Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Trešdiena, 12. jūnijs
Nora, Lenora, Ija

NA: Birokrātiskā elite pretojas uz godīgumu vērstām reformām kultūras nozarē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jāreformē
J
viss, sākot ar pašu korumpēto ministriju. Labi, ka beidzot ir atradusies viena drosmīga dāma, kas NEBAIDĀS pateikt, ka karalis ir...pliks! Kā ar metodisko centru, kas dzīvo gadu desmitiem stādot utopiskus plānus, kam nav nekā kopēja ar reālo situāciju skolās? Kā ar vakar 100 g kultūras Džilindžera teikto par vāji sagatavotojauno aktieru pūli, kuram darba nav un nebūs? Kad nopietni sāksim domāt par savu kultūrai jau tā tik knapo naudu, par tās lietderīgu izmantošanu apdāvinātiem jauniešiem, nevis naudu tērēsim ar varu noturētiem mākslas un mūzikas skolās skolēniem, kam tas vispār neinteresē, tomēr sastāda vajadzīgo skaitu direktoru...algām, pie tam ne mazām...???
ff
f
kādas tur reformas, Gremdei ir janosaka operas turpmākā kultūrpolitika un jāiedod atbilstošs finansējums un nevis atstājot vecās nostādnes nogriež finansējumu, lai tad nu Žagars ir tas ļaunas, kas iznīcina operā uzsāktās lietas. Tāda jau ir tiesiskuma koalīcijas gļēvulīgā seja. Pie tam tipiska koalīcijas aizstāvība-piemeklējot citu vainīgo vai ienaidnieku.
>nemāni sevi
&
Labi ka pieminēji. Hermanis arī JRT jau vada 14 gadus (par 4 vairāk nekā ministre uzskata pa pieļaujamu). Arī viņš ir iecelts amatā TP laikā, tātad oranžais. JRT teātra ēkā sen remonts nav bijis - tātad sliktais. Atceļam!
  • 0
  • 0
ff, nemāni sevi
f
Žagars ir tēpists un viņa tā sauktā politika ir vidusmēra kampēju - sev, sev, sev, sievai, sev, sev, sievai, sievai, vienai draudzenei... Talants arī tāds piecinieks 10 ballu sistēmā. Zalcburgas festivālā šogad par režisoru aicināts Alvis Hermanis! Bet neredzēju tur Andreja Žagara v;ārdu, goda vārds! :)
  • 4
  • 1
uzņēmējs
u
Kurš ministrs sadūšosies likvidēt korumpētāko iestādi valstī Pieminekļu kantori?
Mantrausis
M
"Vai die, vai die, kas ta par muldēšanu!".... Liekas, NA nav sapratusi vienu lietu - pārmaiņas nevar ieviest TIK stulbi! Kurš tās atbalstīs? Jeb NA jau ir gana ar ērtiem ķeblīšiem?
>>>mantrausim
&
Cik zinu, oranžo un LPP=PLL dienas ir skaitītas un tātad viniem kaut ko atļauj darīt zili baltie, sarkanie un bēšīgie. Tas viens. Otrs - Žagars paliek amatā - kam vajadzēja šo divu nedēļu brēku? Cik es zinu, visi mani draugi, kas apmeklē operu zina, ka finanšu problēmas operā ir gadiem. TAS nevar būt jaunums kultūras ministram, ja viņs vispār kaut reizi ir bijis operā [ne tikai uz kafiju]. Kas attiecas uz zagšanu, es neesmu manījis kādu normatīvu par valsts līdzekļu lietderīgu izmantošanu... Un ŽJG starp citu manā uzskatā bija un ir štata opozicionāre, lai parādītu neizglītotiem ļautiņiem, ka valstī ir dažadi viedokļi. Paskaties viņas runāšanu KNL - lielisks hameleonisms. Ka jau teicu - ja operā ir jāveic reformas, tās jāveic gudri, nevis muļķīgi un stulbi! Un dalīšana oranžos un visos citos parāda vienu - ir drūmi ar to LV nākotni. Latvieši mūk, strīdas, plēšas, kamēr citi - redz - uz 18.02. krāšņi apvienojas.... Bet citi kaimiņu ceļ galdā un ēd, stučī un lamā! Protams, lieliski, vai ne....
  • 0
  • 0
Mantrausim
M
Vai tu spried pēc sevis?Jā, tādi ir daudzi kā tu. Pilns ar oranžajiem un LPP biedriem, kuri zog vēl arvien.
  • 4
  • 0
?
?
Vai Ieva Līne varētu lūdzu precizēt, kas LNO gadījumā domāts ar "birokrātiskā elite"?
nevis
n
nevis LNO, bet vispirms KM ir birokrātiskā elite. Bet Žakirs sev atskaita 30 un vairāk m;enesī kopš pirmā tēpistu uzlidojuma 9'0.gadu vidū. :)
  • 0
  • 0
L.Grantiņš LRTT&H-86
L
Protams, ka veco komunistu un viņu ielikteņu midzeņi ir jāiznīdē ar uguni un ūdeni. Lai tikai atcerāmies ko rakstīja par vienu šādu parazītu midzeni Ieva Nikoleta Dāboliņa - par RLB, kuru apsaimnieko parazītu un noziedznieku banda.Vairāk lasīt:-
Agnese
A
Zem kultūras deķa ir palīduši ne viens vien slaists un mutes bajārs, kuriem nekādas reformas nevajag! Lai Grendei veicas tos izvilkt dienas gaismā!
āāā
ā
Kopš kura laika vietas atbrīvošanu savējiem sauc par reformām?
Ja godīgi...
J
Reformas operā vajag: nevar viens cilvēks pieņemt lēmumus, atbildēt par finansēm, lai katru gadu aplaimotu mūs ar jauniem jauniem parādiem!
  • 9
  • 2
Aizdomīgā
A
Lai NA šobrīd paklusē. Zinām, cik profesionāli ir šīs apvienības ievēlētie deputāti Olšteina bandas veidolā. Un, starp citu, ko teiksiet par JŽG jauno skandāliņu? Vai nav tā, ka JŽG šī apsolītā krēsla dēļ nav stājusies jūsu partijā? Ko pretī prasījāt? Te kaut kas nav tīrs.
vērotājs
v
Bieži vien šādi citu netīrumu meklētāji paši nav diez ko tīri :)
  • 2
  • 1
Domādams neizdomāsi
D
Laikam aizdomīgai domāšana nav stiprā puse. Kāds sakars Olšteinams ar VL?
  • 9
  • 0
Domādams neizdomāsi
D
Birokrātijas samazināšanai vajag LNO izveidot valdi 3 cilvēku sastāvā.
tintins
t
4 miljoni priekš vienas iestādes īpašai publikai kamēr gribēja griest nost bērnu pabalstu 8 ls lai ietaupītu 10 miljonus, tad ir jāpadomā kas ir prioritātes bērni vai orera kas gan vairāk ir kā izklaide, turklāt ne visiem pieejama
nu ja
n
Kas radījis Latvijas opera līmeni? 1) diriģenti Rinkevičs un Nelsons, 2) tālāk solisti: Antoņeko, Opolais, Siliņš, šobrīd arī virkne jauno 3) diezgan daudz labu PR speciālistu un tiki ceturtajā vietā liekams pats direktors, kas bieži vien ir traucējis DAUDZU augstāk minēto ieceres un izpausmes
  • 0
  • 0
nazis
n
Zinot to, ka peedejos 15 gadus pie varas ir bijushas noziedziigas (ar tiesas leemumu) organizaacijas LPP/LC un TP, kas pa shiem gadiem saveidojushas valsts iestaadees tiiklus pakaartotus savaam intereseem, kas tur visiem seedoshajiem bija eerti un izdeviigi, nav jaabriinaas, ka tagad vinji aardaas! Zhagars un Zvidrinja vien ir ko veerti TP vecbiedri, redz arii Zalaans jau vakar pasmirdeeja, paskatiisimies, kas veel izgaismosies. Un jo vairaak vecie bleezhi liidiis aaraa, jo spilgtaak paraadiisies tas, ka Grende ir uz pareizaa celja.
lūk tā
l
kādas tur reformas, Gremdei ir janosaka operas turpmākā kultūrpolitika un jāiedod atbilstošs finansējums un nevis atstājot vecās nostādnes nogriež finansējumu, lai tad nu Žagars ir tas ļaunas, kas iznīcina operā uzsāktās lietas. Tāda jau ir tiesiskuma koalīcijas gļēvulīgā seja. Pie tam tipiska koalīcijas aizstāvība-piemeklējot citu vainīgo vai ienaidnieku. Vienkārši kretīnu banda .
  • 2
  • 4
oranžie okupēja KM
o
oranžie savulaik okupēja KM, jo tur patisībā visvieglāk visādus dīvainus un ar novirzēm "iepirkumus" dabūt cauri - uz radošā darba rēķina! Un tā vienīgi blēdībām radošums ir godā celts, bet savukārt VKKF radošums tiek apņirgts un pieprasa safabricētus standartprojektiņus, par ko pārskaitīt pietuvinātiem dienišķās stipendijas (dažam labam arī vecuma)
  • 2
  • 0
uzņēmējs
u
Kurš ministrs sadūšosies likvidēt korumpētāko iestādi valstī Pieminekļu kantori?
  • 0
  • 1
piebilde
p
Un netikai kultūras nozarē. Birokrātu blēžu rindas ir visur un visās ministrijās.
  • 4
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

90. gadu līderis

Godīga saruna SestDienā ar politiķi Andreju Panteļējevu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas