Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 14. jūnijs
Saiva, Santis, Sentis, Tija, Saivis

Medvedevs cer, ka Bērziņa profesionalitāte veicinās Latvijas un Krievijas sadarbību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dr.xy
D
Apsveikumi no arzemem: 1.Launuma Imperija: apmierinata par to,ka Valsts prezidents ir komunistu betongalva. 2.Vacija: bridina ,lai neaizmirst,ka Latvija ir NATO un ES Valsts. 3. Francija: sajusma,ka prezidents iemacisies francu valodu savas prezidenturas ( paris menesi) laika. Parejas valstis: bez komentariem
K-K
K
... A kur palikusas Karaliska, Kanada, ASV un Israela ? Laikam rugts kumoss?
pamela
p
'Jau pēc šodienas "Krustpunkta"šoks par promaskavisko Bērziņu,kurš uzskata,ka "Jaunais vilnis"ar nodzērušos un vīrus /mazdēlus/ mainošo padauzu Allu ir nozīmīgs pasākums Latvijai ne tikai laikam t argašu kabatu pildī'\sanai ,bet ari POLITISKI !!!!!!!2)runāšanas un valodas prasme" tūtē"/ šis te,''so te,"ē",runā,kad žurnālists nav beidzis uzdot jautājumu,utt 3) uz neērtiem jautājumiem atbidi nedod 4)par Visagīnu izlems vienpersoniski,t.i., uzvedas kā fermas pārzinis utt. Ne velti jau Medvedevs sūta kvēlus sveicienus.kā "profesionālim".Ne velti Andris draud klātbūt VISĀS lietās un vietās, Sanāk,ka nu jau būs Prezidents ,kuram Satversme tāda psalmu grāmatele vien ir. Nez no kā Andris vēl atteiksies?Varbūt karogu nomainīs uz zili viļņoto, Bērziņa k-gs ,vēl jau neviens nav likvidējis Satversmes punktu,ka suverenā vara pieder - TAUTAI ! Neiesaku aizrauties ar Krievijas prezidentu atrakcijām LATVIJĀ ES un NATO valstī !
lux
l
Es arī tās šausmas dzirdēju. Nepietiek jau ar to, ka RTR šo pasākumu reklamē gluži kā savējo. Tas nekas, ka ap to laiku Jūrmnalā Majoros-Dzintaros normālam cilvēkam nav ko meklēt, lai nebojātu nervus saistībā ar visu, ko JV nes sev līdzi Ja jau tas pasākums būtu tik politiski un ekonomiski svarīgs, tad gan jau LT un Igaunija parūpētos, lai pie viņiem tas notiek. Par kopējo Bērziņa promaskavisko un vietējo sādžinieku varzu aizstāvošo pozīciju šoreiz nerunāsim. Lai Dievs atpestī viņu no klātbūšanas. Tas vien, ka viņš taisās visām pudelēm par korķi jau ir šausmīga lieta. Gluži kā padomijā bija "doktor okolo vsjačeskih nauk".vĒLME JAUKTIES VISĀS LIETĀS, NEVIS UZTICĒTIES PROFESIONĀĻIEM IR NEPROFESIONĀLISMA KALNGALS. Vai tiešām no tās sērgas vaļā netiksim.
  • 2
  • 1
Ministry of Truth
M
Jauns cilvēks liek tik lielas cerības uz vecāku biedru ... Interesanti, interesanti. Es piekrītu tiem, kam Bērziņa domu procesā visticamāk nāksies konstatēt viņa dzīvē tik ilgi dominējušo nomenklatūras sakaru pazīmes, lai arī jau ir 2011. gads. Bet nu skatīsimies. Ko mēs te tukšu gaisu apspriedīsim? Es gaidu arī ziņu, kā tad būs ar to viesu namu: Var braukt?
borcinsh
b
" Bet nu skatīsimies. Ko mēs te tukšu gaisu apspriedīsim?" ----- "skatisimies" : kad pec tam bus - berzinsh-2, talak - berzinsh-3 ...., un vel paijes 20 gadi ! un gaisa ari nav tik "tuksha" ... jo turpina smirdet ar komunistu rezhimu !!!
  • 1
  • 0
sargs
s
Igauņi jau 90-to sākumā izmeta visus vecos komuņagas no valsts pārvaldes , rezultāts acīm redzams, kur ir igauņi, un kur mēs, tādi ir arī mūsu prezidenti ....
vietējais
v
Arī es ,visgodīgākais pensionārs no Latvijas , sveicu visbagātāko pensionāru no Latvijas !
lai ko tas B. nebuutu dariijis ....
l
Nez, vai tas ir buutiskais - glumi intelgenti .... kak bi ..."disidenti"-stuchiitaaji un visaadi pilngadiibu sasniegushi nacmarginaalju chinavnieku beerni nepavisam nav deriigaaki kaut jel kam - ................... un visaadi izdiikja piekarinji arii nee - BIJA ARII NORMAALI CILVEEKI TAI KOMPARTIJAA - visaadaa zinjaa NOTEIKTI PROCENTUAALI VAIRAAK NEKAA SHITAJAAS CIRKA .... kak bi ... partijaas
lai ko tas B. nebuutu dariijis ....
l
un sadariijis ir ne maz, kaa vare noprast - BETBETBET - tas ka tik nav pirmais - tai spicajaa galaa .. kak bi .. pirmais noteikti, KAS RUNAA KAA CILVEEKS un UZTVER APKAARTEEJO PASAULI KAA NORMAALS CILVEEKS .
Pelēkais Vilks
P
Zīmīgi, ka viens "pusmīkstais prezidents" priecājas par otra "pusmīkstā prezidenta" panākumiem.. Ko par to saka Juristu biedrības prezidents A.Boravkavs, filosofs Liepniexs, labs fotogrāfs/neizdevies baņķieris Bendixs un reklāmidejzaglis/Airopā ievilcējs Standzenīxs?
lux
l
Kamēr kompartijas aparatčiki būs pie teikšanas, tikmēr būsim tur, kur esam. Igauņi iztīrija savus Augeja staļļus, arī Gruzija. Mums pilna galerija. Nepietika ar Brikmani un Lembergu, tagad arī Bērziņš Skaidrs, ka viņu domāsāna līdzinās vairāk SC brigādes domāšanai. Tāpēc jau arī bija tas ZZS un SC darījums, ievēlot Bērziņu.. Nožēlojami.
borcinsh
b
pilnigi pareiz ! ...kad TAUTA izies uz ielam ar plakatiem " LATVIJA BEZ komunistiem ! " - tikai tad var ceret, ka kaut kas mainisies LATVIJAa ! sarkanajiem "neizdevas uzbuvet komunizmu", tagad TIE PASHI "megina uzbuvet kapitalizmu" ! No jauna Saema bus PIEPRASIT LIKUMU - visiem bijushiem komunistiem STINGRI un MUZHIGI AIZLIEGT visus vadoshul amatus !!! ( ir tachu CIVILIZETS PIEMERS - VAACIJA ! ...ar DDR ...)
  • 1
  • 0
Pelēkais Vilks
P
Skaidrs, ka viņu domāsāna līdzinās vairāk ============= Lūk jums arī rietumnieku - Līpnīka & Bendixa "labējās" politikas piesaukums. Ja kabata pildās un sola, ka personisko risku nebūs - jāskatās uz Austrumiem. Stulbā tauta? Lai pati izvērtē savus riskus.
  • 0
  • 0
borcinsh
b
".... Latvijas un Krievijas sadarbību...." --- te laikam ir domats: Abrene = Latvija ? LATVIJA - bez komunistiem-berziniem !!!
YL
Y
Komunists cer uz komunistu, kas bijis okupācijas leļu valdības sastāvā. Un kā "likumīgs zaglis" kļuvis miljonārs. Medvedeva līdzinieks.
lux
l
Cik gan atpalikušam cilvēkam jābūt, lai citu rasidēvētu par moriem. Starp citu, es aŗi ;iederu pie tiem, kas uzskata, ka izglītoti ļaudis no Indijas, piemēram, Latvijai kaitēs daudz mazāk nekā okupantu un masveida rusifikācijas rezultātā iebraukušo varza.Ļai nebūtu pārpratumu - okupantu un masveida rusifikācijas rezultātā iebraukušie ir termins (ja zināt, kas tas tāds) un vārds varza nav rupjš vārds. Skat. Latvīešu literārās valodas vārdnīcu. Totties Jūsu "kitaici" un mori gan daudz ko izsaka par Jums. Ne velti indiešu ļoti daudz pēdējā laikā ir Lux emburgā, kur viņi ir ļoti novērtēti IT speciālisti. No ķīniešiem varētu mācīties darba mīlestību, pacietību un mērķtiecību. Un ko Jūs būtu gribējis kredītu vietā- valsts bankrotu. Var dažādi izturēties pret Dombrovski, bet bankrotu viņš novērsa, gudriniek.
TPJO luxxss
T
Bet ko lai mēs atpalikušie nabadziņi citu darām? Šķielis solīja vietas padomēs un aģentūrās. Tagad esam uzmesti nepajokam! Ko mums darīt? Izklīst pa citām partijām? Savai partijai mums pietrūkst naudas. Ziedojiet, ziedojiet labēji kreisajai politikai!
  • 1
  • 0
lux
l
Protams, ka salīdzinājumā ar Putinu, Medvedevs ir progresīvāks un ne tik šovinistisks. Taču līdzekļu izkrāpšana ir tīri Krievijas gaumē. Atcerēsimies Kājiņas, par kurām nu ne čiku, ne grabu, kaut gan katram skaidrs, kas un kā. Tāpat Medvedevam varētu pAtikt Bērizņa klajā izatikšana okupantu unmasveidā iebraukušo pēctečiem valodas ziņā. Ar šausmām iedomājiois Bērziņa vizīti Igaunijā, kā viņš izskatīsies uz Igaunijas prezidenta fona. Ko viņš tur brauc noskaidrit, vai tad nezina, ka Igaunija sevi pozicionējusi kā Eiropas valsts, nevis kā Latvija dreifē kaut kur starp Eiropu un aziātisko neprognozējamo Krieviju. Atcerēsimmies Bērziņa izteikumus energoresursu sakarā. Un ja viņš vēl tur stenēs un svepstēs vai nedod dies, sāks raudāt. Grūti būs arī tulkam, jo grūti tulkot neloģiskus teikumus, lai cik dziļu domu tie neslēptu.
lux lux
l
Atcerēsimies Kampara dārgās miskastes mēbeles un Domrovska miljonu kredītus valsts bankā par kuriem šis nemaksā procentus, kurus tā arī Zatlers nelika izmeklēt. Tāpēc stenēs tautiņa atkal uzņemoties Vienotības klona Zatlera pārtejas aizņemtos kredītus citu valstu stiprināšanai. Jā un kitaicus un afrikaņus jau Vienotība pasludināja ievest Latvijā , viņu izvestās nācijas vietā. Būs ekļertes latvijieši, kas moru valodā burbuļos. Apsmējos.
  • 2
  • 8
Arturs M.
A
Visinteresantākais ir tas,ka tv meistars un banķieris tiek saukts par tautsaimnieku:D Jā,medvedevs var priecāties,ka latvietis Bērziņš ar visiem,kas kaut ko nesaprot runās krieviski un franču valodā :D
Pelēkais Vilks
P
Nikus zagt nav labi jebkurā gadījumā, kaut arī Arturas M ,apvienībā ar savu klonu, pats nesmādē tādu lietu. Ja par tēmu, - tad aizej paguli ar savu puzes deģenerātu! Tad jumsiem piedzims pietiekoši runājami deģenerāti.
  • 5
  • 0
Arturs M > klonam Arturam M.
A
Atkal mans kloniņš klāt, lai te paķēzītos. Vai tava jenotu sile apdraudēta, ka te rej kā tāda surusa kuce? Ej nu, paguli pie jaunpupa un tad būsi runājams. Bezgodis.
  • 1
  • 8

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas