Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

LNT diskusijā paziņojot, ka tā ir (AŠ)2 reklāma, JL biedrs tiek pie konjaka

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
meliem īsas kājas
m
Mūsdienu komunistus drīzāk varētu saukt par antiinteliģenci. Situācijas vērtējuma vietā nelaiķu (Marksa, Ļeņina, Gramši) citāti, no kuriem jaunākajiem ir jau 70 gadu; programmas vietā - aicinājumi lauzt un dragāt, ekonomiskā programma - neļaut strādniekam nopelnīt, jo saņemot vairāk viņam vairs nav vajadzības iet komunistu pavadā. Un tādi nekaunas saukt sevi par "inteliģenci" :D
PROPAGANDA
P
MASS MEDIJA KALPO KADAM, UN TAS NAV lATVIJAS VALSTS INTRESES. mAN NAV NEKADU SAUBU laikraksts Diena kalpo Skelim un vinu sudubralu kolegiem.
Kas notiek Latvijā
K
Tas taču ar aci redzams, kas šajā raidījumā tiek reklamēts! Puisis malacis, ka atļāvās to paust skaļi. Lai "aktieri" nedomā, ka tauta ir stulba. Es neesmu ne JL, ne Vienotības pārstāve, bet cilvēks, kurš cenšas izprast notiekošo Latvijā. Tā vietā, lai priecātos par to labo ļaužu labajiem darbiem, ir mazliet biedējiši, jo nu jau esam tik gudri, lai saprastu, kas paslēpušies aiz šo nolīgto naivo cilvēku mugurām un kādus "labus " darbus viņi ir paveikuši ,un cik "labiem" vēl gatavojas!
inspektors
i
Tajā AŠ2 reklāmšovā Par labu Latviju, Streiča kungs tur man likās kā neatkarīgais eksperts,kas analizējot diskusiju par uzvarētāju atzina jaunekli Jāni Egliņu no Jaunā laika,ētikas komisijas,kas paziņoja principā jau visiem zināmo,ka TP,LPP/LC virzītie politiķi Saeimā,valdībā,svarīgās iestādēs,vēlēšanu reklāmu kampaņās ,sagrauj godīgu sacensību,kampaņu ,cilvēku tiesības izvēlēties labāko iepirkumu valsts pārvaldei,valsts tautsaimniecībai ,gan tautas labklājības attīstībai.Un šīs brīvības degradēšana sovetisma garā ir galvenais un atslēgas punkts mūsu visāda veida atpalicībai,morālajai un dziļai saimnieciskai krīzei.Dombrovska valdība ar prezidenta Zatlera atbalstu aktīvi strādā,lai likvidētu minētās,iesīkstējošās nejēdzības un pirmie rezultāti jau manāmi.
Elizabete
E
Naivs jautājums. Kas tad varētu būt kreisie ? Padomju laikā taču mums mācīja marksismu- ļeņinismu, zinātnisko komunismu, KP vēsturi un citas gudrības, ak jā, arī politekonomiju. Un no tā visa taču uzzinājām vismaz tik daudz, ka kreiso kustības ir strādnieku kustības. Bet Latvijā taču nav strādnieku. Jau 20 gadus tiek sistemātiski iznīcināta jebkāda rūpniecība jau aizmetnī. Sākumā sagrāva visas PSRS militāro rūpnīcu filiāles un tas jau būtu apsveicami, bet pēc tam likvidēja pilnīgi visu, kas kaut minimāli kaut ko spēja saražot, gan papīrfabrikas, gan šūšanas un aušanas cehus , kā pēdējās likvidējot cukurfabrikas. Kas tad varētu veidot to kreiso kustību- bezdarbnieku armija ?? Bet tā jau ir neorganizēta masa, kam katram savs krekls tuvāks.
Revolt
R
Ar šo jautājumu jau tu pats arī atbildēji.Cilvēks ir deģenerējies/marģinalizējies un viņam nav nekādas tiesības pieprasīt no citiem lai veido savu interešu aizstāvību kamēr viņs pats neko nav mēģinājis darīt.Gramši jau rakstīja par varas hegemoniju un inteliģenci. J.Jurkāns:"Daļu inteliģences nopērk, Stendzenieks un citi inteliģenti apkalpo varas eliti, citi aizgājuši brīvprātīgā pagrīdē. Ēlerte tagad ir izveidojusi kaut kādu biedrību. Ir viens otrs, kuru var pasaukt vai pateikt, vai tu esi aizmirsis vai aizmirsusi, ko darīji pirms 20 gadiem, mums ir, stāvi rāmi, neplāties. Un viņi paši nolīdīs malā."
prieks
p
Prieks par drosmigo jaunatni, vairs nesajutos veca, bet gribas nemt rokas daksas. Par izglitibu vini tur meldeja - brauc jaunatne prom macities tapec, ka tad ir motivacija tikt pie zinasanam atbisltosaaa darbaaa. Par izcilibu shaja sistema, mana meita beidza LU ar 10 ballem bakalauru, un??? Diploms tads pats, kurs to paveicis knapi ar 4 ballem.
Troll
T
Revolt, tu esi labs kreisais, respect! Bet pasaki, kāpēc Latvijā nav nevienas kreisas partijas. Rubikiešus nevar skaitīt, tie skatās atpakaļ uz Maskavu kā zirgi pēc auzām. Un kāds Dinevics kreisais, smiekli nāk...
specs
s
Pilnīgi piekrītu - tā auto reklāma NEPAZŪD un traucē lasīt rakstu!!!! - DIENA moderātori!!!!!!!!!!!11
Revolt
R
Šitās visas varas izdarības jau ir aprakstījis Antonio Gramši (1891 – 1937) savos darbos. Valdošās aprindas, lai nodrošinātu savu varu, paļaujas ne tikai uz policejisku un militāru spēku, bet arī uz labprātīgu masu piekrišanu. Varas mehānisms ietver ne tikai piespiešanu, bet arī pārliecināšanu. Varas stabilitāti nevar nodrošināt tikai ar ekonomikas pārņemšanu valdošās šķiras īpašumā. Varas noturēšanai nepieciešama arī pakļauto brīvprātīga piekrišana. Stāvokli, kad panākts pietiekams piekrišanas līmenis, Gramši nosauc par hegemoniju. Kas ir galvenais darbojošais spēks hegemonijas radīšanā vai sagraušanā? Gramši atbilde ir ļoti noteikta – tā ir inteliģence. Tieši tāpēc arī šajā raidījumā ir uzlūgti piedalīties aktieri,kinorežosori,brīvie mākslinieki un tieši tas pats notiek pretēja buržuāzijas spārnā Meierovica biedrībā ar TV žurnālistiem,"neatkarīgajiem" ekspertiem utt. Tā sabiedriskā doma, kas tiek popularizēta, atspoguļo tikai sabiedrības pārtikušā slāņa viedokli.
čiepa
č
Nelieši ir tie, kas latviešus sašķēluši divās karojošās nometnēs, nu ved uz bezdibeni mūsu nāciju! Cik ilgi tā var turpināties? Kamēr kāds latvietis kādu citu latvieti nositīs? Varbūt tiešām nepieciešams upuris, lai apturētu šo ļaunuma ekspansiju?
pilnīgs sviests
p
Simetrijai vajadzētu katrā Dombura raidījumā vairāku gadu garumā kādu, kas tā starp citu pasaka, šis ir JL reklāmas raidījums! Neņemiet par pilnu tos dubļus un ķengas! Nelga tas Knoks. Sabiedriskais aktīvists! Smieklīga "nodarbošanās", bet pašapziņas laikam netrūkst! No kāda sorosiešu kantora izlīdis?
Malacis
M
Pat zīdainim ir skaidrs, ka tas pasākums ir LNT resursu izmantošana AŠ2 divu neliešu interesēs. Puika, malacis, to arī skaidri un precīzi pateica. Viņš ir pelnījis kasti ar konjaku !!!
anglosaxis
a
Par Jūsu pirmo punktu - precīzi, bet tikai tieši tāpat ir arī pretējā virzienā. Visus, kas aizskar Vienotību vai Streipu, automātiski ieskaita TPJO rindās. Pat es savos 63 gados esmu kļuvis par jaunieti. Bet tas tak ir jauki!!!
Es arī tā domāju
E
Muris 14:00 Vienotības spalvas bez apstājas spodrina LTV1 (arī par manu nodokļu naudu, kuru es Domburam nenovēlu) un TV3, tāpēc nreredzu nekā traģiska, ja arī pretējai pusei ir savs medijs. Kaut kādam līdzsvaram taču ir jābūt. Demokrātija pie mums ir, autoritārie biedrīši, vai ne?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas