Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Liepnieks: Zatlera cerības ir lielākas par nulli, tomēr viņu neievēlēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Fedja
F
Zoodārzā ir vēl kandidātu gana
naxal Volodja
n
Liepnieks sāk izskatīties pēc debīliķa.......................
krievs
k
A, kas ior Vita Matīsa,vari man pateikt?A es gribu Broņislavu, savu kaimiņieni par prezidenti.
K-K
K
... Smiekli nak '... nav ideals kandidats ...!" ... Nu, ja Tu zini kads kadiem ir ideals tad pasaki ari parejai pilsonibai - citadi viss liekas parak aizdomigi sekli nosegts talakai Bezabrenes izlaupisanai !!!!
Sīmanis
S
Diemžēl Latvijas politiskie brokeri ar saviem saimniekiem dara visu, lai par Valsts prezidentu netiktu gudri cilvēki - ne Piebalgs, ne Matīsa, ne A.Žīgure, ne cits. Lai ir "savējais", tad varēs muģīties. Šis cinisms ir tik pretīgs, ka vārdos nav izteicams.
vērotājs
v
Tā kā saiema mudž no 100 pērkamiem klauniem ,.tad labāku prezidentu par turīgo ,bezparējisko ,harizmātisko misteru Bīnu neatrast.Bīns būtu vitamīns tautai .Lūgsim misteru Bīnu ierasties latvijā un uzsākt konsultācijas ar t.s. politiskām partijām- savtīgo inerešu klubiņu pārstāvjiem.
TVAIKA2
T
ALEKSANDRA AUGSTUMOS VAIRAAKAS PALAATAS PILNAS AR KANDIDAATIEM
phe
p
Mja, Sudraba savā laikā beidza Madonas vidusskolu ar sarkano diplomu-gudra, spoža zvaigzne dubļu peļķē. Ja uzvarēs, nebūšu PRET, tomēr gudriem ir grūti pastāvēt pret 100 aprobežotiem idiotiem..
phe
p
ko tu dumam padarīsi!
Anna Līze
A
Bet Putina astronauts, tfu tu, astrologs teica, ka būšot sieviete. Es arī vietām esmu sieviete. Varbūt es būšu? Muti jau nomazgāju, nervu zāles iedzēru un matus biškiņ iefrizēju, nav vairs tik pūkaini un nestāv gaisā. Brilles notīrīju!
NBC
N
V.Matīsa varētu būt ļoti laba kandidatūra: principiāla, stingra, godīga, neatkarīga domāšanā, laba R-izglītība u.t.t. Bet kas būs gatavs viņu virzīt un arī nobalsot? Promaskaviskais bloks baidīsies vairāk kā no nelabā... V.Zatlers tomēr varētu būt kā kompromisa figūra, kura nevienu īsti neapmierina, tomēr vairākums varētu būt "par".
pietiek!
p
S-U-D-R-A-B-U!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dombrovska spuldzīte
D
Prezidenta latiņai jābūt augstai- viņam jābūt izteikti krietnam cilvēkam, vēl noteikti vajag būt labai ģimenei,bērniem. Vecmeitas,vientuļās mātes vai šķirteņi vai daudzu sievu turētāji neder nekādā gadījumā. tad jau labāk vispār tāds prezidents nav vajadzīgs. Manām prasībām atbilst vaira Vīķe Freiberga. Latvija būtu IEGUVĒJA!
alberts
a
Tas vinu "viedoklis" MAN nenes maizi!Tā ir abstrakcija - kura vajadziga kautkada "akadēmijā",ne jau mums mirstigiem cilvekiem.KO tas Piebalgs ir LABU izdarījids Latvijai TUR sededams.Es saprotu ,ka varbut kadi 100 000 afrikāņu tika pabaroti ar to kas paliek pari no ASV un Kanadas restoranu galdiem - BET ,kas Latvijai no tā???Vismaz godīgāki ir Rubiks un Ždasnoka - klusi un mierīgi "pelna" savu EU pensiju.BET!Nedo D,ies,kad vini atgriezīsie3s Latbvija!
ako
a
Kadas mulkibas ! Jus runajiet par Piebalgu jo nepazistat. Vins ir viens no veiksmigakajime Eirokomisariem, strikts un noteikt, ar SAVU VIEDOKLI, un ir gan labs vaditajs, gan lideris. Vina stipra puse ir tada, ka vins ir parak gudrs un viltigs Latvijas videvejibu -politiku limenim. Un vinam varetui pat but garlaicigi. Jo Eiropas un pasaules limeni, vinam ir bijis daudz lielakas uzvaras japanak. Tacu, visslabaka kandidate, neapsaubami ir Vita Matisa. Un vinai nav lidzigi. Vina ir nenovertets,izcils prats. Vina ir harizmatiska un godiga. Un vinas klatbutne Latvijas politika daudz ko mainitu. Un ne tikai, vinas Rietumu orientacija veiskmigi sabalansetu Latvijas politiku bridi, kad valdiba ienal Saskanas Centrs !!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ceturtdien Latvijā vietām snigs

Turpinoties aukstam laikam, ceturtdien Latvijā iespējams snigs, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognoze.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas