Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

NA par sadarbošanos ar SC izslēgs Ādažu novada domes deputāti Keišu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Teatraliska liekuliba
T
Tas ir viss tikai areja izskata pec letticigiem entuziastiem. NA jau atkartoti sadarbojas as SC Tur nav nekada jauna Amerika atklata. Gan saeima, balsojot kopa ar S C lai vajinatu valdibu, lai raditu nestabilitati, ka ari Rd. sadarbojoties ar saskaniesiemJa es butu N A atbalstitajs, es gan nopietni ne par so partiju bet tas vadibu saktu saubities.
es
e
terminolopam Kas tā tāda, latviska Latvija? Tvaicenē?
lūk
l
lūk tādu lēto duraku dēļ..viss di...sā arī ir. paldies kungi! Žēl, ka nav Ulmaņlaiku, kūdras purvi rīgtinraudātu pēc ešaloniem ar valsts ienaidniekiem. savādāk te nekas nav paveicams.
  • 0
  • 0
manis
m
Tinamagomedova-dievinu šos latviskos uzvārdus
:)
:
na rikojas tieši tāpat kā komunisti- ja tu neesi ar mums tad tu esi pret mums, vienigais patiesais ir partijas viedoklis.
Taisnības labad
T
SC ir klāji naidīga pret Latviju, tāpēc tā nevar kandidēt kandidēt vēlēšanās!
!
!
Kārtējais garā vājo izlēciens. :)
!!
!
Tu jau starp "garā vājiem" apgrozies, krievnacist.
  • 2
  • 1
z
z
Nodeveji ir visur,ari Dievam tads bija.
precizē lūdzu
p
par to dievu un nodeveju.
  • 1
  • 0
hm
h
Kareivīga gan tā NA loģika - ja tu esi balsojis pret kaut ko, ko piedāvā koalīcija, tu esi pret koalīciju, esi pārkāpis kaut kādu jokainu līgumu, kuru faktiski būtu jāsauc par automātiskās balsošanas mehānismu, un automātiski tieci ieskaitīts pretējās nometnes sastāvā. Jau sen vajadzēja pierādīt, ka līgumi, kuri diktē deputāta uzvedību ievēlētajos amatos, ir pretlikumīgi no to noslēgšanas brīža. Ja tads līgums ir likumīgs, tad Saeimā pietiek pa vienam pārstāvim no partijas,m kurš pauž partijas viedokli.
aicināt jau var
a
bet piespiest nolikt mandātu nevar
oto
o
Ja neko nezinaatu par Sprindzhuku, domaatu, ka NA kundziite prasti paardevusies SC. Tachu Sprindzhuka izcelsme un karjera, manupraat, noraada uz daudz sarezhgjiitaaku situaacijas zemtekstu. Taads ir manas viedoklis.
nožēlojami
n
Diemžēl maz ir tādu vēlētāju, kas ir spējīgi analizēt Spridzhuka ,,nesavtību,,. Izskatās, ka bez viņa, būs vēl pārbēdzēju, un Ādažus plosīs tālāk.
  • 0
  • 0
dakteris
d
kārtējā marasma izpausme,SC strādā lieliski un nākošajās vēlēšanas uzvarēs,bet nacionālo zagļu bandu iemācīs strādāt godīgi,bez shēmošanām un zagšanas,cilvēki jau nav galīgi muļķi lai tik daudz reizes kāptu uz vieniem un tiem pašiem grābekļiem.
fui
f
nolādētie neokomunistu atbalstītāji...Jūs jau esat tie lielākie zagļi. Visi soclaiki pastāvēja uz vienu vienīgu speršanu. un tagad to politiskās atvases mācīs kā jādzīvo? .....visus pie sienas. Ar kādām tiesībām vispār var ko teikt, ka SC ir atbalstāms. Tikai dzīvniekam ir labi, ja kāds par velti piestumj paikas bļodu pie purna, bet tur psiholoģiskās važās. nju ko iegūsiet? ...pāris gadus vairāk ko vilkt?...nē paldies..es labāk dzīvoju kā brīvs vecis un nosprāgstu kaut ātrāk, man vienalga....ja visi būtu fanātisti kā es, tad problem arī nebūtu. Bet atrodas, jau...atrodas starp mums idiotic, kuri par brīvbiļetēm ir gatavi pārdot savu dvēseli. KAUNS bet strēlniekus neiekārdināja ne ienaidnieka siltā zupa -40 grādos Ziemassvētku kaujās, nekas..tikai ,lai tādi pi...ri...k'ā Jūs, tagad pārdotu valsti bijušajiem ienaidniekiem??? .....jums sirdapziņa vispār ir?
  • 0
  • 0
Kabanovs
K
Ļoti pareizi!
kurts
k
Ja esi partijā, neej pie tā friziera, kur cērpj tavus ienaidniekus!
zvirbulēns
z
Nacionālisti sit bungas! :) Oi, var ierēkt!
pļecka uz zvirbuli
p
Vai zvirbuļi arī "rēc", jeb tikai nesakarīgi čiepst?
  • 1
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas