Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Muižnieks: šogad 9.maija svinībās Maskavā nebija tāda uzsvara uz krievu nacionālismu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bulciņa
b
Biedrs Muižnieks laikam vēroja 8-9 maija pasākumus smagā zvinguli. Manuprāt pēdējo dienu Krievijas un vietējo Krievijas marionešu rosīšanās ir maksimāli impēriska un šovinistiska. Turklāt pirmo reizi pēc 1991. gada Tas, ka amerikānim Muižniekam šādi ir likts runāt attiecīgajā vēstniecībā nenozīmē, ka tas ir taisnība
Pikselis
P
Ko 9.maijā demonstrēja Krievijas armijas jaunā kamufļāžā apģērbtie mmalači ar zilajām beretēm galvā? Šķiet, ka biedrs Muižnieks tos nebija pamanījis.
Muižniekam
M
Iespējams Muižnieka kungs bija aizgājis sēnēs un neko neredzēja, nezināja vai negribēja zināt, bet ... (šeit citēju) Ušakova uzvedība bija vienkārši lopiska. Kad pa centru braukāja mašīnas ar padomju savienības un krievijas karogu manā ģimenē vienam daudzcietušam cilvēkam vnk palika ļoti slikti. Viņas ģimene tika izsūtīta, daļa neatgriezās, visu mūžu viņ tika mocīta ar šo stigmu un tagad viņa vienkārši bija dziļā šokā. CILVĒKI IR ĻOTI SATRIEKTI un IZBIEDĒTI. ĻOTI. Un Latvijas mēdiju ziņas bija vienkārši selektīvas, lai neteiktu propagandiskas. Latvieši un Latvijai lojālie cittautieši IR ĻOTI. ĻOTI SATRAUKTI, gan attiecība uz Zatlera izteicieniem Maskavā, bet vēl jo vairāk pēc šovinistiskās trakošanas pie pieminekļa.
lux
l
Muižnieka kungs! Kremļa kontrolēto mediju ietekme Latvijā ir daudz lielāka un riskantāka, nekā var domāt. Ko darīt? Nepiekrītu Jums, ka tas ir tikai tāpēc, ka nevar neko pierādīt. Un kā ar Kreivijas interesēm?
lux
l
Vai vairāk par lamām tu neko citu no sevis izspiest nevari. Argumentē, ja spēj.
nu
n
Kāpēc visus laiku tiek aptaujāts šī tendenciozā personība? Painteresējaties par viņa izcelsmi un darbiem !!!!
lāčplēš
l
Muižņiek tu esi tipisks rietumu pasaules izdzimtenis un latvieša gars tevī nav,tevī ir internacionāla pezdurasta gars, kurš ir ielīdis antikristam caurumā.
prezīc
p
A kā lai paskaidro tos cirvjus, kas braukāja mašīnās ar izkārtiem lielajiem krievu karogiem? vai tad tā nav nacionālisma pazīme? Es vēl saprastu, ka tie žmeki braukā ar savām juru lentītēm, bet LV karogiem... Jautājums visiem krievu aizstāvjiem - čelovekam un pārējiem. Vai jūs - slāvu salašņām liekas, ka Slobodans Miloševičs ir foršs čalis?
Lelle
L
Atkal tas lohs. Prom!!!!
Lelle
L
Atšujies, loh, no mana nika!!!
Lelle
L
Un kā ar Latviju?!
replika
r
Šis retoriskais jautājums var būt gan pareizs, gan nepareizs. Atkarībā no iedomātās atbildes. Katrā gadījumā, šķiet, ka Muižnieks ir pārāk naivs un patiesībā viņam, ja arī ir krievu draugi, tad tie noteikti nav no "maskačkas"... :) Vai nu Muižnieks, dzīvojot šaurā Vecrīgas vidē, nezin reālo situāciju valstī, vai arī dēļ politkorektuma tā ir ērtāk. Iesaku visiem izlasīt Rodriguez Matas blogu!
Горемaмыкин
Г
kāda saikne Krievijas karogam ar uzvaru Otrajā pasaules karā? --------- lūk ko uz šo jautājumu atbild kāds krieviņu lietu pārzinātājs kurš sevi sauc par *ЧеловекCCoвцy* ----------------- Даже когда Латвия была под Гитлером, бело-сине-красный российский триколор висел в Латгалии, например, на пунктах сбора для добровольцев власовской Российской освободительной армии. -------------- tad nu sanāk tā ka visi kuri pie Pārdaugavas monstra plivina Krievijas karogu faktiski piemin un godina ģenerāļa Vlasova armijas ( POA) vīrus cēlsirdīga rīcība ...
Lelle
L
Laikam pats esi muļķis ja nesaproti šo komentu. 1945g. uzvara piedera Pad.Sav. nevis Krievijai!
AD
A
“Pagājušajā gadā es biju šokēts - kāda saikne Krievijas karogam ar uzvaru Otrajā pasaules karā?” vaicāja N.Muižnieks. ------------------------------------------ Kas tādam muļķītim būtu darāms universitātē?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas