Laika ziņas
Šodien
Pērkona negaiss
Rīgā +23 °C
Pērkona negaiss
Pirmdiena, 17. jūnijs
Artis, Artūrs

Mūrniece: LPA Senāta rīcības dēļ akadēmija ir bankrota priekšā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
WALAI
W
Jūs acīmredzot vienkārši maz cilvēku pazīstat.
Pretruna
P
Ja jau pat LPA publisko tiesību juristi neesot gatavi darbam policijā, tad kāpēc gan Mūrniece iedomājas, ka kāda Turiba vai LU tādus varēs sagatavot.
Muļķu zemes pavalstnieks
M
Mūrniecei ķelli rokā un uz Gaismas Pils būvlaukumu prom. Prasmīgi mūrnieki tur noderēs. Mums ir vajadzīgas inteliģentas valsts spēka struktūras,bet nevis brutāli degunu lauzēji. Mēs nedrīkstam pieļaut,ka valdības bankrots ģenerē valsts infrastruktūras masveida bankrotus. Valdībai,kas nespēj nodrošināt budžeta ieņēmumus līmenī, kas nodrošina valstij dzīvībai svarīgu funkciju veikšanu ir JĀATKĀPJAS bez ierunām. Tāpat kā Latvijas armiju,kas peļņu naudas izteiksmē nenes,arī LPA ir jā finansē no budžeta līdzekļiem. Ja tur ir uzblīdusi pārvalde,protams.tā jāoptimizē, bet LPA ir jāpaliek, ne jau visu var izvērtēt tikai naudā,ir lietas kas ir daudz svarīgākas.
diskobumba
d
Un kad gribēja to slētgt, nezināja šo bezgala svarīgo informāciju? Tātad gribēja slēgt bez izpētes vispār?
mazepa
m
ha ,hā ! ...tagad krutie PA mācību spēki varēs kandidēt uz LU juridisko fakultāti.....viņus tur ņems?
hamma
h
Nu te Mūrniece varētu sev pieminekli uztaisīt un vēsturē ieiet ar vienu labu darbu-saglabāt augstskolu-lai veicas !!
DUST to V
D
Par taam min.algaam gan vajadzeeja informeet VID agentus,bet viedoklim pilniigi piekriitu un taa arii dariisim.
V
V
Vairums "valsts balstu"- uzņēmēju maksā minimālās algas-pārējo aploksnēs, zinu arī tādus, kuri minimālo algu maksā sev!! Bet veselam baram strādnieku- visu aploksnēs. Tie jau nu būs tie nācijas glābēji!? Attiecībā par LPA, to var mierīgi likvidēt, pilnveidojot Policijas koledžas darbu. Pilnīgi noteikti vajadzētu likvidēt to zaldātu augstskolu, no armijas būtu vismaz kaut kāda jēga, ja NATO mums aizšautu to miljardu, ja jau tik ļoti vajag- tas taču viņiem viens spļāviens, vienu lieku kautkādu maziņu raķetīti neuzbūvēs, pateicībā par to ka LR, pildot kau kādas mistiskas starptautiskās saistības uztur tādu liekēžu baru, pret savu tautu gan netiek pildītas nekādas saistības!
WALA
W
Godīgi - zinu tikai vienu cilvēku no LPA kurš aizgāja strādāt ekonomikas policijā ( ja nekļūdos). Zinu vienu kas ir kļuvis par prokuroru. Un tad zinu vēl 4 kas ir vienkarši juristi ( kur strādā nezinu) pēc LPA beigšanas. Šajā situācijā nesaskatu sevišķi lielu bonusu PA !!! Ierindas Policists ar ļoti mazu varbūtību apmeklēs LPA, un savukārt LPA studijas beidzis ar ļoti mazu varbūtību kļūs par ierindas policistu !!! Bet tieši ierindas policistu izglītības līmeni ir nepieciešams pacelt !!!
xZ
x
Linda ir mazāk ēdis Kalvītis brunčos un citā partijā. Citādi: nekādas atšķirības.
IncParaac
I
Skaidra Lindas valoda - uzrāda domāšanas skaidrību! Naudu policistiem ielās vai LPA ...
RRR
R
Lai nu ko citi saka par zemu profesionaalo liimeni Latvijas Policijas iestaadees, tomeer es varu droshi teikt, ka pat pie visaam nepatiikamajaam korupcijaam Latvijaa Latvijas Policijas profesionaalais liimenis ir DAUDZ, DAUDZ, DAUDZ augstaaks par daudzu valstu Policiju profesionaalajiem liimeniem, kur Policiju darbinieki iisteno galvenokaart tikai fiziskas/speeka funkcijas (bez izpratnes par KK, KPL, par Administratiivaa procesa principiem vispaar nerunaajot)... Nu nez vai buutu praatiigi likvideet izgliitiibas iestaadi, kas var paliidzeet notureet Latvijas Policijas profesionalitaati vismaz esoshajaa liimenii... Ja jautaajums ir naudaa, tad vajag stingraak nodrosinaat, lai tiesiibaizsardziibas sisteemu pametoshie Policijas Akadeemijas absolventi samaksaa par studijaam!!! Nauda ir jaanem tur, kur taa jaanem, nevis jaasamazina instrumenti kas kalpo valsts un taas ekonomikas intereshu aizsardziibai un shaadas aizsardziibas iistenoshanai nepiecieshamo kadru sagatavoshanai!
DUST
D
akademija,kas maaca uztureet likuma speeku it visur,PA SENAATS un administraacija pashi rupji paarkap likumu par finansu discipliinu,kaa citaadi vareeja rasties budddzheta plaanoto liidzeklju izsaimniekoshana un liels naudas iztruukums.Gribu redzeet paraugpraavu par valsts liidzeklju izshkjeerdeeshanu.
DUST
D
ja mees no aarstiem varam uztaisiit labus daarzniekus,prezidentus,meerus,spiikerus,tad es domaaju ka no jebkuras specialitaates var dabuut arii labu policistu pat ar augstaako izgliitiibu.Ja tik muus nemtu,mees te daudzi gatavi straadaat policijaa arii ar jurispodences zinaashanaam.Es arii,kaa bijushais uzneemeejs,par saviem nodoklju maksaajumiem nevaru uztureet tik daudzas akadeemijas un veel bez sausaa atlikuma.
WALA
W
Tehniski tie pārgudrie mācībskpēki var čakarēt valsti un valdību, bet ja tā padomā, tūļīt pēc tam kad LPA būs pašsagruvusi studentiem būs visas tiesības vēsrties pret augstskolas vadību, kad bija zināms stāvoklis, bija attiecīgs uzdevums neuzņemt studentus utt. bet LPA atļāvās daŗīt to ko nespēj pildīt - novest apmācību līdz galam. Aīr tiesiskās paļāvības princips tā teikt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kultūras ministre Logina atkāpjas no amata

Kultūras ministre Agnese Logina (P) nolēmusi personīgu iemeslu dēļ atkāpties no ministres amata, un šos pienākumus viņa beigs pildīt 17.jūnijā, aģentūru LETA informēja Kultūras ministrijas sabi...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas