Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Lielākā daļa iedzīvotāju ir aktīvi slēpotāji un snovotāji

Vairāk nekā puse jeb 63% Latvijas iedzīvotāju ir aizrautīgi slēpotāji un snovotāji, kas ar šiem ziemas sporta veidiem nodarbojas vismaz trīs vai vairāk gadus, liecina liecina tūrisma uzņēmuma _Kaleva Travel _apkopotie dati.Atbilžu rezultāti apstiprināja, ka Latvijas iedzīvotāji aktīvi izmanto ziemas piedāvātās iespējas.

Piektā daļa aptaujas dalībnieku Latvijas kalnus atzīst par gana labiem ziemas prieku baudīšanai. Tomēr arī Eiropas slēpošanas kūrorti nepaliks bez latviešu slēpotājiem, jo uz augstākām virsotnēm lūkojas 16% aptaujāto, kas ziemas priekos dosies ārpus Latvijas robežām. Vairāk nekā puse aptaujāto (63 %) apgalvo, ka slēpot dosies draugu kompānijā un kā pārvietošanās līdzekli izmantos automašīnu, savukārt nedaudz vairāk kā 22% braucienus rezervēs internetā. Vairāk nekā ceturtā daļa, jeb 28% aptaujāto, norādīja, ka vēl nav plānojuši, kur šogad slēpos vai snovos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas