Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Mūrniece rosina Segliņu apbalvot ar Viestura ordeni

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hi hi
h
jus palasijat, kads ir ordena kapitula sastavs?....:)))))))))))))))))))))))))))) tada sastava labakaja gadijuma var apspriest, nu kuriem jumtiem janovac sniegs pirmam kartam... kaut kada luuzeru un pielideju komanda
rūdis
r
lindī neaizmirsti ainaru - par veiksmīgo pažarnieku mašīnu iepirkumu
nopietnais
n
Ja nopietni, tad uz laiku vajadzētu uz laiku izsludināt moratoriju apbalvojumu izsniegšanā tiem politiķiem, kuri bijuši pie varas pēdējos ( nezinu- cik, būtu jādebatē!) gados. Jo "augšas" laikam tiešām ir savā pārticībā tā apstulbušas, ka pilnīgi nesaprot, kā jūtas "apakšas"( vienkāršā tauta). Šeit man sanāk tāda marksistiska situācijas skaidrošana, bet nav jau tā, ka Markss bija dumjš un tikai blēņas rakstīja. Citādi šāda ordeņu dalīšana tikai tracina tautu, jo īstenībā stāvoklis valstī tuvojas kritiskajai robežai. Un Ordeņa objekts- Mareks S. šķiet speciāli izvēlēts, jo ļoti daudziem viņš ir kā vērsim sarkana lupata. Vai to arī augšas stulbeņi nesaprot?
...un pret visiem,
.
kuri noraidīs šo ideju, Mūrniece sūtīs Alfu...
O`Nīls
O
Par ko , ES ATVAINOJOS ??? Varbūt tad jau lai Murniece pati sev piesprauž 3 Staŗu ordeni, par Iekšlietu sistēmas stiprināšanu :) ?
tā jau likās
t
mūrniece noraks JL reiz un uz visiem laikiem... smagākais, ka apvienojoties tiem diviem homunkuliem ar šo politisko līķi, zūd jebkāda iespēja piedalīties nākošajās vēlēšanās. tas, savukārt nozīmē, ka čekisti ir spoži realizējuši lielo 20 gadu projektu, un pēc rīgas kritīs arī visa latvija... gribētos neredzēt. un aizmirst.
nunu
n
Ar to arī Mūrniece ir piebeigusi ne tikai savu, bet visa JL reitingu.
Hasans Ibedimovs
H
varbūt mūrniecie ir sācies kādas ielaistas slimības saāsinājums, cita racionāla izskaidrojuma viņas priekšlikumam nav.
Radioklausītājs
R
Latvijas Valsts prezidentam Valdim Zatleram jānoraida Lindas Mūrnieces, Jaunā Laika vad'tājas, priekšlikumu apbalvot savu draugu un kolēģi Mareku Segliņu ar ordeni un jānorāda Mūrniecei, ka viņai nav ne kādas saprašanas par ētiku un morāli. Ka Lindai Mūrniecei jāpārdoma turpmāka iespēja palikt ministra amatā, jo ar savu darbību viņa sagrāva ministrijas un politiķa tēlu, kaitēja savai partikai, kuras uzticība tautas acīs strauji kritās. Cerams, ka Valdis Zatlers saņems šo ierosinājumu un tā rīkosies.
viesis-ha ha
v
Hm, vispirms, ko nozīmē klausīt saprātam?- Cik es saprotu no Jūsu komentāra, arī Jūs piekrītat, ka nav bijuši saprātīgi politiķi Latvijā. Tātad- tautai nav bijusi vara, kurā ieklausīties.... Ieklausīties savā saprāta balsī?- diemžēl Latvijā politiskā vara ir pilnībā atdalījusies no sabiedrības, sabiedrība var būt nezin cik gudra, bet vienīgā iespēja ietekmēt politisko varu, ir vai nu ar protestiem Doma laukumā, vai vēlēšanās balsot par tiem, kuri ir pret valdošo koalīciju, citas iespējas diemžēl nav. Kas attiecas uz abām partijām- jā, TP nelaime, diemžēl, ir tā, ka cīnoties par nelielas sabiedrības daļas interesēm, šī partija absolūti ignorē valsts un sabiedrības intereses kopumā. Savukārt JL tiešām, esot pie varas, arvien vairāk parāda, ka viņiem nav skaidra skatījuma par valsts attīstību. Kas attiecas uz dumjo tautu, no vienas puses- veca paruna vēsta, ka katrai tautai ir tāda valdība, kādu viņa pelnījusi....... no otras puses, tā drīzāk ir nevis muļķība, bet pieredzes trūkums, pārāk maza mums ir sava valstiskuma pieredze, bet tā nav mirstama vaina, žēl tikai, ka šī pieredzes trūkuma radītās kļūdas izpaužas reālos sabiedrības zaudējumos... Tāpat kā politiķu kļūdas un muļķība....... :(
???
?
IR KRIZE, NEVIENS NAV NOKERTS KAS IZZAGA VALSTI......BET SEGLINAM ORDENIS!.....PAR KO? PAR TO KA NEKERA ZAGLUS?
gm
g
Ierosinu jaunu ordeni un ar to apbalvot Mareku - "K&K Nothing Special Ordeni"!
vinnijs
v
Mūrniece jau visu laiku ir piedalījusies TP pasākumos. Varbūt, ka piestrādā divās partijās vienlaicīgi?
ordenis
o
Tas tikai izprovocēs, ka kāds, kurš godam pelnījis, atsakās no ordeņa - Hermanim sekos citi.
lno
l
Vai tagad vēl kādam nav skaidrs, kādēļ piektdien LTV1 Segliņš tā slavēja Repši?:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas