Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Mūrniece: Motocikla nodeva mazāka par cimda vērtību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
"Ekskluzivais" moto
&
Un tie, kas brauc ar motorolleriem? - tiem nu gan ir baigi dārgie cimdi!!! 125cc rolleritis skaitas motocikls - tatad jamaksa "ekskluziva" transportlidzekla nodoklis! :) Es nevaru atļauties braukt ar automašīnu. Ari sabiedriskais transports ir parak dargs, tapec izvelejos ekonomiskako variantu - moto. 2,00Ls par 100km!!!
rvs
r
Jā un deputātēm / deputātu kundzēm kažoki no 2000Ls varētu uzlikt nodokli 1000Ls vajag tik izdomāt par ko!
TV
T
Mani nesatrauc summa, kāda tiek iekasēta valsts budžetā. Mani uztrauc, ka kaut kādi riebīgi parexsmerdeļi to pievāc. Lūk, kur mūsu Latvijas nelaime, kad pie budzeta apsaimniekošanas tiek klāt tādi kuri ,,ATGRIEŽAS, LAI STRĀDĀTU,,.
motociklists-mūrniecei
m
Žeeel ka ne tu,Linda, bet tavs Mūrnieks staigā pa aptiekām! Ja pati būtu gājusi,tad zinātu prezervatīvu cenu attiec'bu pret moču nodokli un nopistos gandrīz pa velti!
skumji, ka sakarīgie
s
zēni klausa šos jākļus
Atsaldenis
A
Priekš īpaši tupiem ļaudīm, kas nav mācījušies elementārus ekonomikas pamatus, varu pačukstēt priekšā, ka nodokļu palielināšana nedos papildus ieņēmumus, tā tikai vēl vairāk bremzēs ekonomiku. Un ko darīsiet tad??? Mūrniecei šoreiz taisnība, ka nodoklis par gaisu ir vajadzīgs.
spos
s
Mūrniecei šoreiz ir taisnība par motociklistiem...
gvido
g
Iespeejams Latvijaa ir sii absurdaa situaacija, kur algu maksaa aploksnees un vieniigaa iespeeja iekaseet nodoklus kur un kaa var - ir "uz cela" un ar PVN utt... . Zaudeetaaji paliek patiesie nodoklu maksaataaji. Nemaksaat nodoklus vispaar - nebuutu izeja no situaacijas... . Maksaajiet nodoklus un ruupeejaties par to sadali... . Vismaz sabiedriski kontroleejiet so situaaciju. Valsts darbiibai ar visaam atskaiteem sabiedriibai ir jaabuut daudz caurskatamaakai. Un sabiedriibai jaabuut sai informaacijai briivi pieejamai.
tādi esam
t
Motociklisti protestēja pret nesamērīgo sadārdzinājumu un vēlējās uzzināt , kā radās skaitlis 24, protams, pats Gerhards nespēja to paskaidrot. ========== Atvaino, bet NEMULDI par kaut kādu sadārdzinājumu, tāda nodokļa vispār nebija, 3 ls nav nodoklis, bet gan parodija par nodokli.Visi kviec kā aizkauti, ka nav naudas izglītībai, veselībai utt., bet nodokļus neviens nemaksā....
viedoklis
v
Šoreiz piekrītu Mūrniecei! Kā piegriezušies tie superbaiku īpašnieki, kas, saģērbušies vērtīgos ādiniekos, dzerstās tusinōs ar smalkiem konjakiem, piedūmo vidi, ļurina un ļurina par "lielo"nodokli. Kā nav kauna tādiem freimaņiem - vai tad 3 ls ir nopietna nodeva?
Saveris
S
muurniece, kaapeec man Tev jaauzsauc cimdi? shie liidzeklji netiks novirziiti celju uztureeshanai, taapeec man zheel pat nodedzinaatu seerkocinju!
lauķis
l
Ķīnā 50.par buržujiem uzskatīja tos ,kas atļāvās staigāt kalašās....
lauķis
l
Man pieder lielas meža platības .Es pieprasu no mūrniecveidīgajiem ,lai man kompensē par skābekļa patērēšanu.Kurš vairāk valdības vai saeimas sēdēs muld ,tam lielāku skābekļa nodokli.
nu gan
n
Valdi,cik gan ilgi vai daudz varētu paēst pārdodot kādu Hārleju !? Neesi naivs valdība TEV novilks pēdējo kreklu ,ne SEV. Kad visi latvieši būs aizbraukuši vai nosprāguši,te viekārši ievedīs ķīniešus.Staļins jau līdzīgi rīkojās tāpēc Latvijā latviešus var uz pirkstiem saskaitīt.Repše labs skolnieks.
helo moto
h
valsts apparata piedavatie KVALITATIVIE pakalpojumi ir neadekvati dargaki ka LT un EE KAPEC?kapec ir izveidojusies situacija ka nodoklis kas paredzets celju uzturesanai aiziet pensijas,algas,pabalstos a un ATLIEKAMA BEZMAKSAS MEDICINISKA PALIDZIBA?man ka auto un moto ipasniekam ir zinkarigi vai ziniet...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas