Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Mūrniece pirms balsojuma par demisiju joprojām gatava aizstāvēt policiju Neo lietā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pff
P
Nu sitai ko saimniex teix to ta atkartos.Atradusi ko klausities.
nedz
n
Es par Vienotību,bet Mūrnieci gan uz miseni vajag sūtīt!Pilnīgs sviests!
Sniper'sEye
S
Kamēr notiek policejiskā un tiesiskā histērija ap Neo un Naglu, neviens juridiski nenodarbojas -- nav laika! -- ar VID EDS cauruma izstrādātājiem/"Exigen group" & Valdi Lokenbahu, Jaunā Laika naudas devējiem, kam par sliktu darbu samaksāta nodokļmaksātāju nauda, un par to, ka pret cauruma īstajiem taisītājiem neviens šobrīd nevēršas, LĪDZVAINĪGA NOTEIKTI IR ARĪ JL IEKŠLIETU MINISTRE! Un tādēļ JL ir ar mieru ziedot Lindu, lai savus naudas pienesējus pirms vēlēšanām nosargātu: tieši tas ir visglumāk un aizvainojošāk.
EXE
E
Ka intervija ir nolasīta, nozīmē to, ka runātājs nebija Neo un žurnāliste ir melojusi.
Kaspars Gasūns
K
Visu cieņu Mūrniecei! Tā Neo histērija ir muļķīga.
Kaspars Gasūns
K
Ja TP un LPP to visu sadarīja, rūpējoties par tautas labumu, tad labāk, lai nāk Vienotība, kas rūpējas par savu labumu... :)
Kaspars Gasūns
K
Vai Naglai nenāktos drusku nopietnāk sargāt informāciju savā datorā? Ja to nozagtu kāds bandīts, tad tagad Jūs, iespējams, jau šantažētu... nevis uz pārrunām ar priekšnieku izsauktu. Informācijas avotu drošībai ir divas puses - un viena no tām ir paša žurnālista atbildība un attieksmes nopietnība.
viesis
v
Pats smieklīgākais ir- bijušie Iekšlietu ministri- Segliņš un Jaundžeikers, pret esošo ministri- Mūrnieces kundzi... joks visā šajā situācijā ir tas, ka šie divi kungi un viena dāma, savā būtībā ir vienādi. Viņus varētu rotēt vienu pēc otra šajā amatā bezgalīgi, un policija un iedzīvotāji nekādas pārmaiņas uz pozitīvo pusi nesajustu... :((((((
vispār
v
ne reizi neesmu atdevis savu balsi ne par Tautas partiju, ne Jauno laiku, ne LPP ne kādiem citiem "smukrunātājiem". un paldies Dievam. varu smuki palukoties no malas uz sitiem ērmiem. un tie lielie žurnālistu aizstāvji vispār smieklu uzdzen. ak, nabaga Nagla..
vispār
v
puika gan malacis. Rugāte aš nobalēja.. :D
c. desa
c
es esmu balsojis par Jauno laiku kopš šīs partijas dibināšanas, tomēr jāatzīst ka Mūrniece Dombura raidījumā ir izgāzusies :/
vispār
v
poikāna un naglas ģīmji šobrīd ir vienkārši pretīgi.
pro
p
ir noskaidrots, ka intervija ir ierakstīta un nolasīta studijā, kas būtu jāuztver kā sabiedrības maldināšana. --------------------------------------------- ----------------------------- ??!
tantuks
t
Lai strada,pareizi,ka kratija ,jo ja butu terora akts vai kas tamlidzigs ,kas tad butu? Malacis. Vina nepatiks,jo labi strada un sauc lietas istajos vardos.
Jukums
J
Visi tur labi - gan cemisijas pieprasītāji, gan arī Mūrniece pati. Ceru, ka viņai pēc demisijas kādreiz sanāks tikties ar cilvēkiem no Bauskas - tad kad vairs aiz viņas nebūs speciālās vienības. Tāpat novēlu viņai izbaudīt varas iestāžu un policijas neatsaucību un neieinteresētību - visu to ar ko saskaramies ikdienā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas