Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Mežs: Vairums no aizbraucējiem Latvijā nekad neatgriezīsies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to....
t
un kurš tos asakarīgos pstākļus radīs? palicēji, kurus daudzi no jums saukā par muļķiem un slaistiem?
....
.
....taadus apgalvojumus var izteikt cilveeks,kas nekad nav bijis piespiedu- "izdziivoshanas" imigraacijaa....pirmajaa gadaa velk uz maajaam,un naakamais nostaljgjijas vilnis ir peec 8-10 tur nodziivotiem gadiem. Ja maajaas valdiitu daudzmaz sakariigi sadziives un darba apstaaklji ,lielaakaa dalja atgrieztos....
Kurzemniece
K
Neatgriezīsies tie, kuri nepārvalda krievu valodu, jo Neatkarīgajā Latvijā bez krievu valodas zināšanām var atrast tikai kaprača vai sētnieka darbu. Tāda ir Neatkarīgās Latvijas atkarīgā realitāte. Okupācija turpinās.
valsts valoda
v
vairākums
Silis
S
Atļaušos nepiekrist par cilvēku skaitu, kas piedalījās/nepiedalījās vēlēšanās. Nesen bija tāds pasākums kā tautas skaitīšana. Un šī "pasākuma" rezultātā mums ir "pazuduši-izbraukuši" apm 300.000 iedzīvotāju. Atskaitiet, KAUT VAI pusi no šī cipara un tad parēķiniet vēlēšanās piedalījušo skaitu un procentu. Tad vēlēšanu aktivitāte būs viena no augstākajām!
Ezis
E
Domāju ,ja ar nebalsošanu varētu nomainīt šo sistēmu ,kura ir visa ļaunuma sakne mūsu valstī,bet diemžēl tas neko nerisina ,sistēmu pārveidoja sarkanie tā ,ka vienīgā iespēja dzīvot cilvēka cienīgu dzīvi ir aizbraukt no šīs valsts. Skaista zeme,bet komunistiska policejiska ,totalitāra ,mafijas vadīta valsts.Pat ja valdībā un saimā ir kāds godīgs cilvēks ,sistēma neļaus viņam ,ko mainīt.Sistēmas visatļautības demonstrēšana notiek katru dienu,mazos zagļus cietumā ,lielos zagļus godā.
ansis
a
skiet tu vel joprojam esi velesanu dublu pelke.mums ir normala valsts,nav nekadas tur oligarhu mafijas,ta bija 90 gadu beigas,vienkarsi mums partiju ir par daudz.katrai svarigakas savas ambicijas,amati,sile un tad tikai valsts intreses,kamer pie varas nebus 1-2 partijas 4 gadus nebus kas atbild par padarito.
  • 0
  • 0
Kaspars
K
Šajās vēlēšanās latvieši paši sev iešāva kājā.......... Nu , tie kas neaizgāja vēlēt --ar sarkanajām neļķītēm uz PĀRDAUGAVU --SKRIEŠOS MARŠ.........
Dīvaini
D
izskatās ,ka tikko lielā vienprātībā atlaiduši 10.Saeimu,ar tādu pašu entuziasmu metamies tos pašus atlaistos ievēlēt 11.Saeimā.Lūk,par to gan pasaulei vajadzētu brīnīties.
Valdis
V
Vēl atliek panākt, lai nolādētie padomju okupanti aizvaktos no Latvijas!
ansis
a
ar ko tu saproti okupantus-tos paris tukstosus pensionaru?tie valsts parvalde lomu nespele un ari nevele.ar aizbrauksanu ir ta,ka lielaka dala paliks tur kur var iekartot normalu dzivi un tas ir logiski.brinumus mums nav gaidit.
  • 0
  • 0
hloja
h
un tad sasēt rudzus pa visu teritoriju :)
  • 1
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas