Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

LPP/LC divus gadus nav maksājusi sociālo nodokli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Yox
Y
Ko jūs citu gaidījāt no kādreizējā farcovščika Ļeščinska?
es un es
e
Rimi ir jau dabūjusi vislabākās tirdzniecības vietas un var likt cenas kādas vien vēlas, Magonis turpina LDZ shemas shēmot un nav nekāda pīkstiena ka viņa amats ir apdraudēts, Šlesera Flikiņš ir arī neastricināms - kapēc liek tērēties ar sīkmaksājumiem lai labāk izskatīties sabiedrības acīs....
īstā ēnu ekonomika
ī
ēnu ekonomika bija Jaunā laika Reēzeknes gaļas kombināta burtnīcās!
divas pilnīgi da''z
d
Muļķīgi ir šajā kontekstā minēt ēnu ekonomiku. Tā nav ēnu ekonomika. Ja parādās, ka nodoklis nav maksāts, tas nozīmē, ka alga ir maksāta legāli un par to ir iesniegta atskaite VID. Līdz ar to tas ir nodokļa parāds, nevis ēnu ekonomika.
selga
s
Būtība ir tāda ,ka par darbinieku nebija maksāti nodokļi,un šim konkrētajam cilvēkam tie nebūt nav sīkumi...sīkums pie sīkuma un ar tādu filozofiju dzīvojot valsts kase tukša,runa ir par likumu ievērošanu un tas nu partijai godu nedara.
e1
e
Nejūsmoju par LPP politika un atsevišķām personām, taču vēl vairāk nepatīk šī diletantiskā žurnālistu fiozofēšana par morāli, kad grāmatvedības paviršības vai cilvēciskas kļūdas tiek saistītas ar partijas morāles trūkumiem. Šai partijai tos var atrast, varbūr šeit ir atrodama, bet nav pierādāma arī vadības vaina, taču ir stulbi kādu,visdrīzāk, grāmatvedības nolaidību vai kāda brīža naudas trūkumu saistīt ar morāli. Žurnālistiem, kuriem iznāk sastapties ar šādām lietām, vajadzētu saprast, kur ir būtība un kur ir sīkumi. Nav brīnums, ka Latvijā viss izskatās slikti, pie tā lielā mērā vainojami mediji, kuri dzenoties pēc it kā pieprasītajām sensācijām, no katras mušas mēģina uzpūst ziloni.
Lauma
L
Vai tiešām Štokmanis līdz šim nav sapratis ar ko saistījies? Man par to liels izbrīns, visnotaļ skaitījās cienījams cilvēks. Vai tiešām nekur citur nevarēja dabūt darbu?
konfiscēt
k
Vai VIDam nemaz nav mugurkaula -- tikai darījumos ar sīkajiem?
Trahtenbergs
T
ja gribi kalpot partijai ar sirdi un dveeseli tad jaarukaa taas labaa par velti , bet boļševiku laikos jau tika maaciits , maaciitaaji dveeseles paardevuši saatanam ( nauda ir no vella) , kaa vareeja partijai pietruukt piķis ??/ muld vienaa gabalaa , ik gadus novalsts izpleeš demitiem tuukstošu katoļu bazniicai , a te naudas nav , idioti , prasiet savam ģensekam Šleseram , par kaadu piķi šis pili buuvee ...nodokļu nemaksaašana šiem ielikta jau šuupulii , ne velti teetis mazo Ainariņu mizojis...
Juhans
J
Nu un tad?
lauku vecis
l
Ja "de facto" gribēja runāt par ēnu ekonomiku, tad vajadzēja papūlēties kādas partijas melno kasi uzrakt. Nodokļu nomaksas kavēšanai no oficiāli aprēķinātas algas ar tādu nudien maz sakara, tur LPP/LC darbonim taisnība.
Vells
V
Liela brēka, maza vilna, kā teica kāds klasiķis
Andrievs
A
LPP/LC politiķiem jau nu vajadzētu zināt, ka kopš 1996.gada Latvijā nav sociālais nodoklis, bet ir obligātās sociālās apdrošināšanas iemaksas.
Ainārs
A
Kāpēc maksāt nodokļus ja balsotāji bija tik tizli un mūs neievēlēja tā cieti, ne jau 10 vietas? Tiktu pie siles - iespējams ka samaksātu :)
Valdis
V
Cieti sabiedrības mēsli! Lai neteiktu ko vairak!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas