Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Muižnieks: Šlesers ar pilsonības tirgošanas ideju grib pievērst uzmanību opozīcijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Atklāti sakot,ir jābrīnās kādi slimi ļauži apdzīvo Saeimu.Lesčinskis jau aizmirsis par tām solītajām 50.000 darba vietām.Ko vēl viņš spēs izdomāt?Varbūt pieteiks sevi kā vaisles atražotājs?!Lai nu kā,bet radīt viņš NEKO nespēj,TIKAI TIRGOT!KO tik šis jau nav notirgojis!Bet rāpjas abi(AŠ)2 tribīnē un tik kritizē citus par izdarīto,divi targaši. Kapēc Latvijā opozīcija tikai norej valdību,bet neiet palīgā ar ģeldīgiem priekšlikumiem?Tas jau vien norāda,ka NE par valsti te kāds rūpējas.Urbis gaida kā ķēdes suns,kad Daudze nosauks viņu par Premjeru.Sāksies tad "PĀRBŪVE"Latvijā pēc Putina projektiem. Ripos latviešu galvas kā 1937/38.gadā. Latviju gaida VĒL VIENA ATMODA!!!!!Jāsauc savējie mājās,jo nedzird vairāk latviešu valodu.
Edīte Gornova Rasmusena
E
Latvija jau sen ir bijusi EU kriminālpolicijas redzes lokā sakarā ar cilveku tirdzniecību un citam kriminālām aktivitatēm ko dažreiz... raksta ari mūsu pressē. Latvijas ekonomijas vājums ir nelegāla tirdzniecība un neskaidras izcelsmes naudas atmazgāšana, turklāt gadiem ilgi. Un tagad vēl šis Šlesera izteiciens - kāds kauns! To saka pārstāvis no parlamenta!!!! Ar to liekot saprast, ka Latvija ir kā pērkama sieviete. Gatava darīt jebko ka tikai maksā.
Valdis
V
Vēl viens āksts! Krievu čeka nozombējusi veselu idiotu baru!
renārs
r
Mūsu opozīcija taisa visādus brīnumus un simboliskus žestus...tai skaitā arī VL/TB/LNNK, kuri kurina naidu ar latviešu valodas obligātu uzspiešanu un mēģinājumu visus pārlatviskot. Šādi te grozījumi principā tiktu norakti satversmes tiesā, mūs izdr...aztu visa ES un vēl paspētu sainaidoties ar Krieviju, visām cilvēktiesību organizācijām un pats galvenais uztaisītu vēl lielāku noslēgšanos un neuzticību no savu līdzcilvēku puses. Tā lūk arī tā opozīcija pievērš sev uzmanību, jo savādāk par viņiem taču neviens neraksta. visus pa lielam taču interesē valdība nevis kaut kādas tur Saeimas marginālijas, kuras uztaisa kādu purkšķi, lai pārējie saausās un apostās.
aradhana
a
Nē, mužiniek - šajā gadījumā opozīcija, precīzāk - daļa opozīcijas parāda sevi visai nepievilc'[ig'[a gaismā. Ja nu runa ir par kaut kādiem slēptiem motīviem, kāpēc piepoeši jāsāk runāt tādas muļķības, tad drīzāk varētu būt runa par uzmanības novēršanu no fakta, ka šodien, kad mums, tāpat kā pārējai civilizētai pasaulei, būtu vajadzējis solidarizēties ar Tibetu, Latvijā viesojas komunistiskās Ķīnas ministrs... Un arī citi nesnauž - piemēram, izmantojot Šlesera paziņojuma skandalozo auru, tūlīt kā maitasputns ir klāt Mozaīka ar kārtējo gaušanos par to, ka nepieciešams reģistrēt homoseksuālistu laulības.
:o)
:
Muižniek, ej cīnies par migrantu tiesībām, nebāzies te ar savu viedokli, kas nevienu neinteresē!
Ministry of Truth
M
Tev, nīkuli, tiešām nav variantu, jo tev nav pat sava vārda.
juris
j
Muižnieks savukārt ar savu 20 gadu darbību grib pievērst uzmanību faktam, ka, visticamāk, ir Krievijas ietekmes aģents.
Jenotu 35% otkats
J
Iekšlietu ministrija (IeM) piedāvā komersantam, kas iegūs tiesības piegādāt un uzturēt fotoradarus, atvēlēt 35% no ikmēneša sodu ieņēmumiem par radaru fiksētajiem pārkāpumiem. To paredz ceturtdien Valsts sekretāru sanāksmē (VSS) izsludinātais noteikumu projekts "Samaksas kārtība komersantam par pakalpojuma sniegšanu – pārkāpuma ceļu satiksmē fiksēšanu ar tehniskajiem līdzekļiem, neapturot transportlīdzekli".
Ministry of Truth
M
Bez variantiem. Fiksais » gustam 11:49 Kāpēc Parex lietai Dombrovskis uzlika slepenības zīmogu? Vai nav tā ka K&K&Godmaņa darbības rezultātā mums ir jāatdod 7,5 miljardi eiro paspēlētas/nozagtas naudas? Ja tā, tad kāpēc Dombrovskis&Co slēpj nozieguma pēdas? Varbūt cīņu biedri iesaistiti šājā gasimta afērā? Kāpēc slēpj materiālus, ko veica citu banku auditi par šīs bankas bēdīgo stāvokli 2 gadus vēl pirms krīzes, kad to vēlējās iegādāties? Kāpēc Dombrovskis mēģina uzspiest pesionāriem, skolotājiem, policistiem uc. iedzīvotājiem atdot parāda naudu, ko šie cilvēki pat acīs nav redējuši? Vai nozieguma slēpšana nav līdzvērtīga nozieguma izdarīšanai?
Ministry of Truth
M
''jaunā iniciatīva izraisītu vēl skarbāku kritiku par Latviju kā Eiropas Savienības (ES) dalībvalsti, kura "izkrīt ārā" no kopējās ES politikas šajā jomā'' Bez variantiem.
vairis
v
un tavi priekšlikumi kur ir? atkal kādu nodokli pielikt, atkal kautkur nogriezt?
Biomantelīt!
B
Skaistums nāk no iekšām. Vislielāko uzmanību un gandarījumu baudītu opozīcijas zagļu publisks hara-kiri.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas