Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

LRA nesadarbosies ar partiju Latvijas attīstībai

Partiju apvienības Latvijas Reģionu Apvienība pārstāvju sapulcē otrdien nolemts nekādi nesadarboties ar partiju Latvijas attīstībai, un jau iepriekš tika pieņemts lēmums, ka 13. Saeimas vēlēšanās LRA startēs ar savu sarakstu, vēsta apvienības pārstāvis Valdis Verners.

Lēmums attiecībā uz partiju Latvijas attīstībai tika pieņemts, jo abām politiskajām organizācijām ir atšķirīgi mērķi un redzējums attiecībā par Latvijas nākotni. LRA veidos savu patstāvīgu sarakstu.

"Šobrīd Latvijas politikā notiek nozīmīgas pārmaiņas. Centriski eiropeiski orientētie politiskie spēki sāk izirt un konkrētā politiskā spektra daļā vērojama bīstama sadrumstalotība. Tādēļ LRA apvieno spēkus ar līdzīgi domājošām partijām un biedrībām, lai izveidotu spēcīgu, centriski un eiropeiski orientētu, Latvijas novados plaši pārstāvētu politisku apvienību," pausts partijas paziņojumā.

"Latvijas attīstībai piedāvātais sadarbības līgums bija nepieņemams, jo no tā bija pazuduši vairāki mums un mūsu jau esošajiem sadarbības partneriem svarīgi punkti, tāpat tas nesaturēja nekādu atsauci par konkrētām kopējām vērtībām un uzdevumiem, kuri būtu jārealizē Latvijas sabiedrības interesēs. Tomēr galvenokārt piedāvātais līgums faktiski paredzēja Latvijas Reģionu Apvienības kā politisko partiju apvienības likvidāciju. Neskatoties uz jau minētajiem faktiem, lielu lomu šāda lēmuma pieņemšanā nospēlēja arī Latvijas attīstībai virzītā politika, kas ir absolūti nepieņemama mūsu partiju apvienību veidojošām partijām un biedrībām. Tāpat nozīmīgs faktors bija Latvijas attīstībai vadošo politiķu neviennozīmīgā reputācija," paskaidrojis partiju apvienības Latvijas Reģionu Apvienības” pārstāvju sapulces priekšsēdētāja vietnieks Andrejs Ence.

 

Top komentāri

Vēlētājs no reģiona
V
Malači! Lai LA paši tiek galā ar savu ultraliberālismu, velkamismu un darboņu neskaidro ekonomisko pagātni. Paši pūta, paši dega. :)
nu gan
n
Varētu sadarboties tikai pēc galvas iespiešanas durvīs...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas