Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

LZP aicina Silenieku sniegt paskaidrojumus par Dienas eksperimentu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dddd
d
Silenieks ir iekritis bet vareja iekrist ari kads cits, mes veletaji to zinajam gadijums ar Sielnieku, nekas jauns tur nav, bet kapec Zatlers meloja jau izdodot rikojumu nr 2 maldinaja tautu par reformam un pec velesanam negaiditi apmeta kazocinu uz otru pusi un peksni tik loti spieda uz sadarbibu ar SC? un kada seit ir loma krievu miljardierim Pjotram Avenam?
x
x
nevar jau zinat kas tur apaksa ir, varbut ka ta ir Zatlera partijas slavinasana jo Srudzs esot izradijies goda virs. Zatleram pec tam kad tautas acis vins kluva par kangaru ir vajadzigs pozitivs tels, lai Zatlers paskaidro kapec pat ar tanku pieminesanu vajdzeja tiesi Saskanas centru? Vai Maskava seit kadu kukuli nav piedavajusi?
cony
c
Iespējams,ka tas pats Iesalnieks,daudz vairāk apvienības partijas tēvocim,nopelnīja ar to,ka viņš Brīvostas vadībai,ar savu balsojumu,iepirka ne to labāko Valdes locekļi LPPLC vienu gabalu.
Noprotu,
N
ka ZZS,atkratoties no it kā grēcīgām dvēselēm,grib savu mundieri padarīt tīāk zaļu,pat baltu.Lieciet mierā šo jaunskungu viņš nav ne labāks ne sliktāks par pārejiem ZZS aktīvistiem.Emsis.
  • 1
  • 0
:)
:
Ko tur skaidrot. Silenieks taču godīgi turpināja darīt to, ko vienmēr darījis. Vai tad par to, ka par mazu naudas summiņu tiek izrādīta vislielākā labvēlība, pēkšņi jāprasa kaut kādi paskaidrojumi, ja iepriekš tas nekad nav prasīts? Slava Sileniekam - atsaucības un ieinteresētības etalonam, īstenam tautas kalpam!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas