Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 13. jūnijs
Uva, Ainārs, Zigfrīds

Mūrniece: Policija skaidro, vai žurnāliste Nagla nav Neo

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jurists
j
Diemžēl ne Mūrnueces k-dzei, ne policijas vadībai nav priekšstata par ECT praksi, kas liecina, ka žurnālists nav "tāds pats pilsonis kā citi ar personas kodu". Katrā ziņā šāds gājiens pirms Saeimas vēlēšanām viņai būs liktenīgs.
Z
Z
Kāda nozīme,pie kā veica kratīšanu! Vai policisti drīkst ielauzties brutāli ,ieskriet pakaļ kāpnēs kā rūdīti bandīti,parbaidot cilvēkus? un kads pamats bija kratīt poikāna tēvu,kurš dzīvo citur? Pamats bija viņu vienādais uzvārds? Latvijas policijā savu varu un nesodāmību klaji demonstrē visi,kam ir uzpleči. Prokuratūra un tiesas, vismaz centra rajona ,aktīvi atbalsta policijas likumpākāpumus. Tauta jau sen ir iebaidīta ar Bauskas akcijām, lektoru vajāšanām...cik ilgi vēl ar kājām mīdīs tiesiskumu iestādes,kurām tas jāsargā?
hi-hi
h
DALOI URODAF (MINISTRAV), BARDAKS PILNĪGS VIŅU VALDĪŠANAS LAIKĀ IESTĀJĀS, KA MAN ARĪ VISS JAU VIENALGA
K-K
K
Dazi jautajumi: ... Kamdel saja valsti zurnalistiem jagada par pasaizsardzibu profesijai atlautos ietvaros? Vai tos nepasarga pasreizeja tiesiska iekarta un likumi, kaut vini gribeja izglabt, ne jau pasaulli, bet valsts nomenaklaturas apcakareto pamattautu un paradit tas viltigo konsolidacijas programmu - pamazinot tikai parasta cilveka ieakumus, ne Neo pieradito izredzeto ? ... Nu ko tad esat uzzinajusi - vai atkal bus valsts nosloepumi ??? ... Vai zurnalistu aizsardzibas metodes pret iespejamu valsts varas nelegalu darbibu preses brivibas un personigas drosibas lietas neizskaidro informacijas organizaciju ? ... Vai 'Iskatoties pec kada plana' ... nozime un pierada konspiratorisku darbibu ? ... Vai PAREX bankas lieta nekliedz pec vienalga kadas atbildigas ricibas, kas tautai nestu vai atklatu kailo patiesibu par uzkrauto nakotnes paaudzu verdzibu ? ... Atbildes ir jasanem, jo patiesiba un atbildiba tiek joprojam slepta ...
Lelle
L
"Valsts galveno amatpersonu reakcija, precīzāk tās trūkums, ļauj izdarīt nepatīkamus secinājumus. Viņiem ar pirkstu tiek parādītas konkrētas problēmas, bet atbilde labākajā gadījumā ir „bez komentāriem”. Dombrovska kungam, protams, ir taisnība, ka viņam ir pieejams daudz plašāks datu apjoms. Bet kāpēc tas netiek izmantots reālai analīzei? Slinkums? Bailes? Nolaidība? Varbūt tas ir kārtējais apliecinājums, ka galva ir sapuvusi un tā ir sistēmiska lieta? Varbūt augšā visi pēc būtības ir vienādi, neskatoties uz piederību konkrētai partijai? Varbūt tas ir arī iemesls, kāpēc tik grūti partijām iet sarunās ar sociālajiem partneriem – viņi pieraduši citus ignorēt un paši visu nolemt?" Pilnībā pievienojos Tevis teiktajam un uzskatu, ka tagad Tev pašam būtu jātaisa partija un jāaicina progresīvi domājoši ļautiņi savā sarakstā...in nekādu lielo naudu nevajadzēs, bet vēlēšanās šis saraksts uzvarēs ka nemetas, jo tautai patiešām nav par ko balsot! Es jau no kāda 2003. gada te peros pa portāliem, bet tad visi par mani tikai ņirgājās, tagad man jau ir daudz domubiedru, bet daudz arī pretstāvju. Bija cerība uz Dombrovski, bet izrādījās, ka viņš ir ļurba un pie tam vēl melo tautai. Tagad arī mēģina borēt, ka izaugsme sākusies, ka bezdarbs sarūk, bet patiesībā viss tikai ripo uz leju, bet bezdarbnieki brauc projām no valsts un uz to parazītisko Nodarbinātības kantori pēc pabalstu beigšanās neviens neiet, tāpēc tas cīpars viņiem uzlabojas.
Lelle
L
Lindiņa ir pilnīgi un galīgi nojūgusies. Labi ka es savulaik neiestājos JL.
Sanija
S
Linda, ko tu dari? Tu Vienotibai atnem balsis. Neo ir Latvijas tauta. Vai tad tu to nesaproti.
ieva
i
nepaarssauj paar striipu Linda...! skaties ,kas labs ir muusu tautai un Latvijai ... ssiim veertiibaam jaabuut augstaak par visu !
Ierēdnis
I
Nožēlojami, ka iekšlietu ministre L.Mūrniece ir nolaidusies līdz palaistuvei, kas izplata baumas, kas nespēj atšķirt labo no sliktā. Kas ir NEO? Tas ir visa godīga tauta, kas pieprasa Lindas Mūrnieces demisiju, jo ne tikai ņirgājās par žurnālistiem un Ilzi Nagli, bet par visu sabiedrību, nekaunīgi melojot. Šeit vajag atcerēties Lindas Mūrnieces dienesta auto izmantošanu savām un savas ģimenes personīgām vajadzībām. Pēc tam tika organizēta melošanas kampaņa, lai padarītu sevi par nevainīgu aitu, iesaistot šajā pasākumā savu vīru no Drošības policijas Raimondu Mūrnieku, paziņojot sabiedrībai, ka viņai kāds sūta pa e-pastu draudus un tas esot Baložu vidusskolas 10 klases skolnieks. Bet vai tāds ir bijis? To neviens nezina un arī to skolnieku neredzēja, jo Mūrniece meloja. Un tād vēl turpina būt par ministri? Ja jau sīkomos ministre melo, tad tagad ir pilnīgi skaidrs, ka arī ar NEO un Ilzes Nagles kratīšanu tiek melots pa visiem 100%.
neaizmirstulīte
n
Nevaru sagaidīt, kad ministre ar tikpat lielu patosu stāstīs par kukuļošanām Mersedesu iepirkumos. Viss kaut kā pieklusis.
tā sakot
t
Mūniece, atzīsties atyklāti: "Es esmu NEO." lai aizdzītu uzmacīgās domas : " Kur es esmu? Kas es esmu?"
Rīdziniece
R
Turies Linda! Gudrie tautieši ar smadzenēm visi ir ar Tevi.
Sniper'sEye
S
JL atbalstītājs ir a/s"Dati"/"Exigen group" un Valdis Lokenbahs, -- tie, kam jāatbild par VID EDS caurumu, tie paši, kuriem klāt neķeras neviens: "Exigen" turpina attīstīties par nodokļmaksātāju naudu, kas saņemta par slikti izdarītu darbu. Toties tagad JL pārstāves vadītie represiju spēki metas virsū Neo & Naglai/De Facto, kuri caurumu krāšņi parādīja pilsoņiem/vēlētājiem. Savāda loģika, -- vai ne, Linda?
annamarija
a
Vai jums nenāk prātā EDGARS GULBIS? Tam jau arī iesākumā piesēja vienu nodarījumu, pec tam vēl vienu, tad vēl un vēl... Nu šitiem diviem arī uzkraus ar kaudzi. NOST AR 4. MAIJA NOZIEDZĪGO REŽĪMU!
..
.
ko var pieminēt kalvīti priekšā pakaļa? viss, kalvītis ir prom un tagad jl ir pie šprices, jau vairāk kā gads pagājis, tā kā mums ir TIESĪBAS UN PIENĀKUMS vērtēt arī jl

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas