Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

LOK aizvien tiek maksātas visai ievērojamas algas, ziņo raidījums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
janis
j
....jaa, taas paardomas peec 5.janvaara Sporta studijas raidiijuma ar LOK prezidentu................nu nevareeju palikt vienaldziigs.....
janis
j
Jaa,atvainojiet veelreiz.....iemaacieties vienreiz nopelniit naudu savaadaak....riebjas klausiities Juusu gudraas runaas....par sponsoru naudu dziivojiet uz sportistu reekjina....forshi,nee?zinu,Jums ir atrunas,par nenormaali padariito darbu....vai Jums nav kauns?zinu,ka nav.......man riebjas,to visu klausiities,zinu,ka neesmu vieniigais.....ja kaads ir,dodiet zinju,ok?.....p.s. nekas personiigs Vrubljevska kungs,bet man riebjas to visu klausiities,ja zinu,cik Juus sanjemat par to atalgojumu......
janis
j
Ljoti,slikts iespaids,par Jums,Vrubljevska kungs..........jautaajumaa par skijoringu.....vai tam kaada saistiiba ar zirgiem?.......kaada Jums alga,kungs?.....muusu laikaa....nulle,Juus.......kauns......
J.Biotops
J
Nekādas algas nav jāsamazina! Jātvieno tas šmuckantoris no visa veida valsts naudas un darboņi jāiztrenkā ar smaržīgu koku, ja pīkst. Bez tā nekas te nav labojams.
Yankee Lima
Y
Vai kāds atcerās otru zaglīgāko banku aiz Banka Baltija? Tā bija Olimpia, kuras viceprezidents bija LOK virsaitis Baltiņš. Mafija. Bezkauņīguma kalngals TP aizgaldā.
zigis
z
Ziedojumi nav domati algam!!!Visas algas jasamazina visiem uz pusi!!!
ka
k
IZM ir vājš kantoris, kas sporta jautājumos tieši un bez ierunām pakļaujas LOK, jo M.G. ir ļoti iepaticies "sadarboties" ar LOK. A.B. un sporta dep. kopumā nav nekāda teikšana, jo visu lemj Elizabetes ielas mājā. Tas ir nožēlojami, ka valsts plāno vēl vairāk funkcijas sporta jomā nodot sabiedriskajam sektoram, kas ir piezīdies no valsts naudas un grib to turpināt darīt bez nekādas uzraudzības un kontroles no valsts puses! LOK vadoņi ir pilnīgi atrauti no reālās dzīves un nezinu, kam ir jānotiek, lai viņi saprastu kas notiek! Ja var atļauties sev maksāt "tādas" algas un strādāt 4 dienas, piedodiet, bet "bēniņos" šiem puišiem vis nav kārtībā. Kāds varētu paskatīties ko dara viceprezidenti?, vai viņiem ir darba līgumi un tajos atrunāta darba vieta un darba laiks? Baidos, ka darba kabinetu viņiem nav vai arī tie ir savās firmās, darba laika arī nav, jo reāli jau viņi no darbojas ar citām lietām, piemēram, A.F. visticamāk ir saņēmis pilnu algu laikā, kad atrodas kārtējā ārzemju rallijā. Pareizi te viens teica, ka komandējumi ir mežonīgi daudz un arī dārgi, pie kam parasti tajos dodas ne jau viens darbinieks, bet vairāki un retas tās reizes, kad bez radiniekiem! Diemžēl jāsecina, ka neredzu, ka kaut kas mainīsies, jo tie kas ievēl LOK vadību paši barojas no tā katla. Skumjas pārņem šo visu klausoties un zinot, ka tā tas notiek jau padsmit gadus!
krista
k
Ko tad Brūnes k-dze viena var izdarīt šai MAFIJAI? Viņa taču tikai statists, pat Koķe tur neko nevar darīt, jo G. ar viņiem uz vienu roku.Gadiem ilgi neviens ministrs ar šo naudas mazgātuvi nevar reorganizēt. Visi to zin, bet laiž muļķus. Arī sportisti baidās, jo, ja LOK vadība sadusmosies, nedabūs tās pašas ubagu dāvanas
es
e
Valts kļūda ir acīm redzama - valsts delēģējusi daļu savas funkcijas LOK. Kā var delēģēt vaksts budžeta līdzekļu sadali biedrībai (LOK juridiskais statuss). To iesāka Baltiņš un vēlā Vrubļevskis ar Kalvīša atbalst (savukārt Vrubļevskis Kalvīti aisūtija uz Olimpiskajām spēlēm Pekinā). Mafioza struktūra, kuram maz rūp jaunatnes sports, jo sarīkot jauniesū spēles jau ir tikai neliela darbība. Laiks izveidot patiesu valsts sporta pārvaldi, nododot to sabiedrībā izveidotai organizācijai, kā tas bija pirmskara Latvijā. LOK funkcija ir kārtot piedalīšanās Olimpiskās spēlēs, jo visu sagatavošanos darbu, sportistu trenētību veic sporta veidu federācijas.
hm
h
Brūnes kundze laiž muļķi un tēlo, ka neko nezin. Viņa, laikam, nezin, ka Vrubļevska alga ir tāda, ka no tās varētu uzturēt vismaz 6 Latvijas sporta federācijas, kurām līdzekļi nepārtraukti tiek samazināti. Viņa nezin arī, ka blakus apmaksātai darbībai LOK visi šie darboņi bieži "pārstāv" Latviju un atrodas nepārtrauktos komandējumos, kas ir vēl papildus ienākumu avots. Izrādās, ka to visu un to ka valstij ir gūti laiki, nezin arī paši augstie LOK vadoņi. Iznāk, olimpiskie principi un ideāli pastāv tikai attiecībā uz citiem, bet ne uz pašiem.
DD1
D
Kad sporta skolu skolotaaji protestee pret valdiibu, kaapeec neiesaka revideet Vrubljevska barotni?! Paaris sporta skolaam varbuut pietiktu.
Oligarhs
O
Vispar ta bodite jaklape ciet.
Tarps
T
Vel ari Ventspils olimpiskais centrs ,Boitmanis, maksa Vrublevskim ap- 1800latus.
dzeris
d
Kāpēc tad LOKā jābūt savādāk, kā visā valstī?
J.Biotops
J
Korupcija ir olimpiskās kustības un līdzīgu bandu darbības nenovēršama sastāvdaļa visos līmeņos, kāpēc lai latvju LOK bāleliņi atpaliktu? Tā sauktais „lielais sports” visos laikos ir bijis aizsegs sabiedrības naudas pārpumpēšanai privātās kabatās. Ne jau ar lielām algām vien var sili tukšot, vēl ir sporta objektu būvniecība, ceļojum...., atvainojiet, komandējumi, otkati no reklāmām.... Neaizmirsīsim arī sporta žurnālistikas nenovērtējamo atbalstu tik jaukiem procesiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Šodien stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijās, informēja AS Pasažieru vilciens (PV) pārstāvji.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas