Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 13. jūnijs
Uva, Ainārs, Zigfrīds

Muižniece aicinās Šķēli domāt par startēšanu vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vēlētājs
v
Lai tik aicina ( tā jau kretīnu kretīns viņai ir licis darīt) ! Un lai tik šis tiek tajā vēlēšanu zīmē iekšā ! Ar kādu ilgi nebijušu baudu būs iespējams šo rausekli izsvītrot, lai turpina smirdēt savā mākoņu pažobelē.
ss
s
navjau variantu .FINISES>
aa
a
BEZ ANDRIEM SOS MESLUS NEIZSTREBSIM>
Prieka vēsts
P
Tas man atgādina stāstu, kā viens večuks Kirgīzijā esot lūdzis prezidentu "vadīt valsti līdz mūža galam". Šī ziņa ieguvusi plašu atspoguļojumu medijos.
Bite
B
Muižniece tēlo jaunu meiteni, pat piešvepst! Vecums nenāk viens!
Jenss
J
Startēt jau var,bet vai finišēs?
vēlētājs
v
Un uz ko aicinās Šķēle?
Antikristus
A
Skele sagaida ka bus ieveles? Laikam saja bijusa chechistu valsti tas nav nepieciecams
Pupu
P
Andrim ir loti radosas domas ...ka izlaupit valsti, atkal
TV
T
Ja mums būtu civilizēta prokuratūra un tiesa, atbilstoša tiesiskai valstij, ierindas biedtrs sen jau būtu startējies pie saviem līdzgaitniekiem cietumu kamerās. Kāda starpība: - zaglis vai likumīgs zaglis?
Lelle
L
Vai tiešam nav mums latviešiem nav vairs kartīgu veču palicies, kas ar $ūdainu mietu šitos parazītus pa vienam...puk..puk..puk...un gaiss tīraks paliktu uzreiz.
daunitis
d
Kādreiz ir derīgi atsaukt atmiņā dažus notikumus: lietussargu ākstību, šķēlistu nogāšanu, valsts naudas iegāšanu komjauniešu biznesā, aptrakušu lumpeņu baru un tos, kas pūli satricināja. Tas viss, kopā ar Šlesera/Leščinska atklāsmēm, noliek visas lietas vietā. Padomājiet gan...
beta
b
Neviens eksperts nepieļauj, ka lata kritumu izdosēs apturēt virs 30-50% ----------------------------- Par devalvaciju man ir divejadas izjūtas. Galvenā ir dzīves pieredzes diktētā - ja TP kaut ko grib, tad jāpretojas visiem spēkiem, nekas labs Latvijai tur nav gaidāms! Otrs tomēr ir tas, kas ietverts mana Tava komentāra izvilkumā. Ja kritumu neizdosies apturēt pat zem 50%, tad taču tam ir kāds objektīvs pamats? Mes varbūt mēginām apturēt pārnēsātas dzemdības, pārpludinātās HES spiedienu??? Gribu logiskus argumentus, kapec jatur, kamēr muskuļi plīst...???
Kaspars Gasūns
K
Lai nosauc kaut vienu konstruktīvu Slaktera punktu! Vai tas būtu "We will be very... taupīgi"? Vai šī taupība tālāk tiek realizēta caur Rozentāli un uz slimnīcām?
Kaspars Gasūns
K
".. lata koridora palielināšana nenozīmē lata devalvāciju.." Pat, ja man neriebtos TP un es nebūtu lasījis Šķēles traģikomiskos 10 punktus, ar šiem vārdiem pilnīgi pietiek, lai saprastu, ka nekādas programmas viņiem nav un ka vienīgais, kas viņiem padomā, ir devalvācija. Neviens eksperts nepieļauj, ka lata kritumu izdosēs apturēt virs 30-50%... ja valsts vispār to devalvāciju šobrīd izturēs. Devalvāciju uzskata par nokavētu pat tās piekritēji. (Protams, paliek matemātiskais LB rezervju "arguments".) Bet šiem gan viss ok - tikai par 15% un jebkurā laikā! :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

FOTO: Šķēlem desmit punkti izejai no krīzes

Repše Saeimas ārkārtas sēdē par SVF aizdevumu aicina strādāt kopā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Policija Rīgā aiztur agresīvu Krievijas atbalstītāju

Sestdienas pēcpusdienā, 8. jūnijā, Rīgas pašvaldības policijas (RPP) Latgales pārvaldes darbinieki, patrulējot Latgales apkaimē, Daugavpils ielā ievēroja divus vīriešus. Braucot garām abiem vīriešiem...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas