Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Lindermans varētu kļūt par Latvijas nepilsoņu kongresa krīzes menedžeri

Partijas _Lindermana partija - Par dzimto valodu! _līderis Vladimirs Lindermans varētu kļūt par Latvijas nepilsoņu kongresu "krīzes menedžeri".

Sestdien Lindermana partijas - Par dzimto valodu! kongresā Lindermans sacīja, ka viņš līdz šim nav aktīvi piedalījies Latvijas nepilsoņu kongresa organizēšanā, taču situācija var mainīties. Tā kā ar Latvijas nepilsoņu kongresu neveicas tik labi, kā varētu vēlēties, tā organizatori nolēmuši Lindermanu aicināt par "krīzes menedžeri" kongresa organizēšanai.

Jāatgādina, ka pirmajā Latvijas Nepilsoņu kongresā, kas saskaņā ar organizācijas iniciatīvas grupas plānu bija plānots šā gada martā, galvenais uzdevums būs pievērst valdības uzmanību nepilsoņu problēmām Latvijā.

Maskavas namā kongresa organizācijas iniciatīvas grupas locekļi pagājušā gada nogalē atzīmēja, ka viena no problēmām, kas uztrauc nepilsoņus Latvijā, ir naturalizācijas process, kuru daudziem nepilsoņu tūkstošiem ir problēmas iziet. Kā norādīja kongresa iniciatīvas locekle Elizabete Krivcova, tad šķēršļi iziet naturalizāciju nav nepilsoņu nevēlēšanās. Daudziem nepilsoņiem ir veselības vai vecuma problēmas.

Nepilsoņu kongresa organizatori norādīja, ka viņi līdz kongresam cer piesaistīt vairākus desmitus tūkstošus cilvēku. Lai to sasniegtu, plānots veikt dažādas informatīvās kampaņas, tostarp arī latviešu medijos. Jautāti, par kādiem līdzekļiem organizācija plāno nodrošināt informatīvās kampaņas, kongresa iniciatīvas locekļi teica, ka patlaban plānots ieguldīt pašu personīgos līdzekļus.

Lai Nepilsoņu kongress varētu informēt par savu darbību, ir izveidota interneta platforma www.kongress.lv, kurā kongresa iniciatīvas locekļi aicina reģistrēties Latvijā dzīvojošos nepilsoņus domu apmaiņai un viedokļu paušanai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas