Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Lipmans: Man ir ļoti sāpīgs jautājums par kompensācijām ebrejiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
papucis
p
Tad jau A?Sabiedrībām, Aizsargu namus,Latviešu Strēlnieku Biedrību un citas sabiedriskās organizācijas arī ir ""jāreanimē""!
Eva Braun
E
Ceru ,ka tiks pamatīgi parbaudīta šī organizācija ,kas izvirza šīs prasības ...jo Vācijā pirms pāris mēnešiem bija lbaigais skandāls ,jo vācieši atklāja ,ka ASVžīdi safabricējuši pilna apjoma visus mantinieku vardus un mirusa personas.... Un ļoti gribētos ,lai GODĪGIE Latvijas žīdi paši iejauktos un ieņemtu stingru un lojālu nostāju Latvijas valstij ... un paši kategoriski iebilstu šīm mafiozajām starptautiskajām žīdu organizācijam
Eva Braun
E
Holokausta mafiozais bizness nav vairs noslēpums ..... Krokodila asaru vietā Lipmans ,Lembis,Krasovickis,Lavents,Ušaks,utt draudzīgi samaksā saviem vecajiem slimajiem tautas brāļiem par balderiāni .... Bet prasīt kaut ko no Latvijas valsts-tas ir vistīrākais noziegums un neiedomājama cūcība ...! (starp ci tu arī es esmu pusžīdiete )
MM
M
Es domāju holokausta upuru piemiņai tīri labi pietiktu ar sēru vainagu nolikšanu Salaspils memoriālā. Teiksim reizi gadā. Tad ebreju nestais upuris man paliktu gaišākā piemiņā nekā maksājot kompensāciju.
Mormunbs Naunamis
M
ja Lipmanis šādi runās arī tālāk varbūt sākšu skatīties pat hokeja spēles
inese
i
Domāju, ka šī prasība Latvijai jāizmanto vēršoties pie Krievijas okupācijas zaudējumu sakarā. Esmu par to, lai Krievija atlīdzina mums zaudēto, un mēs tad atlīdzinam ebreju kopienai.
K-K
K
... Un ko par visu to saka Izraelas sutnis BEZABRENE?
rumcajs
r
Tā ebreju būšana maigi sakot ir biki pārspīlēta. Neba nu vienīgie kuri savā laikā mocīti un kuriem kas atņemts, bet bļāvēji un mahinatori gan lielākie...
vize
v
visu cieņu Lipmana kungam!
Daina
D
Šāda sūtņa ierašanās Latvijā ar ultimātu,rada jaunajā paaudzē ļoti negatīvu attieksmi pret ēbrejiem
Arkls
A
tas ir ASV cionistu plāns, no sākuma national geography tike demonstrēta filma par latviešu zvērībām pret ebrejiem, lai vēlēk pieprasītu par to kompensāciju! kā te kāds iepreikšējais komentētājs pareizi pateica - žīdu baņķieri ir tik daudz zaudējuši savstarpējās biržu ķildās, ka tagad jāsāk apgūt jaunas nozares, lai pazaudēto atgūtu. Šādiem avantūrisitiem valsts nedrīkst piekāpties, jo ir pilnīgi skaidrs, ka ja šī miljonu nauda tiktu samaksāta, tad ne centa no tās nenonāktu veco patieso holokosta cietēju kabatās. tā visa tiktu tādiem, kas turpina spekulēt un zagt ar savās bankās izveidotām shēmām.
Zurofs
Z
Pieprasu atdot anatomikumu Rīgas sinagogas vajadzībām!
Vilna Goan
V
nu kā, pavisam vienkārši šo lietu var atrisināt - šobrīd vēlreiz (speciāli un skaļi!) uzaicināt visus tos ebrejus, kuri ir tiešie mantinieki pieteikties uz īpašuma tiesībām saviem īpašumiem. viss. jebkādi citi plāni ir nelikumīgas spekulācijas no prasītāju puses!
dfgdg
d
Labak atdot tiem, kas skaļāk bļauj, visu, kas mums pieder, aizliegt latviešu valodu, likvidēt Latvijas valsti un tad būs reiz miers. Nevienam vairs neko nebūsim parādā un nevienu vairs "neapspiedīsim" un "nediskriminēsim". Kaut gan nē. Vēl jau mēs kādam varam ievajadzēties kā orgānu donori. Iemeslu jau izdomās kādēļ tas ir "tikai taisnīgi".
Populists
P
Ebreju kopienai noteikti ir jāatdod atņemtie īpašumi ! TĀPAT JĀATDOD LATVIEŠU ĪPAŠUMI LATVIEŠU BIEDRĪBAI, poļu - poļu biedrībai, vācu - vācu biedrībai, krievu - krievu biedrībai, utt. Tā kā valsts, būdama badā, daudzus šos īpašumus paspēja privatizēt, VAJADZĒTU BUDŽETU VĒL VAIRĀK KONSOLIDĒT (atņemt trūcīgiem) un izmaksāt attiecīgi kompensācijas ! ! !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas