Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa
LSDSP priekšsēdis Jānis Dinevičs (no kreisās) uz šīs Saeimas vēlēšanām ir atradis jaunus sabiedrotos – Andreju Požarnovu (no labās) un Valdi Šakaru, ar kuriem kopā cer uz lielāku veiksmi

LSDSP un KDS startē uz katru Saeimu, bet panākumi ilgstoši izpaliek

Ja partija nepiedalās Saeimas vēlēšanās, tās pēc būtības nav. Tā uzskata LSDSP priekšsēdētājs Jānis Dinevičs, kura vadītā LSDSP dažādās politiskajās kombinācijās ir startējusi visās Saeimas vēlēšanās. Taču jau daudzus gadus tas noticis bez panākumiem. Uz 13. Saeimu LSDSP vienojusies iet kopā ar Kristīgi demokrātisko savienību un partiju Gods kalpot mūsu Latvijai, par apvienības premjera kandidātu izraugoties biedrības Mūsu zeme – Latvija vadītāju Valdi Šakaru.

Top komentāri

TrollisJT
T
Sociņi mums ir bijuši... un labi palikuši tautas atmiņā... un tāpēc tagad šiem neiet. Kristīgie demokrāti... nekad nav bijuši...kristīgi... un tāpēc šiem neiet.
Smējējs
S
LSDSP varēja būt nācijas intelektuālās pieredzes bagātība, jo ir viena no vecākajām eksistējošajām Eiropas partijām (dibināta 1904. gadā). Socdemi ir gājuši cauri visām XX gadsimta vētrām, piedalījušies gan Latvijas tapšanā, gan atdzimšanā, ir par Latviju bijuši gan 1905. gada, gan 1991. gada barikādēs, ilgus gadus ir darbojušies trimdā un 1989. gadā atgriezušies Latvijā. LSDSP ir bijusi pie varas Rīgā un tai bijušas 14 vietas Saeimā. Kāpēc LSDSP "neiet"? Partija jau sen ir prasta savā domāšanā, bet cenšas būt viltīga un izmanīga. Vēlētājam jau tā pietiek raižu ar izmanīgiem un kampīgiem turīgās sabiedrības politiķiem. Tā tik vēl trūka, lai celtu sev uz kakla izmanīgu un kampīgu LSDSP. 2007. gadā 38. kongresā LSDSP bija izvēles priekšā - būt sociāldemokrātiem (tādi eiropeiskā Latvijā IR vajadzīgi un tiem ir savs vēlētājs), vai būt manīgiem manevrētājiem bez politiskiem uzskatiem un stājas. Virsroku ņēma prastums, manīgums un pārliecība, ka Latvijas sabiedrību par stulbu uzskatot visi.
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
BET, KĀPĒC MASKAVA MELO > KA VISA PASAULE GRIB KRIEVU VALODU ? MAN IR IZNĀCIS RUNĀT AR ĀRZEMNIEKIEM ... VIŅI KATEGORISKI ATSAKĀS RUNĀT KRIEVISKI .....DABŪJU MOCĪTIES AR SAVU ŠVAKO VĀCU MĒLI !
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas