Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija
Valsts finansējuma palielināšanai partijām būtu vajadzīgi daži miljoni eiro

Naudu grib ne tikai par vēlētāju balsīm

Lai spēcinātu partijas un mazinātu to atkarību no sponsoriem, rosina piešķirt starta naudu, palielināt valsts finansējumu par vēlēšanās saņemto balsi un maksāt desmit eiro par katru biedru.

Top komentāri

hmmm
h
Partija ir aktīvu domubiedru grupa. Ja partijas biedri jebkāda iemesla dēļ nevar vai negrib samesties savu uzskatu popularizēšanai, tad nav pareizi uzkraut fianansiālo slogu pārējai sabiedrībai. Piemēram, kāpēc man būtu jāfinansē Ždanokas pilvērtīgi funkcionējošā parija? Atgādināšu, ka viņu aktivitātes ir demonstrācijas pret valsts valodu, bet aktivitāte reģionos nozīmē, ka Daugavpilī tiks musināts iet 9.maija gājienā. Atgādināšu, ka sabiedrībai ir tiesības sodīt tai nevēlamos poliķus 1) izgāžot tos vēlēšanās, 2) nefinasējot netīkamos uzskatus. Latvijas sabiedrība pati ir spējīga samesties tai vēlamu darboņu atbalstam. Piemēram, kad Repše dibināja jauno laiku, sabiedrība saziedoja ievērojamas summas. Repše pats vainīgs, ka nočakarēja un neattaisnoja augsto uzticību. Partiju problēma nav naudas trūkums. Partiju problēma ir godīgu politiķu deficīts, kuriem nebūt žēl saziedot.
Otomārs
O
Fiktīvie partijas biedri - plauksmes nesēji partijām!
Krējums Saldais
K
Čiriks par katru čļenu mēnesī? Tad jau 200 mirušas dvēseles dod ienākumu 2000 mēnesī. Excelenti. OIKs stāv malā un nervozi smēķē...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas