Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

LM neizdodas atrast 11 mlj. latu ģimenes pabalstiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lo...i
l
nu ja neprot savu darbu,atlaist!
iztapoņa
i
Kas tev teica, ka Lembergs ir Latvijas patriots? Tieši viņš taču ieceļ savējos iztapoņas par labklājības ministriem. Tieši viņš taču norāda šiem iztapoņām, kuriem nauda jāatņem un, kuriem jāpieliek.
Kadas problēmas?!
K
Vai tiešām Lembergs nevarētu palīdzēt un citi latvijas patrioti?
čiks
č
Lai tos atprasītu, vispirms viņiem ir jāatdod nodokļos samaksātā nauda.
Dzintra
D
Kādēļ tad atradās tūkstoši nepamatotajiem pabalstiem, kurus izkrāpa daži zagļi-miljonāri????? Ir taču vienkārši tos atprasīt atpakaļ!
Terorists
T
Tad jau dāmītei jāgriežas pie REIRA uz SAEIMU,jo šis paziņoja kad budžets pildās un viss ir štokos.Un nav ko ar biksi runāt,jo SAEIMA ir galvenā instace kas visu nokārtos un gan jau 11 milj kauč kur sagrabinās vai liks biksim tos atrast kauč no pazemes.Tātad jāprasa REIRiM,jo visi zin kad LĀČBIKSIM patīk mānīties un kā jau bugaltēram sēdēt uz santīma.
alberts
a
Tā IR sarīdīšanas taktika - pensionāri pret bērniem! Tad lūk būs iemesls samazinat tās "briesmīgās pensijas" - tai vieta lai berniem maksatu no pamatbudžeta.Skaldi un valdi!!!
Zinis
Z
LM nevar atrast naudu, kas tai bija jāieplāno jo diez vai šogad negaidīti sadzima daudz vairāk bērnu nekā parasti. Vai arī LM plānoja ka šogad daudz bērnu vai pensionāru negaidīti aiz bada nomirs un 11 miljonus varēs ietaupīt. Visticamākais gan ir ka cipari tika mākslīgi samazināti, lai sakārtu makaronus uz ausīm starptautiskajiem aizdevējiem. Tātad vainu LM ministrei jādemisionē vai visam MK kas tādus LM fiktīvos ciparus akceptēja.
ziepītes
z
Iebrauc vēl mazliet dziļāk tai d....
jumors
j
Interesanta ministrija, kurā tā māk noslēpt miljonus, ka ministre neprot atrast! Bērnībā biežāk vajadzēja paslēpes spēlēt, trenēt iemaņas! Vai arī tagad apskatīties, kurš kantoris šājā ministrijā lieks - varbūt vispār likvidēt ministriju- lai par ekonomiku un pabalstiem atbild Kampars! Gribēja ZZS problēmas un dabūja. Žēl tikai , ka par to tikdaudz zvana. Pats esmu izaudzis bez pabalstiem un arī savus bērnus tāpat izaudzinājis.
b_d
b
Es laikam atkorķēšu šampi tanī dienā, kad pie ziņām pazudīs vienveidīgais komentārs, pie tam ar pareizrakstības un interpunkcijas kļūdām, ka Dombrovskis kādu apzog. Ja šitā ņemtne ir par tiem sešiem vai astoņiem latiem mēnesī, tad mēs nekad nesamazināsim ierēdniecības armiju un tās izmaksas. Trūcīgie dodas pie sociālajiem dienestiem, pārējie nep.... santīmus. Un pilnīgi vienalga vai to prasa aizdevēji, vai ekseļu bīdītāji.
Runa
R
Grieziet sev,mums jau tā tukši vēderi.....Dodiet darbu tautai,gribam ēst.Ko Latvijai nav vajadzīgi bērni???!!!!
dzīvoklis
d
Ekonomikas ministrijai zin tikai veidu kā palielināt elektrības tarifus un kā blēdīties ar sievas pārdotu dzīvokļu naudu!
nv
n
jāpiekrīt. jo pensionāri ir aktīvākie vēlētāji un ļoti viegli ietekmējāmi. viņiem piemet 5 ls un viņš jau rīt no rīta ieņems rindu lai pirmais nobalsotu par devēju. ne visi tādi, bet graujošs vairākums. Un politikāni to labi izmanto. Tikai kurš tos pensionārus uzturēs, ja jaunās ģimenes aizbrauks prom?
Dhago
D
Jājautā ir Ekonomikas ministrijai, lai tā atrod veidu kā palielināt IKP.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas