Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

LTV: Saskaņa partiju reitingā apsteidz Vienotību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
LATVIETIS
L
Tikai nekad nav apsteigusi un neapsteigs uzticībā LATVIJAS valstij un tautai . Šur tur ir mazi panākumi saimnieciskās lietās ,bet atraujot līdzeklus no citām svarīgām lietām
geico14
g
..wow...nu visi ir paedushi brokastis...varam uzsakt viens otra apdirshanu.....kas shodienas edienkarte.....atraugas no jauna vilna.... iesaku...krieviem kravat chemodanus..ipashu noradijumu negaidiet. 12 saeima iekluss tikai Sudrabas,Bondara,Bordana,NA un Vienotibas partijas. iesaku....Ushakova Bandai atslegties....par parejam nav verts pieminet. jaunums....Slesera projekts-privato lidmashinu placis blakus koncertzalei.....wow.
geico14
g
..wow...nu visi ir paedushi brokastis...varam uzsakt viens otra apdirshanu.....kas shodienas edienkarte.....atraugas no jauna vilna.... iesaku...krieviem kravat chemodanus..ipashu noradijumu negaidiet. 12 saeima iekluss tikai Sudrabas,Bondara,Bordana,NA un Vienotibas partijas. iesaku....Ushakova Bandai atslegties....par parejam nav verts pieminet. jaunums....Slesera projekts-privato lidmashinu placis blakus koncertzalei.....wow.
Auza
A
Problēma nav krievos, bet viņu daudzumā. SC vajadzētu aicināt ar dzīvi Latvijā neapmierinātos izmantot tiesības, ko dod Satversmes 98.pants..
Adatiņa
A
Visi,kas bija ar progresīvu domāšanu ir aizbraukuši, bet cittautieši ir palikuši,lūk te ir rezultāts!Vai tad nav redzams,kas Valstī notiek,cik latvieši ir bezdarbnieki un cik ir cittautieši, cik veikalos apkalpo krievu valodā un cik latviešu,latviešu tauta savējos nevāc tā kā to dara krievi un citi tautieši,ja kāds latvietis grimst,tad otrs latvietis viņu pagrūdīs vēl dziļāk,bet cittautieši vilks ārā no nepatikšanām pat tad,kad liekas,katur nekjo vairs neizdarīs,tādi nu diemžēl mēs esam un to arī dabūsim,ja laicīgi neapjēgsim,ka jāmainās un jāsāk dzīvot un domāt citādāk!!
<Adatiņai
&
Gluzi manas domas--- Vienotibai ŅĒ
  • 2
  • 5
sdfds
s
Neaizmirsti, ka rīdzinieki ne ar ko nav pārāki par citiem, bet Rīga ir visas Latvijas galvaspilsēta, tādēļ darīšanu tajā daudz arī pārējiem Latvijas iedzīvotājiem. Rīga jau tā sen darbojas kā vampīrs, nosūcot tautu no pārējiem Latvijas novadiem, tagad vēl Rīgas mēra krēslā sēdošais nodevējs (atceries valodas referendumu!!!) gribēja sākt slaukt no palikušajiem ne-rīdziniekiem arī jau naudu pa tiešo! Cik tad var to jampampiņu ciest
<sdfs
&
Piekrītu Tev balsojam parSC
  • 1
  • 11
Poruks
P
Nu un? Vēl biežāk SC biedrus pieķer pie nelikumīgām darbībām. Dažreiz pat policija pieķer. Pat biežāk kāds no tiem tiek notiesāts.....Vai viltīgā lapsa sponsorēja šo rakstu
Ilga
I
Neticu nekādiem viņu reitingiem. Nekad ne manā, ne manu paziņu lokā neviens nav jautājis par partiju reitingiem.
KNĀBim
K
Urbis sasmīdināja, neredzot iemeslu:DDD Varbūt daudziem Latvijas krieviem ar nemaz tā nepatīk Krievijas darbošanās Ukrainā, un Krievijas ieviešanās Latvijā nav viņu sapņu notikums?
Balsosim
B
Tikai PAR Nacionālo Apvienību!
><Balsosim
&
...un aizmirsīsim par SC!
  • 2
  • 7
<Balsosim
&
Aizmirsi pateikt <un parSC>
  • 19
  • 2
borcinsh
b
nobalsot par sc - it ka parakstit sev naves spriedumu !!! Latvija - bez sarkaniem parazitiem !
Karklu Vacietis
K
Pilniba piekritu---- VIENOTĪBU meslaine.
  • 2
  • 6
&gt;&lt;borcinsh
&
....bet par NA!
  • 1
  • 6
&lt;borcinsh
&
Man patik politiski nobriedušie,nekad par vienotibu
  • 2
  • 10
viedais to trollslayer
v
Tu mani reāli uzjautrini:))) Nabags tā apvainojies un sacepies, ka raksta vienas un tās pašas frāzes 3 komentāros pēc kārtas! Dzīvajā sarunā tev no stresa droši vien valoda raustītos:)) Kāpēc Tu noliedz, ka pārej uz personiskiem apvainojumiem, ja tas ir acīmredzams tavos komentāros? Es tevi saprotu - stresu rada nepietiekams izglītības līmenis no kā izriet pilnīga nespēja adekvāti argumentēt savu domu. Tu esi primitīvs un visas tavas "zināšanas" patiesībā ir saukļu un lamuvārdu virknējumi. Tu esi garlaicīgs un viegli prognozējams. Es pat zinu, ko tu man atbildēsi nākamajā komentārā. Tur obligāti būs iekļauti vārdu salikumi: "kremļa aģents", "trollis" un tamlīdzīgi. Nav interesanti ar tevi diskutēt. Tu esi totāli nekāds! Ek, kapēc vienotībai nav gudrāku aizstāvju? Droši vien birojam nav naudas, lai noalgotu gudrākus pārstāvjus priekš neta komentāriem. Teorētiski naudai vajadzētu būt, it kā sponsori kaut ko vēl dod. Vienīgi, varbūt tā sponsoru nauda nonāk ne tur, kur vajag, bet kāda vienotībnieka personīgajā partijā? Vispār, ja tā, tad tas vispār ir skumji, jo zagt no partijas kabatas, nozīmē, ka organizācija ir reāli degradējusies līdz līmenim, kura katra personāža personiskās intereses kļūst svarīgākas ne tikai par valsts, bet arī partijas interesēm. Tas ir ceļs uz nekurieni priekš partijas. Ak, jā, kam es to stāstu? Tev? Hmm, laikam pārvērtēju tavas spējas saprast šo informāciju. Davai labāk, par kremļa aģentiem, to tu labāk sapratīsi. Kaut gan.....man nav interesanti. Tu varbūt vari ko piedāvāt interesantāku par savām idejas klišejām? Es neceru, bet tomēr!
Kārklu vācietis
K
Pareizi dari,ja neceri.
  • 0
  • 0
Sergejs
S
Par SC balso tikai totali mudaki. Domajiet tagad austrumukrajna baigi kads stjiro kursh it ukrainis, kurs krievs? Tikai multjis grib Latviju Krievijas sastavaa. Var nepatikt Evrosojuz vai Latviesu partijas, bet Putina rezima dzivot, paldies ne.
&lt;Sergejam
&
Mani parliecinaji--neļausim vienotibai iznīcinat Latviju
  • 1
  • 10
Mežavecis
M
Balsot par kremļa sumpurni un jēlo komūnistu? Tas ir murgs
&gt;&lt;Mežavecim
&
....bet par NA!
  • 1
  • 8
&lt;Mežavecim
&
Pareizi elss,nekad par vienotību.
  • 0
  • 1
Interesanti,vai
I
Man , piemēram , no rakstā minētajiem personāžiem vispiemērotākais kandidāts šķiet Mamikins (spriežot pēc redzētā viņa veidotajos TV raidījumos) . Taču , lai netiktu nodēvēts par sovjetu , lumpeni vai kremlinu , vajadzētu atdot savu balsi tautietim Pabrikam ( kuru redzot vai klausoties kļūstu nervozs)un uzskatīt , ka esmu rīkojies kā īstenam latvietim pienākas . Kaut kāds sviests sanāk , vai ne!
Kārklu vācietis
K
Šaubu nav,Tu esi apmaksāts SC trollis.(sarkasms)
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Otrdien vietām Latvijā gaidāms pērkona negaiss

Otrdien plkst.5 gaisa temperatūra valstī bija no +8,8 grādiem Zosēnos līdz +17,6 grādiem Daugavgrīvā, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) dati. Otrdien daudzviet La...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas