Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Neiegūstot VARAM ministra krēslu, zaļie zemnieki varētu nepiekrist amatu sadalījumam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Juris Avotiņš
J
Pārejas ekonomikas valstīs (PEV) valdošajiem totalitārajiem režīmiem ir vairāki o, kuri tirgojas par „krēsliem pie siles.” IZM tāda patukša un sasmērējusies tā sile, bet VARAM un ZM tek cauri „garšīgs piķis”. Kāpēc zemniekiem neļauj ēst no divām, ja citiem ļauj. Vairāk - www.jurisavotins.info
eseses
e
šlupstošais pirmais sekretārs jau nekad nav bijis gatavs strādāt. tik krēslā sēdēt.
PRETĪGI!
P
PRETĪGI TO VISU KLAUSĪTIES UN SKATĪTIES!!!! Nekur vispār neizskan kaut mazākās rūpes par to, ka partijas savā starpā izvirzītu amatiem LABĀKOS SPECIĀLISTUS, ZINOŠĀKOS NOZARĒ. Tikai krēsli, amati, vienalga ka nekādas izglītības nozarē un poņas. PRETĪGI KLAUSĪTIES UN SKATĪTIES!!! Tai bildē tikai pietrūkst nokarājušās garas siekalas pie mutēm.
Domāju, ka
D
tā ir efektīga rijīgo materiālistu uzmanības novēršana no okupantu "maigās varas" atgriešanās... Kā teicis Ļeņins, tad kapitālists pats pārdos to striķi, kurā viņu pakārs...he he!
jā gan!
j
tā "uzmanība" vairāk būtu jāvērš uz Valsts ārpolitikas un iekšpolitikas stratēģiskajiem virzieniem, bet ne partiju "konkurētspēju", vai "suņu plēšanos pie saimnieku pasviesta kaula".
  • 0
  • 0
Zaļā zemniece
Z
Tā kā tādi bēbji - ja nedosi konfekti, neēdīšu putru! Un vēl paspārdieties ar kājām!
vilis
v
Vēl ir variants.ZZS paliek aiz borta!
maru
m
Un LZP Seržants arī kaprizējas, lēkā kā sienāzis. Vai tad nemaz nav politiskā brieduma? Vai tad nemaz neredz, kas šobrīd svarīgāks par vienas partijas savām interesēm? Vai tad viņa vēlētāji ir tik pat aprobežoti savā izpratnē par to, kas šobŗid svarīgāk - veidot stabilu valdību un koalīciju vai cīnīties par atsevišķām (varbūt pat tikai savas spices) interesēm? Ja tagad būtu Zaļo vēlētāju referendums, tad gan būtu interesanti, par ko viņi izšķirtos... Kāpēc Zaļie rāda pasaulei sevi no sliktās puses? Kā viņi to nesaprot??
Viņa
V
Iedomības kalngals ZZS.Lembergs tik debatē,bet strādār pats valdībā negribēja un negrib,komandēt tikai.Labi ZZS bez VARM.
Šie "šakāļi"
Š
Hi hi... Vienotības kliķei pisec.... ha ha... Jo saprot, ja ZZS neies valdībā, tad rudenī par šiem tik pārēdušies biedrīši ar slapjām bikšelēm balsos.... ha ha... ZZS nav jāiet Valdībā, lai te vienotības kranči ar saviem RP pabirām rej cik grib.... hi hi hi... Labu birstēšanos vienotībēni.... rižā un dundukovs jau laižas uz bruseļi ha ha...
  • 4
  • 3
vēl tāda shēma
v
Par ES naudu uzceļ fabriku, sapērk dārgas tehnoloģijas, neko daudz tās nelieto, saudzē, beidzas projekta termiņš, izpārdod mašīnas, celtnes
laikam
l
grib kājiņas celt par ES naudu
Vārds
V
nē, tagad plānā rociņas. labākai grābšanai, tā sacīt.
  • 6
  • 1
Murgs atgriežas
M
Vienbrīd jau likās, ka iet uz labo pusi un šos mēslus noskalos podā! Bet nē, tiko pakustināja, atkal sāk smirdēt.
n
draudziņ,tieši pašlaik mēsli ir pie valdīšanas(valdošā koalīcija)kas iznīcina valsti,jāmaina valdība kardināli,jāņem valdībā SC,valdībā jābūt konkurencei.
  • 2
  • 0
Šie "šakāļi"
Š
vēlas TIKAI un TIKAI ES miljardus savā "pārvaldībā"! UN galvenais šakālis uzreiz te un visur! Visa ZZS un liela daļa citu politiķu vergo Lembergam, dzīvojot no tā, ko viņš katram "pēc nopelniem" ATMET! Otra daļa stāv klusu, aizmirstot, ka, redzot nelikumīgas darbības, klusēšana pārvēršas par...noziegumu...Nekādā gadījumā valsts nedrīkst spert šo bīstamo soli ATPAKAĻ, kas mūs visus iesviedīs VĒL dziļākā bedrē! Rīkojums Nr. 2, par ko TAUTA NOBALSOJA, NAV ATCELTS!
ha,ha...
h
Lauvas protestē, ka neļauj būt galvenajiem pie barības dalīšanas buciņiem!
Nu gan!
N
Skaisti! Nevis tāds un tāds kungs, kam ir attiecīga izglītība, pieredze un prakse konkrētā nozarē, bet tāda partija, šitāda partija. AUGULI, vai tu tiešām esi tik dumjš, ka nesaproti - tā tālāk vairs nedrīkst.
M-ja
M
Nu kā tu nesaproti! Pēc tava priekšlikuma partijas nebūs vajadzīgas, bet ko lai iesāk to dibinātāji. Partijas vienmēr ir pagrābušās un tām iegrūstajām ministrijām. Es nemaz nebrīnīšos, ja ministriju budžetā atradīsies punkts, no kura līdzekļi jāpārskaita partiju dūžiem. Ne jau velti tās cep kā pankūkas.
  • 0
  • 0
:)
:
ljoticeru, ka vinji sho amatu neieguuss...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas