaista m...u maaja.kauns dziivot sinii zaglu bannda.viena zagsana un melosana,cik ilgi taa var iet.vai tad tam ventspils mazajam zopnikam veel par maz ?kurs veel dazu gadu laikaa var nozagt simt triisdesmit piecus miljonus?
as
a
zagli ,cekisti un oligarhi,atkal raujas pie varas.kas te notiek sinii latvijaaista m...u maaja.kauns dziivot sinii zaglu bannda.viena zagsana un melosana,cik ilgi taa var iet.vai tad tam ventspils mazajam zopnikam veel par maz ?kurs veel dazu gadu laikaa var nozagt simt triisdesmit piecus miljonus?
Nē!
N
Vai tiešām oligarhu partijas atkal tiks pie stūres? Kur paliek Zatlera uzstādījumi,valdību bez oligarhu partijām. Divas oligarhu partijas tika likvidētas,bet viena pūķa galva palika ZZS,un tagad tas sāk celt savu galvu,un pārējās divas atkal sāk atdzīvoties.Nu vai tiešām Latvijai vajag pieļaut ,ka šis trīsgalvainais pūķis,kas postīja, rija visu pa labi un kreisi,atkal uzsāktu savu kampēju triumfu?Valsts sāk pamazām atkopties no smagās krīzes,un nu sāk parādīties nauda,un nu šie naudas kārie darboņi atkal kaļ savus plānus kā tikt pie varas.To nedrīkst pieļaut.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas