Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Liepiņš balsos par VL-TB/LNNK, jo saskata viņos potenciālu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Janis
J
Liepins pareizi pateica par partiju finansejumu no valsts kases, tur jau ir ta lieta ka pagaidam partijas finanse ta saucamie oligarhi, tad nav ko brinities ka partijas kalpo oligarhiem nevis tautai un tie mesli kur tagad esam ir rezultats. Partijas vajadzetu finanset no valsts naudas un jo vairak partija biedru vai lielaks skaits veletaju balso par so partiju jo lielaks finansejums pienakas no valsts. Tadejadi mums butu mehanisms lai partijas censtos stradat valsts un tautas laba nevis politisko krusstevu laba. Liepinam nemot vera ka vins ir autoritate valsti vins varetu pielikt roku sa jautajuma risinasana.
Gruzis
G
Pareiz izvēle Zigmār es arī balsošu par VL/TBLNNK par savu latviešu nacionālo vērtību, jo ja nebūs latviešu naciobnālās vērtības un krūtīs latvieša sirds nebūs arī Latvijā latviešu tautas.
Enija
E
Cienījama un pareiza izvēle! Tā ir vienīgā partija, kurā jūtami ideāli un reāla vīzija par Latvijas valsti nākotnē. Pārējiem ir tikai tukšas pļāpas, un pareizi Liepiņš saka – copy paste. It īpaši tas sakāms par ZRP.
Enija
E
Cien. tt! Nāksies Jūs apbēdināt – neesmu ne VL biedre, ne arī oficiāla atbalstītāja, vien ļoti mīlu savu zemi un valsti (lūdzu nejaukt ar to valsts parodiju, kuru sistēmas pārmantotāji 20 gadus te ir pazemojuši). Vienīgais, ko varu Jums ieteikt, ir turpmāk savu tukšo pļāpu pļāpāšanas vietā labāk vispirms izlasīt kaut ko par tēmu, kuru grasāties kritizēt. Mums nenāktos šobrīd lasīt Jūsu apgalvojumus par VL programmas trūkumu, ja vien Jūs pirms tam būtu pacenties un to pārlūkojis. Starp citu, uz iepriekšējām vēlēšanām tieši VL ekonomisko programmu eksperti tika atzinuši par vienu no vislabākajām. Apsteidzot Jūsu jautājumu, piebildīšu, ka eksperti šajā gadījumā bija LRTK (ceru, pats sapratīsiet, kā atšifrējams šis saīsinājums). Kas attiecas uz ZRP programmu, ļoti "vērtīgs" šķiet ieteikums paralēli darbaspēka nodokļa samazināšanai atcelt samazinātās PVN likmes – tātad apkurei, elektroenerģijai, grāmatām, tai skaitā mācību grāmatām, respektīvi tiem vitāli nepieciešamajiem pakalpojumiem, kuru apmaksa tiešā veidā skars tā paša darbaspēka budžetu. Labprāt redzētu konkrētus aprēķinus, kādi tad būtu tie reālie ieguvumi, ko ZRP tik braši sola.
  • 0
  • 0
tt
t
Cien. VL biedr Enija! Valsts krīzē ir šodien, šodien jūs nespējat neko, jo jums ir tikai un vienīgi potenciāls, kā saka Liepiņš. Tieši ideāli un vīzija ir tukšas pļāpas. Pārējiem ir programmas, it īpaši ZRP. p.s. Ādolfam arī bija potenciāls, viņam arī bija ideāli un vīzija par spēcīgu nacionālu valsti.
  • 1
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas