Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Loskutovs: atbrīvošanās no Vilnīša var ieilgt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kobra
k
MAFIJA JAU AR VILNĪTI IR ĻOTI APMIERINĀTA !
brīnos
b
Brīnos par Loskuta ...GAIŠREĢĪBU! pats bija apaļa NULLE knabā- visu fīrēja Strīķe! Rezultātā knab seifa TŪKSTOŠUS paši darbinieki IZZAGA ... Tagad nu tēlo lielo prātotāju par KNAB!
verotājs
v
palasiet L.Lapsas grāmatu Kā nozagt miljardu kur atreferēti A.Lemberga un Loskutova telefonsarunas. Kāpēc vienotība nebrēc par šo skaisto kontaktu neatkarīgas iestādes vadītāja starpā un oligarha starpā. Izskatās ka Loskutovs ir tiešākais oligarha draugs. Un šāds cilvēks ir vienotības biedrs un korupcijas apkarotājs. Kur ir izslavētā Vienotības ētika un nevainojamā reputāvija.
situācijas kontrolieriem pa p
s
atbrīvošanās no Vilnīša ir tas pats kas atbrīvošanās no lietas, kas traucē saimniekam losis ar šo teikumu"'atbrīvošanās no vilnīša " nodeva sevi un savu patrtiju ,kā arī skaidri izgaismoja premjera mērķi , ka viņi/ vienotība/ tiešām grib "'atbrīvoties"'no pau tiem, kas traucē sliktam dejotājam
Nja
N
Saprotu, bet tā nu tiešām Premjers nav domājis, bet tieši šādu stilu piekopj grūtgalvis vilnītis un pilnīgi Jums piekrītu, tas ir pilnīgi stulbi un un nepieņemami.
Ministry of Truth
M
Vārdi "atradīsim formālu iemeslu" nozīmē, piemēram, šo. Cilvēks, kurš strādā darbā, kurā noteikts, ka 9:00 jābūt darbavietā (no grafika tik ļoti neatkarīgā), sastrēgumu nomocītā pilsētā vienu rītu nokavē darbu, jo ceļā viņa autobuss avarē un paiet laiks, kamēr viņš tiek ārā un sagaida nākošo. Viss - formāli iemesls ir atrasts. Tu 9:00 nebiji darba vietā. Saprati domu?
Nja
N
Kalvītis gan precīzi skaitīja nozagto pirms zagļu noķeršana. Ja Kalvītis uzvestos kā Dombrovska kungs, tad 1) Latvija nebūtu tādā pakaļā, 2) Viņu cienītu un godā turētu un neizsmietu ne par lieko svaru, ne kārpu uz deguna.
Dereks
D
He he , kas būtu, ja Kalvītis šitā spiestu uz KNAB vadītāju !? Vilnīša pakļutībā vismaz nav izzagtas milzīgas summas.
Nja
N
Nu pārkāpumam ne tikai pēc likuma gara, bet arī burta ir jābūt atbilstošam un uz to arī pilnīgi pareizi un pamatoti norāda premjera kungs.
Nja
N
Par muļķi, lai pats kaut ko izdomātu. Vieglāk pārspiest jau izdomātus apmeelojumus?
V aldis
V
No Vilnīša intervijas radio un televīzijā skaidri saskatāmas politiskās spēles, kuru autori ir Vienotības politiķi., ieskaitot valdības vadītāju Dombrovska kungu. Ir lielā vēlēšanās ar jebkādiem līdzēkļiem padarīt KNAB par viena politiska spēka lojālu institūciju.To apstiprina arī viena tās pārstāvja Loskutova diezgan atklāts un primitīvs spriedēlējums. Pat vairāk, rodas ļoti lielas aizdomas, ka šie politiķi izmisīgi baidās no tā, ka šī jaunizveidotā struktūra tuvākajā laikā varētu atklāt lielu augsta līmeņa korupcijas skandālu,kas pietuvināta patreizējai politiskai elitei. Ir milzīga vēlēšanās to jebkuriem līdzēkļiem neitralizēt,. Viens no ceļiem sekmīgai šī nodoma realizācijai varētu būt , ja visa šī informacija nonāktu valdošo uzticības personas - Strīķes kundzes kontrolē un pārraudzībā.Visiem skaidrs, ka nevienu neapmierina biroja līdzšinējais neveselīgais stāvoklis. Tāpat neapmierina arī pārlieku sorosiešu un tiem pietuvināto žurnalistu dīvainas vienpusīgas aktivitātes, Nav izslēgta arī visu šo spēku, ieskaitot paša biroja atsevišķu darbinieku cieša organizēta darbība nesaprotamu mērķu vārdā, tai skaitāVilnīša nomelnošanā. Cerams, ka prokuratūra ar visu to tiks skaidrībā. neitralizēt var pārlieku aizrautīga valdošo
tendence
t
Vilnītim pilni skapīši ar lietām, kuras nekādā gadījumā nedrīkst sākt izskatīt...un korumpētā varza rūpējas, lai jumtiņš paliktu amatā.
Ministry of Truth
M
Es tomēr gribēšu redzēt, kā lems tiesa, kad Vilnītis pamatoti sūdzēsies par atlaišanu šādā stilā - meklējot formālus iemeslus, runājot par atbrīvošanos no darbinieka utt. Ja Tu nesaprati pareizi - šie citāti argumentos droši vien ļaus precīzāk formulēt prasību. Šie izteikumi ir skandalozi. Paņem un attiecini tos uz savām vai kāda cita cilvēka un priekšnieka darba attiecībām, tad redzēsi to īpatnības.
inesis
i
es tomēr nesaprotu,cik svēti un neaizskarami mums ir tie ierēdņi, ka nevar no viņiem tikt vaļa-viens ierēdnītis svētāks par otru
Fricis
F
Nabaga Loskutovs - kā var šitā pateikt :)) citējot "atbrīvošanās"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas