Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Lūsis: Dombrovskis mūs izstūmis ar vienu kāju no valdības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... Jus, urliskie komentatori ... pirms muldiet seit ... palasiet tacu veco VL ,vai jauno Nacionalas Apvienibas portalu un tur izgteikto patiesibu atseviskos rakstos ... pedejo R.Ziles pieradijumu par UZTURESANAS ATLAUJU ...MITU ...un isto NEESOSO devumu valsts attistibai ... Tas ir tikai kadu interesu merkis turpinat latviesu tautas genocidu - SMALKA VEIDA ... jo sads processir nekas cits ka ieguldijums Bezabrenes parkrievosana un latviesu autohtonas tautas pedejo resursu izpirksana un nodoklu atbalstita budzeta izmantosana globalizesanas procesam ... !
K-kam
K
Vai zīle to rakstīja stipri piedzēries?
  • 0
  • 0
:)
:
Lūsis aizmirsis galveno - politika ir kompromisu māksla! Sevišķi ja esi "mazākais brālis".
HA HA HA
H
nu...tad mūsu uzdevums >vēlēšanās parādīt '' Vienotībai'' tuvāko ceļu uz kapiem !
Neapvainojiet īstos nacionāļus, lie
N
NA nav nekādi nacionāļi. Īstie nacionāļi ir tie, kas vēl turas un nav pametuši Latviju, bet velk dzīvību celtniecībā, restorānos, viesnīcās, veikalos un tirgos. Īstie LV interešu aizstāvji ir viņi, nevis partija, kas barojas no Latvijas uzņēmumu maksātnespējas procesiem. Tik cinisks, margināls, fašistisks un radikāls veidojums nav bijis uz LV politiskās skatuves un viņam tur arī nav vietas. Tas ir pārpratums no A līdz Z un viņu darbības par to liecina. tieši šobrīd un jau sen NA iztirgo LV lauksaimniecības zemes Zviedriem un Dāņiem bez sirdsapziņas pārmetumiem, un ka ŽJG pati nopārdevusi par UA savus īpašumus ∂imhalam Durmagurdijevam un Džamalam Hundžirbajevam vai kam tur. Principā NA un Putinam ir kopīgas intereses – neielaist Putinam nelojālu civēku kapitālu Latvijā.
ekharts
e
NA var d-st visu laiku,līdz vēlēšanām,bet paši viņi nekad neizstāsies no valdības,pārāk daudz labumu ,paliekot valdošajā koalīcijā.Izbrīna ,nevis NA kā partija,bet Latvijas kokainais elektorāts,kurš spējīgs nobalsot par šiem puišeļiem.
imis
i
no LA: Protams, var arī uzdot jautājumu, uz kuru NA diez vai publiski atbildēs godīgi, – vai tiešām Jaunzeme-Grende ir tā persona, kuras dēļ partijai būtu jāveic politiskā pašnāvība? Vai viņas uzskati un darbi tiešām ir nacionālajai partijai atbilstoši? Ja tā būtu, tad diez vai Eināram Cilinskim tagad būtu jāsvīst LTV studijā, skaidrojoties par savas partijas biedres biznesa darījumu, pārdodot īpašumu diviem uzturēšanās atļaujas alkstošiem Uzbekistānas pilsoņiem. Diez vai NA biedriem būtu "iekšējā" sarakstē jāstrīdas, vērtējot ministres piedalīšanos Krievijas vēstnieka pieņemšanā. Diez vai būtu jāizliekas nezinām, ka pirms iestāšanās partijā Ž. Jaunzeme-Grende kā Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras valdes priekšsēdētāja aģitējusi par "Saskaņas centra" līdzdalību valdībā. Diez vai būtu jāmulst, izdzirdot jautājumu – ko nacionāli paliekošu bijusī kultūras ministre atstājusi savā pārziņā esošajā sabiedrības integrācijas lauciņā.
imis
i
Skaidrs, ka uzturesanas atlauju jautajuma nekada piekapsanas nav iespejam - iet runa par kartejo pastiprinatu Latvijas parkrievosanas vilni. Detalas izlasiet te: http://www.nacionalaapvieniba.lv/aktualitate/roberts-zile-vai-uzturesanas-atlaujas-uztures-latviju/ Bet par grendi/gremdi gan nevajadzetu uztraukties
Serdienite Pike
S
Vienotiba- politskie liki, kuri jau smird no pusanas pa visu Latviju....
Fredis
F
NA pat nesaprot, ka atlaižot Žagaru Grende ir izpostījusi Operu. Protams, ka tāda bija jāpatriec ar sū...nu koku!
a ko ta nu?
a
Šos nekaunīgos un korumpētos administratorus sen vajadzēja izstumt
Peteris Sviestaciba
P
Vienotibas mergliem, divkosiem, blezoiem, nodoklu nemaksatajie ir vieta garanteta politsko liku morga lidzas zaglu un banditu grapejumiem- partija LC, TP, PP, PLL un ari ZZS, lai vini visi gul morga, vismaz nesmirdes pa visu Latviju.
:)
:
Jus pashi sevi, piepalidzot Gremdei, veiksmigi stumjat ara no valdibas. Klustiet pieaugushi beidzot, pseidotautiskie biedri!
šķēļu ansis
š
Fotogrāfijā skatāmajam vīram tikai nēsāt caunādas cepuri ar atšļukušām ausīm un turēties tālāk no politikas.
ozolu.birzs
o
a ko tagad Lūsis vairs izsolēs nepielaidīs Swedbank uzņēmumu Ektornet (ozolu.birzs), jo ārvalstnieki tācu nedrīkst pirkt NĪ, kā arī ateiksies no skandināvu alus, skotu viskija, un pārējā importa jo šīs preces un pārdevēji tācu aizves naudu prom no aborigēna teritorijas
KIka
K
Vienotiba, saja blezu, sakalu bara, kartibu nosaka nevis V.Dombrovsksi, bet pretigie Pabriks, Stokenbergs, bijusie Skeles kalpi, augstpratiga Aboltina....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas