Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

LU rektors tomēr tiks pie pielaides valsts noslēpumam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pro
p
interesanti 14:38 Kas tad mainījās rektora biogrāfijā? ---------------------------------------------- -------- Un kam tad tur bija jāmainās? Vienkārši pielēca, ka vieglāk un normālāk ir dot to stulbo papīru (vai svītrkodu, vai čipu vai kas nu tur viņiem ir....), nevis atkal sākt raustīt to pusdzīvi nedzīvo policijas akadēmiju (nelaimīgos studentus, kas mētājas kā Dieva nepieņemti).
pro
p
Vienotības triumfs » dzeris - Vienotības triumfs 13:12 Tāds mīļais, dzerīt, ka Vienotība šobrīd kontrolē un vada visas represīvās struktūras, prokuratūru un tiesas. Pieleca? --------------------------------------------------- ----- Nu, nepieleca gan. Jo nav nekāda sakara starp SAB un politiku. Jā, jā, zinu - VISS ir politika. Tomēr vienalga neskatos katru vakaru, vai Vienotības aģenti nav zem manas gultas.
Vienotības triumfs
V
Apsmējos! Cik gan esiet vienotībēni tupi, bet kas par spalvām!
Pelēkais Vilks
P
kurmīts, alias vienotības trumpis, alias zvirbulēns, alias bendix, alias hvz.
Pelēkais Vilks
P
"Dabūja" gan tevi trollis vārdā vienotības triumphs. Nu varēs "diskutēt" Šķielem par prieku un patikšanu.
Borowitz Report
B
May 18, 2010 China to Stop Spying on its People; Will Use Facebook Instead Social Network to Replace Listening Devices, Spy Satellites BEIJING - (The Borowitz Report) - The Chinese government announced today that it would disband its extensive domestic spying program that gathers personal information on its citizens and would instead use Facebook. According to the head of the domestic spying operation, China decided to scrap its elaborate array of spy satellites, eavesdropping devices and closed-circuit surveillance cameras after recognizing that Facebook put them all to shame. "At the end of the day, we were not getting as much intimate personal data as Facebook does," he said. "So as of today, every man, woman and child in China is officially our 'friend.'" The Chinese version of Facebook, launched next week, will feature addictive online games reminiscent of the American version, such as Collective Farmville.
Vienotības triumfs
V
Atkal samelojies. Mums Latvijā ior ļoti daudz gudru un pieredzes bagātu cilvēku visās jomās, bet jālikvidē tas partiju monopols, ko pretēji LR Satversmei, pieņēmušas tā onkuļu pārtejas. Tas ir vēlēšanu likums , kurš jāprasa anulēt jau uz šīm vēlēšanām , dodot pašiem pilsoņiem izvirzīt deputātu kandidātus un ievēlēšanas ngadījumā prasīt arī no tiem pilnu atbildību!!! Tās sauktās rietumu vērtības pat Apvienoto Karalisti šobrīd ir ievedušās tupikā, tāpēc, pēc mūsu piedzīvotās katastrofas, mums nav jākaunas, izmainīt šīs saucamās pārteju vērtības un pāriet uz tiešu demokrātiju visstiešākā izpausmē. Pieleca?
izbijis valsts patriots
i
Kamēr Saeimā vai tas pats Rīgas Domē būs kaut viens no pašreizejiem LPP|LC _TP ZZS UN ARī LNNK pārstāvjiem nekas nemainīsies .Vienotību es reāli sākšu vērtēt tikai no tās dienas kad viņie būs lielāks noteicošais pārsvars .pašlaik valstī mazākuma valdība --tas vispār ir absurds.Ko tad dar visi tie no pārējiem --izpilda savu OLIGARHU izdevumu. Nu neviens ZZS solis netiek darīts nesaskaņojot to ar Lembi. Saproti taču vienu ka valsts ir mafijas Oligarhu varā. Te jau sen viss ir skaidrs .Kad Domrovskis nāca pie varas bija skidrs ka viņš varēs izdarīt tikai to cik nu tie oligarhiņi atļaus.Šis jaunais veidojums jeb tie sauktie uzņēmēji-jāsmejas --jāglābj taču tikai zināmu cilvēku bizness .tāpēc visi tā cenšas. Vienotība tas ir tukš numurs,bet pagaidām nekā cita jau nava. Tu te vari baurot vienotība ,vienotība ,bet mums reāli labāku nav,. Jautākjums tikai ko darīt tālāk. Ja tiešām nekas labāks te neveidosies nāksies EMIGRĒT.Cilvēks taču dzīvo tikai vienu reizi,ne tā.
Vienotības triumfs
V
Laikam melošana ir visu vienotībēnu pamatu pamats, jo nekad neesmu atbalstījis tavu mīluļu ŠĶĒLĒNA UN ŠLOSĪŠA nelikumības. Tas, pirmkārt. Otrkārt, ja Vienotība ir pie varas, tad tai jāpilda visas varas funkcijas nevis Tavā balsī jāraud, ka redziet mums nav reāli domājošu cilvēku! Kāpēc tad pie varas līdāt, jo tautai prasiet katru dienu JUms lielu algu maksāt, bet darbiņi kā kaķim uz astes. Arī nākošā sasaukumā varas kāre nezūd, bet sarakstā tikai vecās pakaļas, kas tikai prot pļurināt par darbu. Kad ta beidzot strādāt sāksiet nevis tikai muļķi dzīsiet kā tādi apčurājušies pacani un meituki? Nabadziņi.
interesanti
i
Kas tad mainījās rektora biogrāfijā?
izbijis valsts patriots
i
Vienīgais ko vienotība ir ieviesusi --jeb pareizāk apturējusi nekontrolētu valsts izzagšanu kur norisinājās gandrīz 20 gadus.Izzagšanas kalngals bija TP valdīšanas laiks.Arī Vienotībai ar to godīgumu iet kā pa celmiem,bet labāk tā nekā nekā.. Es saprotu kas tev nepatīk ---apturēja tavu mīluļu ŠĶĒLĒNA UN ŠLOSĪŠA nelikumības.Tas gan ir kā dadzis acīs.Es neko īpašu tagad negaidu no vienotības jo viņu resu8rsos ir pārāk maz reāli domājošu cilvēku.Tomēr ja salīdzina tos pārējos kur nav vispār tad jau ir solis uz priekšu.
Vienotības triumfa kaujinieks
V
Pasaki vienkāršāk - ka esi maukalēns. _________ Vai tevi, dārgumiņ, varu saukt par Vienotības ma-kulēniņu? Nu tā mīļi tak iznāk vai ne?
Vienotības triumfa kaujinieks
V
Vai tagad vienotībēni nosaka arī katra pilsoņa niku priekš portāla? Vai cik deeemokrāaatiski , vienotībēn! Tencinu vai kā tencinu! Redz ko nozīmē rietumu vērtības!
un
u
Pasaki vienkāršāk - ka esi maukalēns.
Vienotības triumfs
V
Redz man tā Vienotība nav pie dupša, jo tieši tā ir ieviesusi pretlikumīgu politisko kontroli par neatkarīgo institūciju darbību, kuras vairs nestrādā pēc likuma , bet akli skatās Vienotības poļitruku mutēs. Un ne jau , lai veicinātu likumību, bet lai taisītu apšaubāmu politiku kā tas notika jau Naglas un NEO lietā. Bet tie ir tikai ziediņi, bet interesantākais vēl priekšā, pats redzēsi. Domā ar galvu nevis dupšojies, dārgumiņ!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas