Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

LSDSP zemo reitingu ietekmējis agrākais darbs Rīgas domē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
stlb
s
Jautri, ka tagad Gundars Bojārs kandidē Šlesera sarakstā - un pēkšņi viss ir kārtībā, tagad viņš Šleseram un cilvēkiem patīk :P :P
juris bogdanovs
j
Sho LSDSP nespees glaabt nekas, jo vinji pashi to nemaz neveelaas. Vinjiem ir kaa kaisliigiem smeekjeetaajiem, kuriem sava atkariiba jau ir apnikusi, bet pat pashi saprot, ka atmest neizdosies. Taapeec pat nemeegjina. Ar LSDSP ir taapat. Vinji saprot, ka nevelk un nespeej neko piedavaat ne idejiskajaa atsvaidzinaashanaa, ne organizatoriskajaa, bet kaut ko mainiit tik ljoti negribas... Es kaadreiz dikti gribeeju buut LSDSP un darboties, bet tie tur visu aplauza un tagad seezh uz sabrucinaatas eekas drupaam un nevienu nelaizh klaat kaut ko saakt atjaunot. Nu tad arii nepiikstiet par savu nespeeju, jo juusu lielaakaa probleema ir neveeleeshanaas uzklausiit pashu piesaukto Raini - pastaavees, kas paarveertiisies... Bet ne jau uz labeejo pusi, kaa tas ir noticis ar LSDSP.
Atim Lejiņam
A
Tagad pa Rīgas domi staigā ne mazāka nauda kā Bojāra laikā, un tās ceļus labi zin žuļiks Dinēvičs.
vecais-2
v
Nevajag aizmirst Dinēviča darbību Bojāra laikā! Viņš bija melnais kardināls un kasieris. Vai kāds to nezin?! Un daudzi redz, ko Dinēvičs dara Domē šodien. Nekāda sociāldemokrātu programma un rīcība tās īstenošanai nepastāv. Tiek darīts viss, ko liek kampēji un ameriki. Tiek prihvatizētas namu pārvaldes, šeftēts pa atkritumu biznesu, taisītas štelles ap dzīvokļu iepirkumu rindā gaidītājiem no denacionalizētiem namiem... Galvenais ir rauties pie varas pašam, lai kamptu ko vēl var. Daudzi to redz un visus neapmuļķosi ar skaistiem solījumiem. Tapēc neredzēt Eiropas parlamentu un nākošo Rīgas domi.
arī
a
Nevajag aizmirst Dineviča saimniekošanu lidostā.
mjanma
m
nu lielais rausējs gundars Bojārs ar kompāniju jau tagad ir pie LPP/LC... Tu vinnam arii vairaak piestaav buut . Starp saveejiem kaa saka. Bet no ssiem socdemiem gaidu reālu rīcību ..kautkas ja mājokļu celtniecībā notiek jaatziist

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas