Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

NA kongresā akcentē iestāšanos par Satversmē nostiprinātajām vērtībām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oma
O
Ir tikai viena vērtība - dievbijība. Vai kāds šajā barā varētu būt dievbijīgs, ļoti šaubos. Viens no šiem zvēriem tīši pat iebrauca ticīgo barā,kāds cits dzīvo atklātā maucībā, kāds cits atklāti Dievu un citus cilvēkus zaimo - kur te kādas vērtības?
Elijah
E
Ko nozīmē sauklis ''Vērtības ir nākotne''. Pirmkārt, kādām vērtībām? Dievišķām vai sātaniskām? Otrkārt, ka NA var zināt KAS ir nākotne, un kas tajā gaidāms? Vai nākotne nav tikai Dievs un Pastarā Tiesa, kur tiks visi bezdievji (līdzīgi Gerhardam, Rasnačam, Parādniekam, Iesalniekam) tiesāti? Neredzu NA neviena krietna un cēla cilvēka, tikai nacionāla naida un rasisma pārņemtus karsējus.
Tā gan!
T
Pāris arābu dēļ NA ir sacēlusi trauksmi līdz pašai ellei, bet toties ar latviešu tautas patiesiem ienaidniekiem (kas valsti burtiski apsēdusi un ir pilnīgi sveši latviešu mentalitātei un saturam) sarokojas un bučojas. Liekuļi un klauni, nekas vairāk, kas uz geju rēķina cenšas (vēlēšanu sakarā) kādu asinskāru bandu ap sevi sapulcēt!
  • 5
  • 0
sicher
s
pārsmējos lasot komentārus , kuri raugies no kuras puses gribi, visi ir patiesi , es līdz šim par šo pajoliņu partiju nebiju pa šo līniju aizdomājies , jo vispār nekad neesmu no sākta gala domājis par šu brūno zupstrātu balsot , kuru sabrūvējuši veciečekas funkcionāri un šesķorkas , paņemot saukli no brīvības pieminekļa , tādējot izmetot ēsmu uz vēlēšnu balsu makšķeres vecāka gadagājuma un nacionāli noskaņotiem ļaudīm , faktiski apakšā tīrie plānā galdiņa urbēji , par attiecīgu samaksu komunistu sabiedrotie pie attiecīgiem balsojumiem un vajadzības gadījumā gāzt kādu valdību , vienmēr gatavi, pa laikam izsaucoties no tribīnes par kautkādām vērtībām uz kurām paši uzspļauj, tādējādi prasti degradējot nacionālo kustību Latvijā , akurāt tāpat kā kādreiz dinēviča sociāldemokrāti pieķezīja ideju par sociāldemokrātiju, tāpēc jau mūsu valstī latviešu partiju skaits ievērojami lielāks par krievu partijām , bet kopsaucējs sanāk rupji izsakoties sū*īgs un tāda ar iznāk valdība
ganz sicher
g
Ar vārdiem dzimtenē ar darbiem - ELLĒ. Tāda ir NA patiesā seja un būtība, un tikai aklais to var nepamanīt. Īpaši jau brāļošanos ar Nesaskaņu, un ne par velti ari savus saietus rīko vienlaicīgi. Tikai galīgi apmāts var iedomāties balsot par šiem neliešiem, divkošiem un nodevējiem.
  • 5
  • 0
NA
N
ir par to , lai laulības ir mauku un netikļu starpā, kā piemēram Imanta Parādnieka gadījumā, un NA ir par daudzsievību. NA neieredz Rūdolfu Blaumani, Annu Brigaderi un Kārli Ulmani, un ja viņiem tolaik būtu teikšana, liktu tos pakārt. NA ir sisti ar aklumu, lai nesaprastu, ka homoseksualitāti neizvēlas, bet ar to piedzimst, un tā ir daudziem Dieva DĀVANA tiklai dzīvei.
Ja nebūtu,
J
Raivis, Parādnieks, Kasspers, Rasnačš tad visi vīrieši tikai ar vīriešiem precētos. Labi, ka viņi pret to cīnās.
Judīta
J
Ja Nacionālā apvienība necīnītos, lai laulība ir vīrietes un sievieša starpā, tad vīrietes ar suņiem precētos un sievieši ar kazām. Viņi ĻOTI cīnās. Atceraties, kādas šausmas notika Latvijā, kad Nacionālā apvienība vēl nebija un katrs precējās ar ko pagadās.
Jens Z
J
šķiet gan, ka šis partijas izstrādājums visvairāk vēlas stiprināt laulību starp demagoģiju un korupciju
Vai tad kāds traucē Raivim stāties
V
sakaros ar kādu sievieti (ja Raivis nav pederasts), un vai to būtu JĀAKCEPTĒ satversmē nostiprinātām vērtībām, un citādi Raivim vairs nestāvētu (tiesa, ja tur VAIRS IR kam stāvēt)? Neviens jau homoseksuālis nepaliks parasts pissējs tikai tāpēc , ka Saeimā tas nostiprināts., un ka NA TĀ grib. Katrs, taču, pissisies tā , kā gribas. Ir Raivis, ir Dzintars. NOLĀDĒTIE liekuļi un maukuri. Tādu maukuri kā Parādnieks pasaule otru nemaz nav redzējusi, un tam sen ellē vieta.
stulbajam rasnačam
s
Neviens jums neuzspiež viendzimuma laulību, stulbais ministra izstrādājum. Uzspiežat jūs.
Lass
L
Kartejais bja,bja!Nevis,tauta piedodiet ko mes kopa ar vienotibu un zemniekiem esam sabidijusi,laujiet mums savas kludas un iekari labot!Tacu ne,viss bus ka bija,mes septesimies talak piesegusies ar Latvijas simboliku!
NA stagnacijas salasnam
N
Vai NA dauniem skauz, ka cilveki dzivo milestiba un velas veidot gimeni, ari homoseksualu gimeni, Latvijas teritorija? Bada dzeguze Murniece, kura privataja dzive ir nelaimiga grib, lai ari citi cilveki Latvija dzivotu apspiesti un nelaimigi, tacu ne sis debila bada dzeguze Murniece ne vinas lidzskrejeji sakali nav spejigi aizliegt latviesiem pamest Latviju un iebraukt emigracja uz citam valstim, kuras ir pienemts likums Par viendzimumu registraciju, laulibam, un tur veikt so aktu un dzivot pilnvertigu, laimigu dzivi, kas nav iespejams Latvija.
Toms
T
Es biju planojis balsos par NA, bet ta ka ta turpina savu stulbo un tumsonigo politiku pret viendzimumu paru registraciju Latvija tad es vairs nebalsosu par so debiliku partiju un aicinasu par NA nebalsot savus pazinas, radiniekus , jo nevienam cilvekam Latvija, nerunajot jau par politiskajam bandam nav nekadu tiesibu aizliegt cilvekam milet un savu dzivi nodzivot ar ar to cilveku ar kuru tas velas vai ta butu heteroseksuala vai homoseksuala cilveka izvele. Latvija ir nekavejoties japienem likums Par vindzimumu paru registresanu un likums par eitanaziju, ir nekavejoties jaatcel likumi par prezidentu, politku privlegijam un likums Par diplomatu izdienas pensijam, tacu tas NA debilos idiotus neinterese.
grafists.
g
Опа! Какой характерный жест. Зигуем? Нового фюрера приветствуем?!
vīģiš!
v
ķebja bļēģ ģēlala, vot i tvajumaķ polučilosj
  • 0
  • 0
grafists.
g
Ого, я русдебил! Человек просто поднял руку - левую, а гитлеровцы приветствовали правой рукой. И на хрена папаня с маманей меня бухими делали?
  • 1
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas