Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

NA kongresā akcentē iestāšanos par Satversmē nostiprinātajām vērtībām

_Nacionālās apvienības Visu Latvijai!-TB/LNNK kongresā politiķi šodien akcentēja iestāšanos par Satversmē nostiprinātajām vērtībām, arī laulību kā savienību starp vīrieti un sievieti.

Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece (NA) politiskā spēka kongresā cita starpā sacīja, ka liela daļa sabiedrības sagaida, ka nacionālā apvienība kā nacionāli konservatīvs spēks iestāsies par šīm vērtībām. Viņa atgādināja, ka Satversmes grozījumi par laulību kā savienību starp vīrieti un sievieti savulaik tika pieņemti ar NA balsīm.

Tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs (NA) norādīja, ka tiks stingri stāvēts tradicionālo vērtību sardzē, neļaujot sev uzspiest pseidovērtības. Netikšot pieļauta arī "laulības institūta devalvācija". "Izmaiņu iniciatori ir viltīgi, viņiem ir nauda un pret viņu pārstāvētajām pseidovērtībām spēj pastāvēt vairs tikai dažas Eiropas valstis," norādīja ministrs.

Par nepieciešamību aizstāvēt ģimenes vērtības debatēs norādīja arī Saeimas deputāts Aleksandrs Kiršteins (NA).

Saeimas deputāts Jānis Dombrava (NA) savā runā cita starpā izteica priekšlikumu, ka ir jāparedz kriminālatbildība par etniskā sastāva izmaiņu veikšanu, kas samazina valstsnācijas pārstāvju īpatsvaru.

Savukārt Rīgas domes deputāts Jurģis Klotiņš (NA) norādīja, ka nacionālajai apvienībai jāizvirza mērķis pēc Saeimas vēlēšanām vadīt Izglītības un zinātnes ministriju.

Kā ziņots, nacionālā apvienība šodien pulcējas ikgadējā kongresā, kurā tiks pārvēlēta politiskā spēka vadība.

Top komentāri

Elijah
E
Ko nozīmē sauklis ''Vērtības ir nākotne''. Pirmkārt, kādām vērtībām? Dievišķām vai sātaniskām? Otrkārt, ka NA var zināt KAS ir nākotne, un kas tajā gaidāms? Vai nākotne nav tikai Dievs un Pastarā Tiesa, kur tiks visi bezdievji (līdzīgi Gerhardam, Rasnačam, Parādniekam, Iesalniekam) tiesāti? Neredzu NA neviena krietna un cēla cilvēka, tikai nacionāla naida un rasisma pārņemtus karsējus.
Oma
O
Ir tikai viena vērtība - dievbijība. Vai kāds šajā barā varētu būt dievbijīgs, ļoti šaubos. Viens no šiem zvēriem tīši pat iebrauca ticīgo barā,kāds cits dzīvo atklātā maucībā, kāds cits atklāti Dievu un citus cilvēkus zaimo - kur te kādas vērtības?
sicher
s
pārsmējos lasot komentārus , kuri raugies no kuras puses gribi, visi ir patiesi , es līdz šim par šo pajoliņu partiju nebiju pa šo līniju aizdomājies , jo vispār nekad neesmu no sākta gala domājis par šu brūno zupstrātu balsot , kuru sabrūvējuši veciečekas funkcionāri un šesķorkas , paņemot saukli no brīvības pieminekļa , tādējot izmetot ēsmu uz vēlēšnu balsu makšķeres vecāka gadagājuma un nacionāli noskaņotiem ļaudīm , faktiski apakšā tīrie plānā galdiņa urbēji , par attiecīgu samaksu komunistu sabiedrotie pie attiecīgiem balsojumiem un vajadzības gadījumā gāzt kādu valdību , vienmēr gatavi, pa laikam izsaucoties no tribīnes par kautkādām vērtībām uz kurām paši uzspļauj, tādējādi prasti degradējot nacionālo kustību Latvijā , akurāt tāpat kā kādreiz dinēviča sociāldemokrāti pieķezīja ideju par sociāldemokrātiju, tāpēc jau mūsu valstī latviešu partiju skaits ievērojami lielāks par krievu partijām , bet kopsaucējs sanāk rupji izsakoties sū*īgs un tāda ar iznāk valdība
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pūpols ieņems Melbārdes vietu EP

No Nacionālās apvienības (NA) saraksta Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās startējošais Ansis Pūpols stāsies Daces Melbārdes (JV) vietā Eiropas Parlamentā (EP), viņai noliekot mandātu priekšlaicīgi.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas