Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Lielākā daļa uzskata, ka latviešu valoda jāmāca jau bērnudārzā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ruslands
R
te ir Latvija. Ja negrib runāt latviski, krievu robeža nav tālu
Pilnīgi
P
nepareizs uzstādījums. Valoda bērnudārzā nav jāmāca. Bērni to apgūst dabīgā veidā ikdienā esot kopā.
bet
b
Bet, protams! Vai par to varētu būt kādas šaubas? Te ir Latvija. Noziedzīgi ir tas, ka līdz šim nebija bērnudārzi latviski un skolas tāpat.
cuukas
c
Latvijā var iegūt augstāko izglītību krievu valodā... bet tam priekšā stāv negants šķērslis - vidējā izglītība valsts valodā. Te nu ir skaidri redzams, ka misters Šadurskis vēlējās nevis labvēlīgu krievu integrēšanu, bet sadistiski paņirgāties. Par bērnu dārzniekiem un pamatskolniekiem šādi paņirgt neizdotos... bet 9. klases skolnieki noteikti bija varen gards kumoss. Latviešu valodu visos bērnu dārzos kā obligātu - lai mazinātu Jaunā Laika valdības represiju sekas!
Tusnelda
T
Latvijas iedzivotaji pasi saprot, ka Latvijas valsst valoda ir jamacas sakot ar bernu darziem, velak visas Latvijas valsst skolas. Tikai politki Latvija ir tie, kuri bremze latviesu valoda apgusanu un nostiprina okupantu valodu- krievu valodu latvija, lai Latvijas prezidenti, ministri, deputati varetu sev gut politskos labumus, naidot cilvekus Latvija. Ir tacu skaidris, ka Latvijas prezidentam, ministriem, deputatim ir japienem likums ka visas Latvijas valsts skolas, macibu iestades, visos Latvijas valsts un pasvaldibu bernudarzos macibu process ir janodrosina 100% Latvijas valsts valoda- latviesu valoda. Stulbie latvijas politki pat nav spejigi sekot Latvijas Satversmei, kura ir noteikts,ka Latvijas valsti valsts valoda ir latviesu valoda un tas nozime ka visa Latvijas valsts parvaldesdes sistema, valsts izglitibas sitema vis process ir janodrosina 100% Latvijas valsts valoda- latvieus valoda. Neviens tacu Latvija neliedz berniem macisties svesvalodas pec vinu izveles vai ta butu anglu, vacu, krievu vai spanu valodas....
Padomju laika bērns.
P
jauktajās grupiņās valodu mācībām nauda nav jātērē. Bērni savā saskarsmē iemācās valodas nevienam neprasot. Tā tas ir bijis padomju laikos, spēlējoties pagalmos vai uz ielas bez jebkādas algotas personas klātbūtne un tā tas notiek arī- šo baltu dieniņu. Netaisiet no mušas ziloni !
nelaime jau tā
n
ka liela daļa stulbo latviešu uzreiz domā ka krievu plūsma uzreiz jālikvidē. valoda ir JĀMĀCA nevis jāuzspiež
Q
Q
Fundamentu visām lietām ieliek senču saknes un gīmene . Pārējais ir bakstīšanās.
rasmina
r
Gribu teikt ,ka tas ir pilnigi pareizi,ja berns no mazam dienam macas kadu valodu un pareizi,tad velak nebus nekadas grutibas. ar valodas busanu.Zinu vienu gimeni 4,gadus vecs berns mate latviete,tevs turks,Tad sis mazais loti labi runa ar mati latviski,bet ar tevu runa turku valoda,un nav nekadas debilisma pazimes,taisni otradi ,berns .skiet vairak interaktivs visados jautajumos Un es domaju ka mes latviesi vienmer busim priecigi ,redzot ka citas tautibas cilveki censas runat latviesu valoda,un nebus tik audz konfliktu .
Par šādu priekšlikumu
P
ar abām rokām balsos biedri Ušakovs, Ždanoka, Urbanovičs, Pliners, poliglots Kravcovs un biedrs Točs.....
AAA
A
Vai kādam tas nav skaidrs arī bez aptaujas?
alma palma
a
skaidrs ta skaidrs, bet aptaujas rezultāti uzskatāmi par pierādījumu, nevis pliku apgalvojumu.
  • 1
  • 0
...
.
Tieši tā. Vakar tv redzēju sižetu, kur 11.klases skolēni, kuri mācās krievu skolā nevar latviešu valodā izteikts savas domas :( Domāju arī skolās vajadzētu skolotāju un vadības rotāciju, jo esmu pārliecināts, ka tieši skolotāju kolektīvs ir vainīgs pie tā, ka mācību procesā, bērni neiemācās latviešu valodu, bet dr\izāk tajos iepotē naidu pret savu valsti !!!
Arturs M.
A
Pilnigi piekritu+tomer ir jarunaa ari par izgl.sist.kopumaa,absoluuti nejaushi shod uzsleedzu LNT raid.kur piedalaas meitenes no 18-28,laikam Pelnruskiite saucaas,jautaajumus vinjaam uzdeva Jurkaans,man bija neerti vinju vietaa uz cik ELEMENTAARAAM lietaam vinjas atbildei nebija ne tuvu,un tie nebija jautaajumi par Tuvajiem austrumiem,vai par seno Romu BET SAVU VALSTI! Goda vaards kauns vinju vecaaku vietaa arii.
  • 2
  • 0
Atis
A
Krievu bērnudārzi ir jālikvidē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas