Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Mozgis atgriežas Bērnu slimnīcas vadītāja amatā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zoja
z
lai tā kundzite paviesojas bērnu slimnīcā. drausmīga un apkalpojošais personāls tāds, it kā mazie pacienti viņiem tikai traucētu, nevis būtu tiešais darba pienākums.
bimbam
b
Ja CCCP bija runa par naudam, it seviski valutas darijumiem, tad bija paredzets pat naves sods...........................................
U
U
Intervijā gan bija rakstīts, ka kaimiņiene šamo ik pa laikam tomēr aplaimojusi ar "nemateriāliem labumiem"... :) Grūti saprast, ir tā korupcija vai nav? Bet ja nopietni- pilnīgs sviests
Ieva
I
Nē, bet ir sakars ar to, ka pie mums bez maz vai kā tā laika Sovdepijā: pilns visādu populāru ideju, piemēram, ka ieliec godīgu cilvēku viņam neierastajā vadošajā amatā un viss būs štokos- baigi līdzīgi tām Trofima Deņosoviča idejām, piemēram, par to, kā iegūt ražīgus augus.....Un arī jautājums, kāpēc tā sanāca: vai augšās toreiz vieni muļķi sēdēja (nu labi Staļins, bet pārējie), vai arī kādam tomēr bija izdevīgi, ka reāla darba vietā notiek muļķošanās.....Turklāt par valsts naudu.
jaunis
j
Vai tā bilde Nr 2 ir no policijas info,jo tā dāma tāda ļoti saercināta izskatās,vai tas ir sakarā ar zagšanas sistēmu tajā mazo slimnīcā.
cony
c
Jā,bet padomijas akadēmiķis Lisenko visus īstos zinātniekus ģenētiķus nīda un nicināja ārā,bet kāds tur sakars ar slimnīcas akadēmiķi un arī Lisenko.
ir saziedots
i
būs atkal ko ņemt
cony
c
Tas akadēmiķis Vavilovs,kas ja nemaldos cieši turējās pie zinātniskām likumsakarībām ģenētikā,
Ieva
I
Jaunietis: "Nezinu, ko negatīvu tu saredzi čekistos, jo cik esmu redzējis filmās, tie visi ir bijuši savas valsts patrioti." ------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------ -------------------- Man "patriotiskie" čekisti skolā, piemēram, mācīja, ka tāds akadēmiķis Vavilovs gāja bojā Ļeņingradas blokādē, jo neesot uzdrošinājies apēst sava darba augļus (burtiski), bet izrādījās, ka viņu "patriotiskie" nomušīja: par nepareizām idejām.
Demokrātija
D
Demokrātijas citadelē arī nebūtu žēloti ne roku ne kāju dzelži kādiem 10 veču un veceņu korpusiem pie šīs pludinātās naudas apmēra.
Antiņš
A
Dienesta pārbaudē konstatēts, ka katram iepirkumam tika veidota sava iepirkumu komisija, taču Dz. Mozgis nav bijis nevienā no tām. Kā savā paskaidrojumā norāda bijušais slimnīcas valdes priekšsēdētājs, viņš nav kontrolējis piedāvājumus, to izvērtēšanu, pretendentu izvēli, kā arī pašu procedūru norisi, jo uzskatījis, ka šāda rīcība varētu tikt uztverta kā mēģinājums ietekmēt iepirkumu komisijas lēmumus vai locekļus individuāli. Viņš nekad nav prasījis un nav pieņēmis nekādus materiālus vai nemateriālus labumus no piegādātājiem un sadarbības partneriem, kā arī nav iespaidojis viņam pakļautos darbiniekus tādu lēmumu pieņemšanā, kuri varētu būt vērsti uz viena vai otra piegādātāja vai pakalpojumu sniedzēja izvēli, rakstīts paskaidrojumā. ____________ Vai Latvijā vēl eksistē tāds jēdziens kā ĒTIKA? Vai tiešām Mozgis varēja dzīvot kā zirgs ar klapēm uz acīm, kamēr viņa vadītājā slimnīcā notika visas šīs nelikumības? Mozgi par goda vīru varētu nosaukt tikai tad, ja viņš ar sniegto informāciju palīdzētu izmeklēšanai, nevis vienkārši pats atmazgātos.
no TP kongresa
n
tieši tā,izņemot Vairu ,neviens nepacēla roku ,ka viņam būtu citādas domas politikā,kā ilgstošajam un Grūtupa atbalstītajam Andrim.Bet sekas un ārprāt darījumi parādīja pedēji savāktajai valdībai,ka mēs esam morālajā un tautsaimnieciskajā krīzē un tiešām sabiedrībā, atkarības slimība vēl pārnēmusi lielāku tautas daļu,kā padomijas laikā.
bimbam
b
Arstiem tacu sistemu sakartot nav izdevigi! Ir pagajusi 20 gadi, kops sistemu vareja sakartot ta, lai LV butu maza kompakta slimnicu sistema ar loti labi kvalificetiem specialistiem! Ta vieta mes maksajam par pustuksam slimnicam un brecosu noskrandusu arstu bariem. Protams, ka siles sistemu neviens negrib brivpratigi likvidet. Tas pats attiecas uz skolam utt. Vai kads ir parekinajis, ko mums sis arprats vispar maksa!?
cony
c
Jā,taisni Mozga mugura ir tik laba,ka aiz tās teiksim vienkārši var vieglāk zagt,jo TP smadzeņu skalošanai vajag ļoti lielu naudu.Jā,Mozgis ir ļoti izdevīgs,jo viņam,kā ārstam un kā cilvēkam ir gan laba sirds gan autoritāte,BET BET,ā TEIKTU GODMANIS,ka viņam patīk būt mazam cariņam pār saviem atkarīgajiem,bet arī pats par 200 procentiem atkalpos savam jau lielākam caram no kura viņš ir atkarīgs ar visu miesu un garu.Tā IR tā pati ielaistā un TP kultivētā atkarības slimība.Tikai brīnos,ka paši ārsti negrib karot ar šo bīstamo,neproduktīvo atkarības slimību.
Viss notiek
V
Protams, ka vadītājam nav jākontrolē, kas notiek viņa iestādē un pēc tam vēl pasarg' dies' jāatbild par apzināti ignorētajiem nodarījumiem. Ha, ieviesīs centralizēto iepirkumu veselības ministrijā, tad varēs pati Rozentāle tiesiski nekontrolēt iepirkšanas darbības un protams arī tiesiski neatbildēt, ja kas. Kādam velnam ir vajadzīgs tas vadītājs slimnīcā un tā ministre ministrijā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas