Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Māra Zālīte: Ulmanis palaidis garām izdevību palikt labā tautas atmiņā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zigo
z
Laimes zeme Krievija jau tevi gaida. Brauc prom! Kas vainas Eiropai? Man patik Eiropa!
TanteSidra
T
Ak vai... 07.07.2010 11:06 _...Ir sanācis tā,ka partija ir uzkārusi sev kaklā akmeni,kurš,tās jau tā nelielās izredzes,nogremdēs pavisam._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ laba doma, piekritu. Ulmanis nav prognozejams un intervijas ar vinju kljust arvien interesantakas.
neaizmirstulīte
n
Nosauc kādu, kurš pēc Tavām domām pie mums ir politiķis. Nesen kādā žurnālā lasīju, ka Bondare kļuvusi par diplomētu mākslinieci. Ar nepacietību gaidu, kad viņas darbus sāks pieprasīt lielākie pasaules mākslas muzeji.
Kristofers
K
Vai ,dieniņ ,kā nu visi metas piekrist cilvēkiem ,kuri vispār neko nejēdz no politikas !Mīļie ,lai politiku veido politiķi ,nevis populisti !
lno
l
Kaut reizi Zālīte pasaka ko prātīgu. ______________________ Nu kā gan Senā domu biedrei varētu patikt Zālīte?:)
ES
E
politiskā prostitūte .
rika
r
Labi, ka Zalite ta izteikusies par Ulmani. Labi ari tas, ka varbut Ulmana gadijums ari liks Zalitei pardomat so to no pasas dzives.
Martins1
M
Man tiešām prieks, kad "TAUTA" ņēma vērā iebildumus un tapa jau par "Mēs tautas daļa", lai netiktu diskutēts šis superpilnvaru niks. Lai gan rakstītais liek secināt, kad tiek pārtāvēta tautas daļa, kura neprot lasīt/rakstīt.
g.a.
g
Jā, jā, tie AS2 būs tie, kas ar tiem miljoniem mētājas. Nesmīdini? Izskatās, ka šim kungam šoreiz pietiek ar ideju un komfortablu posteni.
Dollija
D
Piekrītu. Šī nu ir tā mūsu " garām palaistā izdevība", kad vēl varējām kaut darīt, lai Latvija būtu kaut cik mājīga vispirms jau tiem, kam šīs tiešām ir dzimtās mājas. Un pilnīga taisnība, ka nevienai!!! varas partijai tas nerūpēja, jo laikam taču par visuvarenajām no rietumu puses lienošajām globalizācijas idejām un no austrumiem uzbrūkošo rusifikācijas politiku ļoti labi!!! maksā.
cd.
c
To, ka G.Ulmanis ir "politiskā" prostitūte, ir visiem skaidrs. Bet šaja sakarībā gribu izteikt savas domas arī par M.Zālīti. Tieši M.Zālīte, kas bija V.V.Freibergas komisijā par valodas jautājumiem, nesita publiski trauksmes zvanus, par nodevību pret latvieti un latviešu valodu, ko gatavoja bijusī valsts prezidente 1999.g. pieņemot valsts valodas likumu, kur juridiski, latvietis ar savu valodu tika nolikts stūrī. To visu šodien jau izbaudām pilnā mērā visās dzīves jomās. Drīz būs vēl sliktām, pēc saskaņas partijas, ka Putinas Vienota Krievija filiāles ienākšanas valdībā un parlamentā. Tāpēc nav jābrīnās, ka daudzi jaunieši, kas beidz skolas tagad, neredz jēgas palikt Latvijā. Būtu es jaunāks arī brauktu projām uz neatgriešanos. Lienošā rusifikācija iet vareniem soļiem, bet skumjākais, ka politiskās partijas to nevēlas redzēt. Par rusifikācijas veicināšanu Latvijā, Krievijas prezidents jau piešķir ordeņus mūsu galvenajiem Latvijas izzadzēju partijas tautas partijas darboņiem un atbalstītājiem. Neizpaliek arī gāzi grīda partijas darboņi, kas atvēra plaši vārtus krievu mafijas ienākšanai Latvijā, kas dod tiesības pirkt mājas, zemi jūrmalā un citur Latvijā. Pēdējā informācija no bankas ,ka gribētāju ir ļoti daudz. Tas pierāda, ka ir par ko.
Zālītei
Z
Jā, jā.Eiropā pieņemts runāt, stāvot aiz senatnes gudrajo platajām mugurām, proti, citējot viņus. Austrumos to uzskata par sliktu toni, tāpēc ka citāts, kas izlaists caur oratora smadzenēm, vairs nav jauna informācija. Jebkurai barībai, izlaistai caur kuņģi, ir tendence mainīt savu būtību. Ja nepiekrītat, apēdiet garšīgas tortes gabaliņu, pagaidiet, kamēr tas tiks sagremots, un pamēģiniet to apēst vēlreiz. Tas tad arī būs citāts. Nu, kā? Garšīgs? Aromātisks? Mīļo cilvēk! Gara lidojums Omāra Haijāma četrrindēs par mīlu un mūžību ir patiess tikai tad, kad nāk no viņa paša mutes. Pielēca? Ja vēl ne, ierosinu pirms aizmigšanas apcerēt: par ko domāja Dezdemona mūža pēdējā mirklī? Vai ir kādas atbilžu versijas? Protams, jūs tūlīt sāksit gvelzt visādus niekus: "Par dzīvi. Par valdību. Par laiku." Vajag domāt par sevi. Katram.
Tas laikam par autoriem un kom
T
Sirsnīgs lūgums cilvēkiem ar apgraizītu humora izjūtu, izkastrētu optimismu, hipertrofētu spēju apvainoties, tiem, kuri apguvuši zinātni, kā būt melīgam, proti, ētiku, tiem, kuri zina, ka visi cilvēki ir salašņas, tiem, kuri ir atlaisti no darba vai kurus grasās atlaist, kuri noveco vai domā par vecumu, kuri šķīrušies vai domā par laulības šķiršanu, kuriem pilnīgi trūkst seksualitātes, kā arī pārgudrajiem, kuri cieš no meteorisma, un it īpaši ACENĪŠIEM BRIĻĻAINĪŠIEM INTELIĢENTIŅIEM, kuri nēsā uz deguna moderno santehniku acīm,NEIESAKU ... iet politikā.
Palasījos
P
Daži izskatās pēc pamatīgi iereibušu provinces pilsētiņu komentāriem. Ja jau Ulmaņa vārdi aizskāra, tātad paši sevi par tādiem vai tādām uzskatāt. Sen laiks partijām nodarboties ar sevi - noformulēt ideoloģiju, mācīt līderus, iesaistīt un iesaistīt savās aktivitātēs
monitors
m
Igauņi no vecajām komunisma paliekām, tādiem, kā Ulmanis ,atbrīvojās jau 90-to sākumā, latvieši laikam grib, lai šī pēdējo 20 gadu Latvijgeita nekad nebeidzas, ko vēl var pateikt, mazohisms ir lipīgs, visiem, kas sevi grib vēl mocīt 4 gadus balsojiet par PLL !/// Neatbrīvojās gan, Arnolds Rītels vēl ilgi bija pirmā lieluma zvaigzne Igaaunijas politikā, bet Ulmanis nekad nebija Gorbunova statusā Latvijā ne padomju, ne Atmodas periodā. Un zini kāpēc? Slikti radu raksti, nepareiza izcelšanās. Ulmanis tikai no 1993.gada varēja sākt savu politisko karjeru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas