Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +17 °C
Apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Maxima sodīta par pārmērīgi lēnu norēķināšanos ar ražotāju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
inovācija
i
Izskatās, ka KP nodarbojas ar normatīvo aktu jaunradi.
Imants
I
Citāts: "Siguldas Maiznieks bija pienākums atmaksāt Maxima pienākošos atlaidi vēl pirms mazumtirgotājs ar to bija norēķinājies par saņemtajām precēm." Tātad ražotājam bija jāmaksā Maxima daļa līguma summas (atlaide) pirms Maksima būtu norēķinājusies ar ražotaju. Dusku netaisni...
hh
h
un kur tad Siguldas maiznieka viedoklis? :D Jaunzeme tiešām nogadījusi īsto brīdi.bet nu ticu, ka viņas dienas ir skaitītas...
!
!
Tā arī nesapratu, cik dienas šis pērn Latvijā 14 miljonus latu nopelnījušais biznesa radījums ir kavējis. Ražotājiem jāņem vērā tas, ka lielveikalu santīmp*sēju politika liks viņu precēm arvien ilgāk iegult plauktā. Dārzeņu, augļu piegādātājiem būs īpaši problemātiski.
Arturs M
A
Maximai nav vienkārši - kauna,tik ilgi norēķināties,it,kā kādi nabagi būtu?! :D
genrihs
g
Tirdzniecībā cik zinu ir tā - var mazākus termiņus, bet tad nauda ir dārgāka, respektīvi, neizpārdoto preci kreditē tirgotājs, tāpēc dārgāk prasa par pakalpojumu. No tā ciestu pircēji.
Ramona
R
Nu re vilcināšanas ar Jaunzemes pārapstiprināšanu arī dod kādu labumu mūsu ražotājiem, vismaz Konkurences padome sāk kustēties! Šitādas lietas varētu katru nedēļu stancēt. Lai Jums veicas darbos. Citādi šie visi ārzemju okupanti spiež nost gan pircējus, gan ražotājus.
Arturs - Pensionars
A
Lielo tīklu tā dēvētie mazumtirgotāji dominējot Latvijas tirgū ne visai domā ne par vietējiem piegādātājiem,ne arī par pircējiem.Galvenais ir maksimāli lēti iepirkt daudzumos kas kropļo samaksu nelielajiem piegādātājiem,par šādu taktiku viņi neapšaubāmi ir jāsoda. Mūsdienu speciālās norēķinu programsistēmas faktiski ļauj izdarīt maksājumus piegādātājiem automātiskā režīmā,tieši no kases aparāta maksāšanas brīdī ,tirgotājam ieskaitot tikai viņu daļu un nedodot iespēju vispār manipulēt ar uzkrātās naudas summām.Uz kases čeka vajadzētu būt izdrukai pēc PVN %,maksājums piegādātājam,maksājums tirgotājam un bankas šo automātisko maksājumu automātiski ieskaitītu piegādātāja rēķinā.Protams ,mazumtirgotājam tad vajadzētu būvēt pilnīgi citu iekšējās finansēšanas shēmu un pret to jau arī viss bļāviens.
hi
h
Ko tikai Jaunzeme neizdarīs, kad pakaļa svilst.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas