Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Madonas slimnīcā cīnās par notriektas pusaudzes dzīvību

Tā kā Madonas slimnīcā saglabāta iespēja diennakts režīmā uzturēt anesteziologus un ķirurgus, varēja glābt ar motociklu notriektas un ļoti smagi cietušas četrpadsmit gadus gadus vecas meitenes dzīvību, uzsvēruši Katastrofu medicīnas centra speciālisti.

Pusaudzi vakar ap 19:00 netālu no Cesvaines notriecis 1982.gadā dzimis motocikla vadītājs. Pacientes stāvoklis bija tik kritisks, ka transportēšana uz neatliekamās medicīniskās palīdzības stacionāriem Valmierā vai Rēzeknē nebija iespējama, norāda KMC.

Jau dažas minūtes pēc negadījuma Madonas slimnīcas mediķi ieradās notikuma vietā un konsultējoties ar KMC speciālistiem varēja uzsākt cietušās meitenes dzīvības funkciju stabilizāciju. Pacientes smago traumu dēļ operāciju veikt vakar nav bijis iespējams, tādēļ operācija veikta šodien. Vairākas stundas ilgusī, komplicētā operācija ir beigusies, taču mediķu cīņa par meitenes dzīvību un veselību joprojām turpinās, informē KMC.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas