Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Ikgadējais ārlietu ministra ziņojums iezīmē nemainīgas vērtības un nākotnes perspektīvas

Mazāk detaļu, vairāk vīzijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tā nu teikšu
t
Ja grib vairāk vīzijas, ierauj ripas.
Ilze un Jānis NEBALSOTĀJI
I
Vai valdībā nav neviens latvietis, kas ir spējīgs dot zvērestu ziedot tautai savu dzīvību un vadīt Latvijas republiku ar atdevību un piemēru? Vai tauta var atļauties valdību kas sola daudz, bet vada solījumus neturot? Vai karjēristi valdībā vedīs tautu uz iznīci (kā tas notiek šodien), bet paliksi sēdēt valdības krēslos un ar Briseles izpalīgu kāps (kā V. Dombrovskis, u.c.) labi atalgotos amatos? Kāpēc valdība no savējiem nepieprasa karavīra zvērastu: atdot Latvijai savu dzīvību, kad pienāk laiks cīnīties par tās esību? Kāpēc 100 gadu jubilejas gadā neviens no valdības karjēristiem šādu zvērastu no sevis nepieprasa, kaut dibināt Latviju prasija asinis? Kamēr nebūs zvērasts līdzīgs tam, kas dibināja šo republiku, mēs, šīs republikas iedzīvotāji, par pavirši vadītu valsts režimu NEBALSOSIM. Nāc līdz, ejam uz gaismu. ...................
zvirbulēns
z
Un tas lielais jautājums - kad ĀM ierēdņu armija, diplomātu korpuss, vēstniecības, pārstāvniecības tiks samazināti uz pusi? Kad tiks likvidētas diplomātu izdienu pensijas? Kad nodokļu maksātāju nauda netiks dedzināta lielā bezatdeves kurtuvē?
Atbilde no Zobs Kaulā
A
tie samazināsies vairāk ka uz pusi tad kad tiem liks nodot to pašu zvērestu kuru viņi liek dot karavīriem. Nemirstīgo gļēvuļu bars vada šo valsti.
  • 0
  • 0
zvirbulēns
z
Vai MK izskatīšanai vai iesniegt visu, kas iešaujas prātā? Pērn atskaiti par padarīto, šogad par principiem, vai tos ārpolitikas principus nenosaka kāds likums, tos var izdomāt ĀM, kas vispār darās?
zvirbulēns
z
-ziņojums, kas atspoguļo Latvijas vietu pasaules politikā - ziņojums, ka konceptuāli iezīmē galvenos Latvijas ārpolitikas principus --------------------------------------------------- Nekā nesaprotu, par ko tas ziņojums? Kā var ziņot par Latvijas vietu pasaules politikā? Kā var ziņot par Latvijas ārpolitikas principiem? Vieta ir vieta, principi ir principi, Rinkēvičs sagatavojis lekcijas MK?
burta kalpu vīzija
b
Rinkēvičs salīdzinājumā ar savu Lietuvas kolēģi ir absolūta viduvējība. Principiāli paziņojumi no viņa mutes nāk tikai attiecībā uz valstīm, kurām nav nekāda svara pasaules politikā.
nacistam Zobs Kaulā, daunim
n
Visiem rusdebilajiem rusnacistiem rusdauņiem rusdebilo krievu skolu izlaideņiem, kas Latvijā jūtas kā vergi, ir iespēja aizvērt rusdebilās rusnacistu rīkles un vākties prom no Eiropas. Austrumu robeža, rusnacist rusdeģenerāt riusdebiliķi rusdauni valsts nodevēj kriominālnoziedzniek, ir vaļā! Ātrā no Latvijas, rusnacistu ute!
  • 0
  • 0
Zobs Kaulā, rusdaunis
Z
Piedodiet, lasītāji, es šodien esmu ne tikai rusdebils, bet nonarkojies! Piedodiet man, rusnacistam rusdaunim dzērumā ieņemtajam rusdeģenerātam rusdebiliķim!
  • 0
  • 0
Zobs Kaulā, rusdebilnacists
Z
Vienīgie nacisti Eiropā ir rusdebilie rusnacisti rusdeģenerāti. Katram rusdebilajam rusnacistu rusdeģenerātam, kurš aizmirsis ar savu rusdebilo rusnacistisko paurīti, atgādinu - kurš rusdebils rusnacists rusdeģenerāts rusdaunis eiropiešus par nacistiem saukās, dabūs pretī vairākkārtīgi. Saprati, rusnacist rusdebiliķi rusdeģnerāt rusdauni rusokupant rusdebilšovmeni aizvērties nespējīgais rusnacistu debiliķi?
  • 0
  • 0
Zobs Kaulā
Z
Kurš gan nezin globalistu un ESnacistu vadītās Latvijas nākotni: 1) mums paredzēts kļūt par ESnacistu empīrijas pavalsti; 2) ES pilsētas pārsegs mežus un laukus (iKurzemē, iVidzemē, iLatgalē mūsu); 3) Rīga pāraugs Pēterpili; globālais socialisms (ar Merkeli par ES prezidentu) turpinās izlaupīt pasaules pārpalikumus; ĀM zilie ar AM Bergmani, vientiešiem ģenerāļiem un troļļiem ieņems Maskavu; pēc kam krievu celtas antigravitācijas lidmašīnas mūs pārcels uz mēneša otro pusi, kur lāčplēšus gaida Saules meitas paceltiem bruņčiem, un visi kopā brauks gavilēdami pa krievu vergu celtām šosejām; kaut šobrīd mūs moca plūdi un vecvecāki ir spiesti mirt lielā nabadzībā, mūs sargā NATO okupacija. Bet “Velns!” neviens (izņemot “RL” redaktori) nezin, ka spridzeklis ierakts zem Doma laukuma un Šadurskis ar attiecīgo pirkstu tik gaida piespiest nākošās Ārlietu ministres Āboltiņas pogu.
  • 2
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas