Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

LTV un LR apvienošanu varētu uzticēt cilvēkam "no malas"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Laima
L
Ļoti pareiza doma - kāds no malas. Esošo šluru savākt kādam no "iekšas" vai pārpolitizētajai NRTP nav nekādas jēgas. Būs vien izkārtnes maiņa. Būtu visi jāatlaiž un ar stingru vētīšanu jāpieņem no jauna tikai tie, kam ir pieredze un izglītība. Un kas ir radošs un saprot vārdu jāgu "sabiedriskais medijs".
Mr. X
M
Viss kur notiek kāda apvienošanās beidzas ar "ūdensgalvas" rašanos, kur neviens ne par ko neatbild.
Acs
A
Būs grūti atrast gudrāku un godīgāku ekspertu par Arnoldu Klotiņu.
radioauss
r
Nevar saprast, kāds ods Dombrovskim visu laiku kož - cik radio un TV apvienošana būtu laba. Pētījumā taču tika pateikts - apvienošanās prasīs milzu līdzekļus un atmaksāsies ilgtermiņā. Protams, ja vēlas vājināt radio un TV, var apvienot sasteigti un bezjēdzīgi. Politiķi allaž bijuši ieinteresēti vājos sabiedriskajos medijos. Tagad, kad apdraudēta arī "Dienas" redakc. neatkarība, sab.mediji ir jāstiprina un jāatbalsta, lai arī grūti laiki. Ja reiz apvienošanu sasteigs, lai tiešām to vada nevis Kleckina kantoris, kuru Saeima joprojām nav likvidējusi, bet kāds sab. mediju jomu pārzinošs cilvēks, tikpat gudrs kā Kolāts.
Zumzum
Z
Es balsoju par Dimiteru! Viņš apvienos ar Dieva vārdu.
zorgs
z
Varbūt miljardieris Soross varētu apvienot mūsu medijus?
Sarmīte
S
Doma par jaunu slotu tiešām ir apsveicama. Ēlerte būtu laba kandidāte, bet problēma ir nozares pārvaldē, kur nav nekādu pilsoniskās sabiedrības elementu.
me
m
Vai tiešām Rolands varētu būt piekritis atgriezties pie TV stūres? Ja tā, tas būtu uz labu, vismaz salīdzinājumā ar esošo vadību vai bijušajiem SWH....
Vecais
V
Ja valdība ieceltu Radio un LTV vadītāju, tas būtu pilnīgā pretrunā ar visām Eiropas regulām. Varētu gan mainīt likumu tā, lai Saeima slēgtā balsojumā ievēl ģenerāldirektoru tāpat, kā jau ievēl Valsts kontrolieri, KNAB priekšnieku un citas neatkarīgās amatpersonas. Pašreizējā ideja liek domāt, ka JL mēģinātu dabūt sabiedriskos mēdijus savā paspārnē. Nezinu šobrīd nevienu kandidātu, kurš būtu labāks par Dzintri Kolātu. Viņš ir gan gudrs naudas lietu kārtotājs, gan arī nav neviena politiskā spēka kalpībā.
VN
V
Absoluta neuzticiba visos limenos NRTP, vajag no sakuma pienemt lemumu par NRTP likvidesanu
Oi Gewalt
O
No sabiedriskiem medijiem mūs šķir liela laika distance! Bija 1925-1938. Kad atkal būs, un vai būs- to neviens nezina.
Arturs M
A
Pilnīgi piekrītu,ka nedz bijušie,nedz esošie SWH cilv.būtu "no malas".Tam nav jābūt partijas cilvēkam viennozīmīgi,bet kurš,vai kura iespējams tā ir,nu sazin...
nnn2
n
nu jaunajam laikam jaieliek kads savejais tur,lai varetu kontrolet sabiedriskos medijus,piemeram, Pulku atkal
Ģenerāltīrīšanu!
Ģ
Kleckina kantoris jau sen kā pierādījis savu totālo mazspēju - tas jālikvidē. NRTP būtu jāveido pilnīgi no jauna un uz kardināli citiem principiem - bez partiju diktāta, jo tikai tā mēs varam tikt pie SABIEDRISKIEM medijiem. Šobrīd šajā pozīcijā vēl ir Latvijas Radio, bet LTV Kota vadībā ir kļuvusi par angažētu televīziju /Gailītis, Elksne, Zariņš.../.
who cares
w
"no malas" ir Streips :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas